doldama 02.06.09, 13:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bergman1 Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 13:52 Na Sląsku mają pisowce przerąbane za EU12. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 [...] 02.06.09, 13:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha "Prezydent nie popiera żadnej partii" 03.06.09, 07:10 "Ale buja!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski [...] 02.06.09, 13:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 15:16 cloclo8o, napisał/a/, " PiS ma wszędzie przerąbane z wyjątkiem sowieckiej psiarni czyli W-wy ". tego że sowieckiej, nie rozumiem i nie zapytam. Ale że w Warszawie też PiS-uary mają przerąbane, to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan422 Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 15:49 Przykre to ale jest to po prosty pisowski funkcjonariusz "nakręcany" przez brata Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 15:49 Jeszcze raz ruszy ta zniszczona płyta, stary sprawdzony long: Kaczyński zły Tusk wspaniały! La La La La! Odpowiedz Link Zgłoś
nojman0 Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 17:54 Panie Boże !!!! Dlaczego ten PiS robi ze mnie durnia?Co ja im zrobiłem???Nawet nie głosowałem!! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 18:25 nojman0 napisał: > Panie Boże !!!! Dlaczego ten PiS robi ze mnie durnia?Co ja im zrobiłem???Nawet > nie głosowałem!! wlasnie dlatego trzeba bylo glosowac a tak pozwoliles innym by wybrali za ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-anna-maria Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 18:17 Nie tylko z Ciebie PIS robi durnia. Nie jesteś osamotniony. Dzisiaj przeżyłam szok, słyszałam, czytałam, ale jakos nie dociarało do mnie, że PIS dało możliwość wykupu mieszkania za małe złotówki, a dzisiaj już wiem: jedeni znajomi kupili mieszkanie za 5 zł, a drudzy za 7 zł, do tego ok. 600 zł opłata notarialna - mieszkania spółdzielcze. Jestem w szoku- przecież taka mozliwość zakupy, to jak w ZSRR, gdzie ludzie nie płacili za gaz, światło. TO TAK KU PAMIĘCI WYBORCOM!!!!! Gdyby PIS wróciło do władzy, wielu zakrzyknęłoby: KOMUNO WRÓĆ!!!!!!! APAGE SATANAS!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 18:20 nie jest to słodkie ? (pan prezydent baraszkuje z maluchami) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-kabak Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 18:59 Na koniec zamelduje prezesowi o wykonaniu zadania. Czy ktos zna nazwisko prezydenta ZSRR w roku 1950 albo 1980? Nie, nie Stalin ani Breżniew, oni byli szefami partii. To ten model - szef partii jest znacznie wyżej od prezydenta państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 19:11 a ja pamiętam, że już był taki jeden co kochał kwiaty kochał dzieci (lenin czy stalin ?) Odpowiedz Link Zgłoś
cwany_cwajnos Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 20:02 Nie przepadam za obecnym Prezydentem, ale to jest niestety artykuł z tezą Odpowiedz Link Zgłoś
nowak72 Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 20:18 Podoba mi się określenie "brat prezesa pisu", kupuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 21:11 Bielan łże jak Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 21:37 cwany_cwajnos napisał: Nie przepadam za obecnym Prezydentem, ale to jest niestety artykuł z tezą Tyle że ta teza sama się narzuca, nawet bez artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia172 Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 21:42 To co mówi ten gigantyczny chomik Bielan jest po prostu kpieniem w żywe oczy. Do tego trzeba być totalną cyniczną szują Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 22:49 Prezydent ze swoim bratem sa z wyzszej polki,naleza do uebermensch-ow. My, ci z nizszej polki, untermensche,mamy ,wedlug innego uebermensch-a,Bielana siedziec cicho,bo uebermensche wiedza najlepiej co jest dobre dla Polski. Przezylismy dawnych uebermensch-ow,przezyjemy i PiS-owcow - nowych uebermensch-ow. Odpowiedz Link Zgłoś
parvuselephantus Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 23:01 bielan tak serio mówił? To jest - bez żadnego podkładania głosu, ani innych sztuczek a'la Dziennik Federowicza? Nie mogę uwierzyć, że można być taką polityczną k&%$#@#% Odpowiedz Link Zgłoś
halszka40 Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 23:54 o jacie nie mogę!!!To tylo nadaje się do prasy.PiS pierwszy hahahahahaha kupa śmiechu .Daję czerwoną kartkę PiSowi... Odpowiedz Link Zgłoś
halszka40 Prezydent ;) nie-PiS-owski 02.06.09, 23:55 Pięknie , pięknie panowie PiSowscy !!!!CZERWONA KARTKA dla WAS!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Prezydent ;) nie-PiS-owski 03.06.09, 00:40 A może zróbmy wspólnymi siłami dla braci Kaczyńskich i ich klientów politycznych jakąś nadpółkę, na której se siedną te nadludzie i już nie zejdom na ziemie (odzyskane)? Take it easy, Januszu Palikocie! Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Prezydent ;) nie-PiS-owski 03.06.09, 06:49 A jak się pan prezes wdrapał na tę półkę? Bielan go podsadzał? Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyn-danda Prezydent ;) nie-PiS-owski 03.06.09, 08:54 psychicznie niesprawny prezio wolakow kompromituje za podpuszczeniem swojego klona, niejakiego predzia, Polske i Polakow - czy nie czas, zeby te kacze ekskrementy zniknely z polskiej polityki?! Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Prezydent ;) nie-PiS-owski 03.06.09, 12:21 łże jak Kurski? może uczył go Kownacki? mysli, że nikt nie słuchał wypowiedzi brata prezesa PiS? a może ma już tak wyprany mózg, że nawet wierzy w to co mówi? Odpowiedz Link Zgłoś