xenocide 04.07.09, 17:21 Nie chowajcie glowy w przyslowiowy piasek ze wstydu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayran Re: Szukam tych co oglosili po wyborach rozpad PI 04.07.09, 17:48 xenocide napisał: > Nie chowajcie glowy w przyslowiowy piasek ze wstydu ;-) No to szukaj. Będziesz musiał postękać żeby się sami zgłosili, bo sam nie potrafisz posłużyć się wyszukiwarką. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Szukam tych co oglosili po wyborach rozpad PI 04.07.09, 17:48 xenocide napisał: > Nie chowajcie glowy w przyslowiowy piasek ze wstydu ;-) Paru odeszło, np Dorn. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ubyło 13 04.07.09, 17:54 hummer napisał: > xenocide napisał: > > > Nie chowajcie glowy w przyslowiowy piasek ze wstydu ;-) > > Paru odeszło, np Dorn. > www.sejm.gov.pl/poslowie/kluby/kluby_kola.htm Stracić 1/10 posłów w dwa lata to jest wyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Szukam tych co oglosili po wyborach rozpad PI 04.07.09, 18:50 hummer napisał: > xenocide napisał: > > > Nie chowajcie glowy w przyslowiowy piasek ze wstydu ;-) > > Paru odeszło, np Dorn. Masz racje ze Dorn Odszedl i jest to bardzo duza strata dla PIS. Jednak ja szukam tych co po wyborach do PE. gardlowali ze teraz to sie PIS naprawde rozwali. Okazuje sie ze sa albo tchorzem podszyci albo im po prostu wstyd ze wypisywali takie glupoty. pozdrawiam i pamietaj ze tam jestes gdzie mysli twoje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Szukam tych co oglosili po wyborach rozpad PI 04.07.09, 19:15 xenocide napisał: > hummer napisał: > > > xenocide napisał: > > > > > Nie chowajcie glowy w przyslowiowy piasek ze wstydu ;-) > > > > Paru odeszło, np Dorn. > > Masz racje ze Dorn Odszedl i jest to bardzo duza strata dla PIS. > Jednak ja szukam tych co po wyborach do PE. gardlowali ze teraz to sie PIS > naprawde rozwali. > Okazuje sie ze sa albo tchorzem podszyci albo im po prostu wstyd ze wypisywali > takie glupoty. A tego to nie śledziłem. PiS może się natomiast rozpaść, jak Ziobro komisja uwali. Kaczor stoi za nim całą potęgą swego majestatu. A już się coś klaruje, bo gdyby Ziobro był niewinny to podpisałby protokół. Pytanie kiedy lepiej. Teraz poświęcić głowę Ziobro, na dwa lata przed wyborami, czy czekać do wyborów i jak wtedy Ziobro padnie, to klapa. > pozdrawiam i pamietaj ze tam jestes gdzie mysli twoje :-) Ja już jestem myślami w Starej UE. Myślami w Polsce będę dopiero pod koniec miesiąca. Zawsze tak mam nakręcam się, nakręcam a potem jadę :) Na razie żrę olbrzymie ilości vit. B1. Walczę z nerwem. Choć szczerze mówiąc nie dziwię się, że się zbuntował. W ostatnim czasie spaliłem dwie dziurki w pasie wojskowym, czyli obwód pasa zmniejszył mis się o jakieś 7-10 cm. Będę się musiał zważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Szukam tych co oglosili po wyborach rozpad PI 04.07.09, 19:44 hummer napisał: > > A tego to nie śledziłem. PiS może się natomiast rozpaść, jak Ziobro komisja uwa > li. Kaczor stoi za nim całą potęgą swego majestatu. A już się coś klaruje, bo g > dyby Ziobro był niewinny to podpisałby protokół. Pytanie kiedy lepiej. Teraz po > święcić głowę Ziobro, na dwa lata przed wyborami, czy czekać do wyborów i jak w > tedy Ziobro padnie, to klapa. Komisja nie ma zadnego znaczenia ona juz swoj wyrok wydala i Karpiniuk calym swoim "majestatem" to potwierdza. Istotne jest natomiast sledztwo ktore prowadzi prokuratura. Byl tam juz przesluchiwany Jarkacz i wczoraj Ziobro prawie do polnocy. Sam temat naciskow jest tak plynny ze dobry prawnik rozwali oskrzenia w w pyl. To ma sluzyc jedynie politycznej hucpie jak medialne sledztwo nad morderstwem laptopa Ziobry. > > Ja już jestem myślami w Starej UE. Myślami w Polsce będę dopiero pod koniec mie > siąca. Zawsze tak mam nakręcam się, nakręcam a potem jadę :) > Na razie żrę olbrzymie ilości vit. B1. Walczę z nerwem. Choć szczerze mówiąc ni > e dziwię się, że się zbuntował. W ostatnim czasie spaliłem dwie dziurki w pasie > wojskowym, czyli obwód pasa zmniejszył mis się o jakieś 7-10 cm. Będę się musi > ał zważyć. Bardzo prosze, tylko bez zbednej przesady, bo jak wrocisz to nikt cie nie pozna :-) A na stres dobra jest jazda rowerkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Bo oni jak z cudami Tuska. MOŻE się spełnią i 04.07.09, 18:12 wtedy feta. A jak nie, to udajemy że nic nie mówiliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran oni czyli kto? 04.07.09, 18:17 .... będziesz potrafił podać przykład, czy postękacie razem z autorem wątku licząc, że może ktoś się sam zgłosi? Odpowiedz Link Zgłoś
maria-ltd Re: oni czyli kto? no ci co stracili nadzieję 06.07.09, 13:41 poukrywali sie po kątach Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: oni czyli kto? no ci co stracili nadzieję 06.07.09, 13:54 No ale kto? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe PIS to Jarosław Kaczyński. Tak mówi statut 06.07.09, 13:47 Więc niby jak on ma się rozpaść? będzie trwał aż do wyniku 4.99% Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Spokojnie 06.07.09, 13:57 Ksenocipo - powolutku już klej zaczyna puszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Szukam tych co oglosili po wyborach rozpad PI 06.07.09, 14:03 PiS jaki jest kazdy widzi.Czs swoje zrobi:-) Odpowiedz Link Zgłoś