wilk_z_wolfow 17.07.09, 11:04 Z roznych zrodel dochodza mnie sluchy i to od wielu , wielu lat , ze PC i ZChN zalozyl Mossad inne mowia ze KGB . Czy dowiemy sie prawdy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.adas Re: Kto w koncu zalozyl PC ? 17.07.09, 11:07 Gromosław Czampiński pewnie wie. A lubi chlapać w mediach. Może wystarczy go popytać? Z tego co pamiętam, na początku lat 90. prawicowe kanapy coś tam próbowały kombinować z "patriotycznymi oficerami". Moze było na odwrót? I nie przeszkadza mi, ze zniżam się do POziomu POkemonów... Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik_pis Re: Kto w koncu zalozyl PC ? 17.07.09, 11:10 A może Must-Olechowski,ten też jest wygadany. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Kto w koncu zalozyl PC ? 17.07.09, 11:13 uprasza się o niemieszanie w ten aferalny wątek Jedynego Człowieka, Który Może Powstrzymać Tuska oraz Ministra Pana Jana Olszewskiego. Jamniku, musiałeś przyspać, jak zmieniały się instrukcje w sprawie Musta. Teraz on jest nasz. Znaczy się Wasz. A Paweł ma nawet nazwisko odpowiednie. Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik_pis Re: Kto w koncu zalozyl PC ? 17.07.09, 11:23 On nie jest ani nasz,ani mój,instrukcji żadnych nie potrzebuję. Jestem jak najbardziej "za",aby Wytrzeszczowi-Krzywonogowi skutecznie POdłożył nogę. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Kto w koncu zalozyl PC ? 17.07.09, 11:18 ja tu powaznie , a ty mi z takimi jajami wyskakujesz . Czempiski napewno nie zakladal ZChn-u i PC , ale ktos musial to zrobic , Kaczynscy byli pionkami do przesuwania i sa nimi do dzis . Tylko Mossad i KGB maja najlepsze profile psychologiczne Kaczynskich , Macierewicza , Olszewskiego i innych niespelnionych wodzow . Moze dlatego Kaczynscy prowadza polityke na haki , poniewaz wywiad(y) obcych panstw maja na nich haki . Czy na Jasnej Gorze spotkali sie rezydenci KGB(Rydzyk) i Mossad-u (Kaczynski) ? a.adas napisał: > Gromosław Czampiński pewnie wie. A lubi chlapać w mediach. Może wystarczy go > popytać? Z tego co pamiętam, na początku lat 90. prawicowe kanapy coś tam > próbowały kombinować z "patriotycznymi oficerami". Moze było na odwrót? > > I nie przeszkadza mi, ze zniżam się do POziomu POkemonów... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Kto w koncu zalozyl PC ? 17.07.09, 11:12 wilk_z_wolfow napisał: > > Z roznych zrodel dochodza mnie sluchy i to od wielu , wielu lat , > ze PC i ZChN zalozyl Mossad inne mowia ze KGB . > Czy dowiemy sie prawdy ? > Wilku, moim zdaniem PC założyło kilku cwaniaczków - którzy oczywiście mogli być na usługach któregoś z tych wywiadów - ale tak naprawdę chodziło im o zaistnienie w polskiej polityce, zdobycie wpływów, a co za tym idzie i pieniędzy. A po ZChN-ie zostały już tylko sieroty. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Kto w koncu zalozyl PC ? 17.07.09, 11:33 wos9 napisała: > Wilku, moim zdaniem PC założyło kilku cwaniaczków - którzy > oczywiście mogli być na usługach któregoś z tych wywiadów - ale tak > naprawdę chodziło im o zaistnienie w polskiej polityce, zdobycie > wpływów, a co za tym idzie i pieniędzy. > A po ZChN-ie zostały już tylko sieroty. Mysle podobnie , ale z jednym wyjatkiem , jak sie wychylisz mamy haki i tak stalo sie z Olszewskim . Za bardzo sie wychylal mocodawcy nie wytrzymali i poslali go na deski . Kaczynskich czeka to samo . Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Kto w koncu zalozyl PC ? 17.07.09, 11:50 wilk_z_wolfow napisał: > wos9 napisała: > > > Wilku, moim zdaniem PC założyło kilku cwaniaczków - którzy > > oczywiście mogli być na usługach któregoś z tych wywiadów - ale > tak > > naprawdę chodziło im o zaistnienie w polskiej polityce, zdobycie > > wpływów, a co za tym idzie i pieniędzy. > > A po ZChN-ie zostały już tylko sieroty. > > Mysle podobnie , ale z jednym wyjatkiem , jak sie wychylisz mamy > haki i tak stalo sie z Olszewskim . Za bardzo sie wychylal > mocodawcy nie wytrzymali i poslali go na deski . > Kaczynskich czeka to samo . Olszewskiego posłano na deski przy aktywnym udziale Kaczyńskich (przynajmniej tego ważniejszego). Dopiero po latach przyjęli starego mecenasa pod swoje skrzydełka. Co do Kaczyńskich - zgadzam się. Jeden (ten mniej ważny) polegnie za 523 dni. Ten drugi jeszcze będzie trochę rozrabiał. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Kto w koncu zalozyl PC ? 17.07.09, 11:56 wos9 napisała: > Olszewskiego posłano na deski przy aktywnym udziale > Kaczyńskich (przynajmniej tego ważniejszego). Dopiero po latach > przyjęli starego mecenasa pod swoje skrzydełka. > Co do Kaczyńskich - zgadzam się. Jeden (ten mniej ważny) > polegnie za 523 dni. Ten drugi jeszcze będzie trochę rozrabiał. Ot co , znajac Kaczynskich nie mieli problemow zeby znalezsc kogos na Olszewskiego . Lech polegnie , zreszta jemu samemu ten urzad ciazy , a co do Jar'a zostawia go w spokoju dopuki maci jest dla mocodawcow jeszcze dobry . Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Znów pełna zgoda. Od dawna piszę, że Lechowi prezy 17.07.09, 12:03 dentura ciąży, ale NIGDY nie sprzeciwi się bratu. Nawet w sytuacji, kiedy wie, że polegnie w wyborach z kretesem. wilk_z_wolfow napisał: > wos9 napisała: > > > Olszewskiego posłano na deski przy aktywnym udziale > > Kaczyńskich (przynajmniej tego ważniejszego). Dopiero po latach > > przyjęli starego mecenasa pod swoje skrzydełka. > > Co do Kaczyńskich - zgadzam się. Jeden (ten mniej ważny) > > polegnie za 523 dni. Ten drugi jeszcze będzie trochę rozrabiał. > > Ot co , znajac Kaczynskich nie mieli problemow zeby znalezsc kogos > na Olszewskiego . Lech polegnie , zreszta jemu samemu ten urzad > ciazy , a co do Jar'a zostawia go w spokoju dopuki maci jest > dla mocodawcow jeszcze dobry . Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Znów pełna zgoda. Od dawna piszę, że Lechowi 17.07.09, 12:07 wos9 napisała: > dentura ciąży, ale NIGDY nie sprzeciwi się bratu. Tak , masz zdecydowanie racje . Tego Lech nie jest wstanie dokonac . Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Znów pełna zgoda. Od dawna piszę, że Lechowi 17.07.09, 15:09 wilk_z_wolfow napisał: > wos9 napisała: > > > dentura ciąży, ale NIGDY nie sprzeciwi się bratu. > > Tak , masz zdecydowanie racje . Tego Lech nie jest wstanie dokonac . A braciszek będzie go nękał do śmierci. Jednego z nich. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Widać,ty esbeków uważasz za największych patriotów 17.07.09, 17:34 wos9 napisała: Wilku, moim zdaniem PC założyło kilku cwaniaczków - którzy oczywiście mogli być na usługach któregoś z tych wywiadów ---> ... bo wspierałaś i wspierasz nocnozmianowców, salonowców, którzy to dwadzieścia ponad lat już rządzą - bez dwóch lat! Słaby ten Mossad, że załatwił Kaczyńskim tylko dwa lata rządów, prawda. Nie ma to jak swoi ub/esbecy, którzy od 60 lat poświęcają się dla Ojczyzny ... a nie dla władzy i profitów!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A Tusk się odwdzięczył "sprzedażą"za 1 zł stoczni? 17.07.09, 11:15 wilk_z_wolfow napisał: ze PC i ZChN zalozyl Mossad > Czy dowiemy sie prawdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
homogeminus spłaca długi 17.07.09, 11:21 to widac gołym okiem. Stocznie poszły ZA DARMO! ziemia na ktorej stoja stocznie warta jest miliardy.Więcej płaca kluby piłkarskie za transfery piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Co ma Tusk do zalozenia PC i ZCnN-u ? 17.07.09, 11:24 Tylko zapytasz sie o cos co jest paskudom niewygodne to juz zjezdzaja z tematu . Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Przecież sam,szczeniaczku,wsPOmniiałeś o Mossadzie 17.07.09, 12:13 wilk_z_wolfow napisał: Co ma Tusk do zalozenia PC i ZCnN-u ? ---> A związków Mossadu z Tuskiem i jego promotorami coraz trudniej ukryć ... Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow W koncu musisz sie zdecydowac czy Tusk ... 17.07.09, 14:02 to Wermacht czy Mossad ? Logiki w tych wypocinach ponizej , nijak nie mozna znalezsc , ale na szczescie to nie moja sprawa . 1normalnyczlowiek napisał: > wilk_z_wolfow napisał: Co ma Tusk do zalozenia PC i ZCnN-u ? > > ---> A związków Mossadu z Tuskiem i jego promotorami coraz trudniej ukryć . Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Patrząc na lata 50-te, nie zastanawiałeś się nad 17.07.09, 17:43 wilk_z_wolfow napisał: to Wermacht czy Mossad ? Logiki w tych wypocinach ponizej , nijak nie mozna znalezsc , ale na szczescie to nie moja sprawa . ---> ... proweniencją UBeków i nie myślałeś, czy UB to NKWD - w końcu i tu i tu byli swojacy. Skąd wiesz jak jest w przypadku Wermachtu i Mossadu??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow jakbym patrzyl na tamte lata okazaloby sie 17.07.09, 22:21 ze we wszystkim pomogl Rajmund Kaczynski stary komunista , czyli KGB znowu gora . 1normalnyczlowiek napisał: > ---> ... proweniencją UBeków i nie myślałeś, czy UB to NKWD - w końcu i tu > i tu > byli swojacy. Skąd wiesz jak jest w przypadku Wermachtu i Mossadu??? :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Czy dowiemy się prawdy ? Tak. Prawda jest 17.07.09, 12:11 albowiem taka. PC nie założyli tylko o PC się założyli. Wiadomo kto wygrał zakład. Tak jest - wygrali go właściciele PiS - dwaj tacy z których jeden od zawsze jest arcykurduplem a drugi obecnie postawionym wyżej ale wice kurduplem dla którego arcykurdupel jest bezpośrednim przełożonym. Chyba jasno to wywiodłem? Niczym stary krętacz Zagłoba. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Czyżbyś ubiegał się o fotel Mędrca Europy? 17.07.09, 12:17 prawieemeryt napisał: Tak jest - wygrali go właściciele PiS - dwaj tacy z których jeden od zawsze jest arcykurduplem a drugi obecnie > postawionym wyżej ale wice kurduplem dla którego arcykurdupel jest > bezpośrednim przełożonym. ---> Bo twój wywód (nie myl ze wzwodem), pod względem merytorycznym dorównuje większości wypowiedzi przedstawicieli PO z Tuskiem na czele ... że o innych cienkich Bolkach nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Gorączka ci zelżała, ale 17.07.09, 12:20 nadal jeszcze widzę chorość wielką. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Być może nie w te gwiazdy patrzysz :))) 17.07.09, 12:25 prawieemeryt napisał: Gorączka ci zelżała, ale nadal jeszcze widzę chorość wielką. ---> Gdybyś wiedział, w które patrzeć, byłbyś jeszcze celniejszym astrologiem :) -- inteligencja zastępcza, autorytety zastępcze - co jeszcze nam fundowano przez 16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Co jeszcze nam fundowano przez 16 lat ... 17.07.09, 14:07 1normalnyczlowiek napisał: odpowiadam :np. takich cieniutkich opowiadaczy jakim ty jestes . > inteligencja zastępcza, autorytety zastępcze - co jeszcze nam >fundowano przez 16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Kto w koncu zalozyl PC ? 17.07.09, 15:30 wilk_z_wolfow napisał: > > Z roznych zrodel dochodza mnie sluchy i to od wielu , wielu lat , > ze PC i ZChN zalozyl Mossad inne mowia ze KGB . > Czy dowiemy sie prawdy ? > Jak wiadomo PC czyli poprzednik PiS to całe zło tego świata. A co za tym idzie musiał PC (podobnie jak PiS) załozyć prawdopodobnie jakis diabeł. Myslę, że nikt mnie nie przebije...:D W pewnych kręgach mówiono też, że cykliści maczali w tym dziele swoje palce, modna ostatnio jest teza, że młody Putin z wczesnym Miśkowem byli inspiracją...;) Odpowiedz Link Zgłoś
takinie3 Mossad so spolki z KGB 17.07.09, 16:07 te dwie mafie od lat okradaja i dobijaja Polske Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kto w koncu zalozyl PC ? 17.07.09, 17:01 Właściwe pytanie?Wto doł kasa PC na partyjny ROZWÓJ?Czy aby nie był to Tusek(z Komisji Likwidacyjnej RSW Prasa? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Paweł Bujalski n/t 17.07.09, 18:24 elfhelm napisał: A ja myslalem ze Jerzyk z naszego podworka . Wyzywalismy go nieslusznie od cyklistow , a on rzucal w nas szminkami , pudrem i butami zwanymi szpilki . Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Sorry elfhelm to mialobyc do tego zeta z 44 pietra 17.07.09, 22:23 wilk_z_wolfow napisał: > elfhelm napisał: > > A ja myslalem ze Jerzyk z naszego podworka . Wyzywalismy > go nieslusznie od cyklistow , a on rzucal w nas szminkami , > pudrem i butami zwanymi szpilki . Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Szukaj --> „Fundacja Wola” 17.07.09, 19:24 Większość tekstów przed wyborami w 2005 r. z sieci zniknęła, ale cuś tam znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś