Dodaj do ulubionych

Dozorca POkazuje synowi wielki swiat

03.09.09, 13:00
"Rzecznik rządu ponownie na cenzurowanym. "Super Express" ujawnił, że na obchody 70. rocznicy wybuchu II wojny światowej Paweł Graś zabrał swojego syna, który zamieszkał w luksusowym hotelu w Sopocie. Za pobyt Grasia juniora płaciła... kancelaria premiera."

"Dwie godziny później minister przenosi się do hotelu Sheraton. Nie przebywa tam jednak sam. Widzimy go bowiem, jak wychodzi z hotelu wraz ze swoim synem Jakubem" - pisze "Super Express"."
"Paweł Graś przyznaje, że fundował synkowi luksusy na koszt państwa. "Miałem zarezerwowany nocleg. Syn spał ze mną w pokoju. Ale koszty wyżywienia pokryłem osobiście" - tłumaczy polityk."

A jak tam US już rozliczył dozorcę z dodatkowego etatu?

www.dziennik.pl/polityka/article439755/Kolejna_finansowa_wpadka_rzecznika_rzadu.html
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych.o Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:03
      A gdzie jest afera???

"Paweł Graś przyznaje, że fundował synkowi luksusy na koszt państwa.
      "Miałem zarezerwowany nocleg. Syn spał ze mną w pokoju. Ale koszty
      wyżywienia pokryłem osobiście
      " - tłumaczy polityk."

Czy Kaczus zabierajac swoja zoneczke na wizyty zagraniczne placi za
      jej miche?
      • alfa.alfa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:04
        pies_na_czarnych.o napisał:

> A gdzie jest afera???
        >
        > Syn spał ze mną w pokoju.
        W jednym łóżku?
        • boblebowsky Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:09
          > W jednym łóżku?

A ty widzę jak piprzyłeś tak piprzysz. A co tam, najważniejsze żeby sobie ulżyć,
          nie?
        • pies_na_czarnych.o Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:19
          alfa.alfa napisał:

> pies_na_czarnych.o napisał:
          >
          > > A gdzie jest afera???
          > >
          > > Syn spał ze mną w pokoju.
          > W jednym łóżku?
          >

No i? Bedac dzieckiem nigdy nie spales z mama w jedny lozku? :o)))
      • premier.z.krakowa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:06

> A gdzie jest afera???
        >
        > "Paweł Graś przyznaje, że fundował synkowi luksusy na koszt państwa.
        > "Miałem zarezerwowany nocleg. Syn spał ze mną w pokoju. Ale koszty
        > wyżywienia pokryłem osobiście
        " - tłumaczy polityk."
        >
        > Czy Kaczus zabierajac swoja zoneczke na wizyty zagraniczne placi za
        > jej miche?
        >
        >

Mniej nerwów i napisz jeszcze raz, bo ciężko cię zrozumieć.
        • boblebowsky Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:11
          > Mniej nerwów i napisz jeszcze raz, bo ciężko cię zrozumieć.

Nie obwiniaj innych za swoją tępotę, bo pytanie było proste:

Gdzie jest afera???
          • premier.z.krakowa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:14
            boblebowsky napisał:

> > Mniej nerwów i napisz jeszcze raz, bo ciężko cię zrozumieć.
            >
            > Nie obwiniaj innych za swoją tępotę, bo pytanie było proste:
            >
            >
            > Gdzie jest afera???

Nie spoufalaj się tylko odpowiedz dlaczego z naszych pieniędzy "rzecznik" funduje synowi pobyt w luksusowym hotelu?
            • boblebowsky Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:21
              >
              > Nie spoufalaj się tylko odpowiedz dlaczego z naszych pieniędzy "rzecznik" fundu
              > je synowi pobyt w luksusowym hotelu?

Meldunek, rachunek, wnioski. Ale ty widzę jak cała pisdziaszcza tłuszcza w
              hotelu nigdy nie spałeś i tak se tu dlatego popiardujesz.
              Na jakiej podstawie piszesz że rzecznik funduje? Jeżeli na podstawie SE to
              gratuluję i polecam jednocześnie swój ociężały łeb wysilić.
              • premier.z.krakowa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:50
                boblebowsky napisał:

> >
                > > Nie spoufalaj się tylko odpowiedz dlaczego z naszych pieniędzy "rzecznik"
                > fundu
                > > je synowi pobyt w luksusowym hotelu?
                >
                > Meldunek, rachunek, wnioski. Ale ty widzę jak cała pisdziaszcza tłuszcza w
                > hotelu nigdy nie spałeś i tak se tu dlatego popiardujesz.
                > Na jakiej podstawie piszesz że rzecznik funduje? Jeżeli na podstawie SE to
                > gratuluję i polecam jednocześnie swój ociężały łeb wysilić.

Elektorat PO w całej okazałości:-)
                • boblebowsky Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:55
                  > Elektorat PO w całej okazałości:-)

Pytanie było, głąbie! Zamiast się w tani sposób wykręcać po prostu na nie
                  odpowiedz, albo ryło w kubeł!
                  • premier.z.krakowa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:58
                    boblebowsky napisał:

> > Elektorat PO w całej okazałości:-)
                    >
                    > Pytanie było, głąbie! Zamiast się w tani sposób wykręcać po prostu na nie
                    > odpowiedz, albo ryło w kubeł!

Cóż za elokwencja. Czy to nie o tobie ostatnio pisał Żakowski?
                    • boblebowsky Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 14:01
                      > Cóż za elokwencja.

Dostosowana do poziomu rozmówcy. n/t
                      • premier.z.krakowa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 14:04
                        boblebowsky napisał:

> > Cóż za elokwencja.
                        >
                        > Dostosowana do poziomu rozmówcy. n/t
                        >

Właśnie widzę jak sobie z kolegami rozmawiacie ale na mnie te teksty wrażenia nie robią.
                        • boblebowsky Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 14:10
                          > Właśnie widzę jak sobie z kolegami rozmawiacie ale na mnie te teksty wrażenia n
                          > ie robią.

Wrażenie....na tobie? Hłe, hłe, hłe..... trochę za bardzo sobie schlebiasz,
                          przecież ja cie w doupie głęboko mam.
                          • premier.z.krakowa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 14:23
                            boblebowsky napisał:

> > Właśnie widzę jak sobie z kolegami rozmawiacie ale na mnie te teksty wraż
                            > enia n
                            > > ie robią.
                            >
                            > Wrażenie....na tobie? Hłe, hłe, hłe..... trochę za bardzo sobie schlebiasz,
                            > przecież ja cie w doupie głęboko mam.

Głębia wypowiedzi wiernych fanów Tuska jest nieprzenikniona:-)
            • republika.republika na jaką kwotę ta afera? 03.09.09, 13:23
              premier.z.krakowa napisał:

> fundu
              > je synowi pobyt w luksusowym hotelu?

podaj różnicę pomiędzy pobytem Graś+syn i sam Graś?
              • premier.z.krakowa Re: na jaką kwotę ta afera? 03.09.09, 13:52
                republika.republika napisała:

> premier.z.krakowa napisał:
                >
                > > fundu
                > > je synowi pobyt w luksusowym hotelu?
                >
                > podaj różnicę pomiędzy pobytem Graś+syn i sam Graś?
                >

Zapytaj dozorcę. To w końcu on opłacał z naszych pieniędzy nocleg w luksusowym hotelu.
              • kubala11 Na pewno większą niz 8.50 za dorsza... 03.09.09, 14:11
                Pamiętasz oburzenie dorszem pani ministry Julii?;)
                Pani ministra chyba na urlopie, bo głosu oburzenia nie słychać. Nie wierzę, że
                gdyby nie była na urlopie nie zagrzmiałaby świętym oburzeniem...:P
                • republika.republika czyli na jaką? 03.09.09, 14:32
                  kubala11 napisał:

> Pamiętasz oburzenie dorszem pani ministry Julii?;)

pamiętam, że Julia podała kwotę
                  • kubala11 Re: czyli na jaką? 03.09.09, 14:35
                    No przeciez piszę, że większą.;) Konkretnej nie znam, ale na 100% przewyzsza
                    ona osławione 8.50 przy której to kwocie ministra Julia dostawała drgawek z
                    oburzenia jak to urzędnicy PiS-owscy wyikorzystuja stanowiska.:P
                    • republika.republika Re: czyli na jaką? 03.09.09, 14:37
                      kubala11 napisał:

> No przeciez piszę, że większą.;) Konkretnej nie znam, ale na 100% przewyzsza
                      > ona osławione 8.50 przy której to kwocie ministra Julia dostawała drgawek z
                      > oburzenia jak to urzędnicy PiS-owscy wyikorzystuja stanowiska.:P

no to zapytam też Ciebie - nocowałeś kiedyś w dobrym hotelu?, i sprawdź cenniki
                      • kubala11 Re: czyli na jaką? 03.09.09, 14:39
                        Jak znajdziesz mi dobry hotel w cenie 8.50 za nocleg to Cie ozłocę:D
                    • republika.republika mam dobre serce 03.09.09, 14:43

tinyurl.com/mrmmak
                      tinyurl.com/mvnqf6
                      • kubala11 Re: mam dobre serce 03.09.09, 14:45
                        Słuchaj, mnie absolutnie nie interesuja kwoty, bardziej interesuje mnie
                        hipokryzja Julii.:)
                        A taka była niegdys transparentna ...:P
                        • republika.republika Re: mam dobre serce 03.09.09, 14:47
                          kubala11 napisał:

> Słuchaj, mnie absolutnie nie interesuja kwoty, bardziej interesuje mnie
                          > hipokryzja Julii.:)
                          > A taka była niegdys transparentna ...:P

?

skoro cie kwoty nie interesują to na jakiej podstawie Julii hipokryzję wytykasz?
                          • kubala11 Re: mam dobre serce 03.09.09, 14:50
                            Kochana moja, a nie jest hipokrytką? Po dorszu grzmiała, po tych paru stówkach
                            dozorcy powinna wyrywac włosy z głowy. A siedzi cicho.
                            Wiesz dlaczego? Bo dozorca to swój...;)
                            • republika.republika 821-821=0 03.09.09, 14:54
                              kubala11 napisał:

> Kochana moja, a nie jest hipokrytką? Po dorszu grzmiała, po tych paru stówkach
                              > dozorcy powinna wyrywac włosy z głowy. A siedzi cicho.
                              > Wiesz dlaczego? Bo dozorca to swój...;)

a skąd ci się te parę stówek wzięło?. Odejmować liczb mniejszych od tysiąca nie
                              potrafisz?. Bogu dzięki za matematykę na maturze, bo mi się czasem płakać chce
                              jak taką niekumatość widzę.
                              • kubala11 Re: 821-821=0 03.09.09, 15:00
                                Droga moja, autor watku zalinkował tekst z Dziennika z którego wynika, ze synek
                                ciecia pomieszkiwał sobie na koszt podatnika w luksusowym hotelu. Ty, moja miła,
                                podałaś kwoty, ufam Ci i stad te stówki. Chyba, że cieć oddał za ten nocleg (co
                                z tekstu nie wynika) a może Ty wiesz lepiej. PiS-owiec tez oddał te złocisze a
                                mimo to Julia szalała z oburzenia.
                                PS Zdejm klapki z oczu...;)
                                • republika.republika Re: 821-821=0 03.09.09, 15:07

Drogi mój, nie czytam bezmyślnie tekstów z jakiejkolwiek gazety. Ubolewam, że ty
                                  to robisz. Podałam ci linki do cenników, wnioski są banalne i oczywiste -
                                  przynajmniej dla tych co potrafią rachować i klapek na oczach nie mają.
                                  • kubala11 Re: 821-821=0 03.09.09, 15:12
                                    Podałas mi linki do cenników. Zgoda.
                                    Wyciagnęłaś wnioski, ze podatnika synek ciecia kosztował 0 zeta. Masz prawo
                                    wyciagac takie wnioski. Ale gdybyś mogła wytłumaczyć skąd to wzięłaś? Gazeta
                                    wyraźnie pisze, ze za latorosl ciecia zapłaciła kancelaria premiera. Moze masz
                                    wiedzę, że ciec miał jakas promocję? A może zapłacił za dziecko? Tego gazeta nie
                                    pisze, ale pewnie Ty wiesz lepiej skoro masz taką pewnosc.;)
                                    • republika.republika Re: 821-821=0 03.09.09, 15:34
                                      kubala11 napisał:

>
                                      > Ale gdybyś mogła wytłumaczyć skąd to wzięłaś?

trochę podróżuję i wiem, że za pokój płaci się tyle samo bez względu na to czy
                                      mieszkają tam 2 czy 1 osoba. To powszechna praktyka w hotelach. W dodatku
                                      hotele posiadają z reguły pokoje 2-osobowe i ew. kilka apartamentów. Jedynki to
                                      ewenement.
                                      • kubala11 Re: 821-821=0 03.09.09, 21:48
                                        No wiesz, w czasach kryzysu, zaciskania pasa nie mogli zamieszkac w tej dwójce
                                        dwaj ministrowie zamiast dzidziusia ciecia?
                                        • pies_na_czarnych.o Re: 821-821=0 03.09.09, 21:52
                                          kubala11 napisał:

> No wiesz, w czasach kryzysu, zaciskania pasa nie mogli zamieszkac w
                                          tej dwójce
                                          > dwaj ministrowie zamiast dzidziusia ciecia?

Ciemniaczku, czy ty kiedykolwiek nocowales w hutelu 4 gwiazdkowym?
                                          • kubala11 Re: 821-821=0 03.09.09, 22:03
                                            Nigdy. Jako PiSiak zamieszkuję tylko campingi bez sanitariatów, za to z pięknym
                                            wychodkiem, obiady jadam w barach mlecznych, na kolację zamiast herbatki łykam
                                            zawsze jabola.:P Po nim "popularny" smakuje jak marlboro.;)
              • taziuta Pamiętasz szwedzką wiceminister, która 03.09.09, 14:47
                Re: na jaką kwotę ta afera?

A pamiętasz szwedzką wiceminister, która musiała podać się do
                dymisji gdy wykryto, że za batonika zapłaciła służbową kartą?
                Nie ważna jest kwota, ważna jest mentalność - traktowanie
                publicznych pieniędzy jak swoje...
                • republika.republika Re: Pamiętasz szwedzką wiceminister, która 03.09.09, 14:55
                  taziuta napisał:

> Nie ważna jest kwota

a jeśli to jest 0?
                  • taziuta Re: Pamiętasz szwedzką wiceminister, która 03.09.09, 15:12

> taziuta napisał:
                    >
                    > > Nie ważna jest kwota
                    >
                    > a jeśli to jest 0?

Takie samo zero jak podatki zapłacone przez ciecia od korzyści
                    majątkowej w postaci darmowego czynszu? Jest korzyść, można ją
                    przeliczyć na konkretne pieniądze, ale nie było przelewu, więc
                    nie ma dochodu?
                    • republika.republika no to moze tak 03.09.09, 15:30

O ile mniej zapłaciliby podatnicy jeśli syn Grasia by nie pojechał?
                      • pies_na_czarnych.o Re: no to moze tak 03.09.09, 15:52

>
                        > O ile mniej zapłaciliby podatnicy jeśli syn Grasia by nie pojechał?

Zaplaciliby ZERO i zarobiliby ZERO. Gras placac za jedzenie syna w
                        drogim hotelu zaplacil VAT, ktory wzbogaci skarb panstwa :o)
                • pies_na_czarnych.o Re: Pamiętasz szwedzką wiceminister, która 03.09.09, 15:51
                  taziuta napisał:

> republika.republika napisała:
                  > Re: na jaką kwotę ta afera?
                  >
                  >
                  > A pamiętasz szwedzką wiceminister, która musiała podać się do
                  > dymisji gdy wykryto, że za batonika zapłaciła służbową kartą?
                  >

Ta sprawa jest porownywalna ze sprawa pisdaczego dorsza. Nic nie ma
                  wspolnego z pokojem w hotelu.
                  Niestety dla wszystkich pisdakow zaplacenie sluzbowa karta za dorsza
                  to jest normalka.
                  Nota bene Gras zaplacil za jedzenie syna osobno.
        • etwas-geheimnis Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:12
          najpierw sprawdz meldunek i rachunek za pokój,potem rób aferę.:-)
          • premier.z.krakowa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:15
            etwas-geheimnis napisał:

> najpierw sprawdz meldunek i rachunek za pokój,potem rób aferę.:-)

Znaczy chcesz powiedzieć że było inaczej?
            To może nam opowiesz jak to wyglądało?
            • etwas-geheimnis Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:19
              jesli pokój i tak był opłacony ,to problemu nie widzę.
              • premier.z.krakowa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:41
                etwas-geheimnis napisał:

> jesli pokój i tak był opłacony ,to problemu nie widzę.

- Nie widzisz problemu, że rzecznik rządu przy okazji zabiera syna na oficjalną międzynarodową imprezę?
                - nie widzisz różnicy w opłacie za pokój jednoosobowy a dwu?
                - poza tym po co dozorca nocował w Sheratonie?
                • pies_na_czarnych.o Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:44
                  > - nie widzisz różnicy w opłacie za pokój jednoosobowy a dwu?

A kto ci powiedzial, ze to byl dwuosobowy pokoj?

> - poza tym po co dozorca nocował w Sheratonie?

Jak to po co? Aby sie wyspac. :p
                • etwas-geheimnis Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 14:31
                  jesli pokój był zamówiony na jedna osobę to problemu nie ma.Nawet jak w tym
                  pokoju spały dwie osoby ,to sprawa hotelu i klienta.A na to wyglada jeśli Graś
                  płacil osobno za jedzenie syna ,bo śniadanie jest w cene wliczane.Najpierw
                  sprawdzic a nie budować sobie afere na podstawie szpiegostwa że obaj w hotelu
                  jedli czy wyszli.
                  • pies_na_czarnych.o Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 14:33
                    etwas-geheimnis napisał:

> jesli pokój był zamówiony na jedna osobę to problemu nie ma.Nawet
                    jak w tym
                    > pokoju spały dwie osoby ,to sprawa hotelu i klienta.A na to wyglada
                    jeśli Graś
                    > płacil osobno za jedzenie syna ,bo śniadanie jest w cene
                    wliczane.Najpierw
                    > sprawdzic a nie budować sobie afere na podstawie szpiegostwa że
                    obaj w hotelu
                    > jedli czy wyszli.

Matolstwu nie przetlumaczysz. Oni zawsze kota ogonem odwroca.
            • pies_na_czarnych.o Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:23
              > Znaczy chcesz powiedzieć że było inaczej?
              > To może nam opowiesz jak to wyglądało?

Placisz za pokoj, a nie za ilosc osob. Wiele razy mi sie tak
              zdarzalo, ze placilem za dwuosobowy pokoj, a mieszkalismu w nim w
              trojke razem z corka. Dodatkowo placilem tylko za wyzywienie.
              • boblebowsky Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:25
                > Placisz za pokoj, a nie za ilosc osob. Wiele razy mi sie tak
                > zdarzalo, ze placilem za dwuosobowy pokoj, a mieszkalismu w nim w
                > trojke razem z corka. Dodatkowo placilem tylko za wyzywienie.
                >

Na izbie każdy płaci za łóżko więc skąd ten matoł ma toi wiedzieć.
                • pies_na_czarnych.o Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:34
                  >
                  > Na izbie każdy płaci za łóżko więc skąd ten matoł ma toi wiedzieć.

:o) Chyba trafiles w sedno.
              • premier.z.krakowa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:54

> > Znaczy chcesz powiedzieć że było inaczej?
                > > To może nam opowiesz jak to wyglądało?
                >
                > Placisz za pokoj, a nie za ilosc osob. Wiele razy mi sie tak
                > zdarzalo, ze placilem za dwuosobowy pokoj, a mieszkalismu w nim w
                > trojke razem z corka. Dodatkowo placilem tylko za wyzywienie.
                >
                >

Chcesz powiedzieć że nie dość że zabrał syna do pracy, na oficjalną imprezę to jeszcze w luksusowym hotelu na waleta spał?
                Czy to czasami nie oskarżasz go o oszustwo?
                • pies_na_czarnych.o Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:59
                  > Chcesz powiedzieć że nie dość że zabrał syna do pracy, na oficjalną
                  imprezę to
                  > jeszcze w luksusowym hotelu na waleta spał?
                  > Czy to czasami nie oskarżasz go o oszustwo?
                  >

Czy ty jestes taki glupi, czy tylko wykonujesz polecenia partyjne.

Kaczus placi chociaz za miche zony podczas swoich wojazy
                  zagranicznych?

c.wrzuta.pl/wi8003/9193a96200279bce47a9dde0/0/baba%20jaga
                  • premier.z.krakowa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 14:01

> > Chcesz powiedzieć że nie dość że zabrał syna do pracy, na oficjalną
                    > imprezę to
                    > > jeszcze w luksusowym hotelu na waleta spał?
                    > > Czy to czasami nie oskarżasz go o oszustwo?
                    > >
                    >
                    > Czy ty jestes taki glupi, czy tylko wykonujesz polecenia partyjne.
                    >
                    > Kaczus placi chociaz za miche zony podczas swoich wojazy
                    > zagranicznych?
                    >
                    > c.wrzuta.pl/wi8003/9193a96200279bce47a9dde0/0/baba%20jaga
                    >
                    >
                    >
                    >

I kogo ten bełkot ma przekonać?
                    Lemingi?
            • republika.republika nocowałeś kiedyś w hotelu? 03.09.09, 13:24

>
              > To może nam opowiesz jak to wyglądało?

sprawdź sobie cenniki, to może zrozumiesz
              • premier.z.krakowa Re: nocowałeś kiedyś w hotelu? 03.09.09, 13:54

> premier.z.krakowa napisał:
                >
                >
                > >
                > > To może nam opowiesz jak to wyglądało?
                >
                > sprawdź sobie cenniki, to może zrozumiesz
                >
                >

No tak bardzo głęboka i merytoryczna odpowiedź.
                • republika.republika dobrze że matematyka będzie na maturze 03.09.09, 14:35

może przyszli pisowcy będą ciut bystrzejsi
                  i jeszcze raz:
                  > > sprawdź sobie cenniki, to może zrozumiesz
        • pies_na_czarnych.o Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:25
          > Mniej nerwów i napisz jeszcze raz, bo ciężko cię zrozumieć.
          >

Co nie zrozumiales robaczku? Slowo "micha" jest ci obce? :o)))Pogadaj
          z wlasnym psem, on ci wytlumaczy.

Ponawiam zasadnicze pytanie. Gdzie jest afera?
          • premier.z.krakowa Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 13:57

> > Mniej nerwów i napisz jeszcze raz, bo ciężko cię zrozumieć.
            > >
            >
            > Co nie zrozumiales robaczku? Slowo "micha" jest ci obce? :o)))Pogadaj
            > z wlasnym psem, on ci wytlumaczy.
            >
            > Ponawiam zasadnicze pytanie. Gdzie jest afera?
            >
            >
            >
            >
            >
            Już ci napisałem zostaw te czułości dla swoich znajomych.
            • pies_na_czarnych.o Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 14:00

> pies_na_czarnych.o napisał:
              >
              > > > Mniej nerwów i napisz jeszcze raz, bo ciężko cię zrozumieć.
              > > >
              > >
              > > Co nie zrozumiales robaczku? Slowo "micha" jest ci obce?
              :o)))Pogadaj
              > > z wlasnym psem, on ci wytlumaczy.
              > >
              > > Ponawiam zasadnicze pytanie. Gdzie jest afera?
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > Już ci napisałem zostaw te czułości dla swoich znajomych.
              >
              >

I oczywiscie brak odpowiedzi na zasadnicze pytanie.
    • golddenwoman ech gdyby to o PiS chodziło 03.09.09, 13:14
      www.pardon.pl/artykul/9515/gras_w_akcji_dozorca_znow_zamiata_pod_dywan

Te jęki krytyki i opluwania słychać by było po całej Polsce albo i
      świecie a tak? sPOko,wszystko w normie, POd kontrolą.
      • taziuta POstpisowcom wolno więcej... 03.09.09, 15:14
        golddenwoman napisała:

/.../
        > Te jęki krytyki i opluwania słychać by było po całej Polsce albo i
        > świecie a tak? sPOko,wszystko w normie, POd kontrolą.

Bo POstpisowcom wolno więcej...
      • republika.republika nikt Jarkowi nie kaze placic za samolot 03.09.09, 15:36

gdy leci razem z bratem
    • kukipl Re: Dozorca POkazuje synowi wielki swiat 03.09.09, 22:05
      > "Paweł Graś przyznaje, że fundował synkowi luksusy na koszt państwa.
      "Miałem za
      > rezerwowany nocleg. Syn spał ze mną w pokoju.
      --------
      nie dość że ciec to na dodatek pedofil. POwoli wszystko składa się do
      kupy, tusk z odchyłami bo cieszył się że ojciec mu zmarł, a ten odchyły
      na pedofilskie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka