nikusia221 08.09.06, 12:00 co o nich sądzicie? Warto kupić? Z pieluszek jestem nawet zadowolona, a te chusteczki jakie są? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patii244 Re: chusteczki dada z biedronki 15.09.06, 18:52 chusteczki dla nas sa super, używam ich odkąd mała skonczyła 2 miesiace ... cena tez przystepna 4,99zł i chusteczki wychodza pojedynczo / dzidzius sklejały sie / Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: chusteczki dada z biedronki 18.08.07, 11:51 patii244 napisała: > chusteczki dla nas sa super, używam ich odkąd mała skonczyła 2 miesiace ... > cena tez przystepna 4,99zł i chusteczki wychodza pojedynczo / dzidzius sklejały > > sie / Popieram, popieram - też chętnie ich używamy ; są tańsze a spełniają wymagania posiadają atest i są bezpieczne. Pierwsze 3 miesiące użwaliśmy pampers, gdyby nie poleciła mi ich przyjaciółka bałabym się eksperymentować. Duży plus za to że się nie sklejają. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_mama1 Re: chusteczki dada z biedronki 11.01.08, 11:40 zgadzam się, że "biedronkowe" chusteczki są dobre. Nie polecam za to tych z rosmana-na raz wyciąga się kilka ani bella happy - zbyt silny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
lipka02 Chusteczki Dada z Biedronki-dobry wybór 10.11.13, 14:04 Używam ich już prawie dwa lata.Czasem gdy nie mam nic pod ręką zmywam nimi makijaż.Nie podrażniają mnie ani mojego dziecka.Wspaniale pachną i są mocno nawilżone.Czego trzeba więcej... Odpowiedz Link Zgłoś