ante.todo 07.11.07, 08:02 ..........wróbelki ćwierkały, iż niedługo ma zostać zamknięty..... Katastrofa. Tragedia. Klęska. Dramat. Nieszczęście. Nie wyobrażam sobie życia z zamkniętym wiaduktem w Legionowie... A Wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganiok32 Re: Wiadukt w Legionowie 07.11.07, 09:58 spokojnie, z tego co wiem to ma się wkrótce rozpocząć budowa drugiego wiaduktu obok. Dopóki tamten nie zostanie zbudowany - stary będzie funkcjonować. Podobnie był budowany most w Zegrzu. Odpowiedz Link
ante.todo Re: Wiadukt w Legionowie 07.11.07, 11:11 Ufffff już myślałam, że zamkną go, jednocześnie rozpoczną budowę drugiego, a wszyscy ruszą na trase przez Nieporęt, którą i tak coraz gorzej się jeździ.... Pozdrawiam Odpowiedz Link
wladzio Re: Wiadukt w Legionowie 07.11.07, 13:29 Dojeżdżajcie do warszawki przez Nieporęt, dojeżdżam prze Legionowo. Może będzie luźniej? Hi hi, ha ha …. Miłego dnia Odpowiedz Link
psychomaszyna Re: Wiadukt w Legionowie 07.11.07, 23:08 Postawimy rogatkę i będziemy pobierać myto za przejazd. Odpowiedz Link
ante.todo Re: Wiadukt w Legionowie 08.11.07, 13:50 Oj oj oj, rogatke od razu.... Najlepiej wybudujcie tam stację metra. Obok gigant parking. I wszyscy będą szczęśliwi.... no ja napewno....... Odpowiedz Link
e-legionowo Re: Wiadukt w Legionowie 30.11.07, 12:30 szykowanie miejsca pod budowe nowego wiaduktu juz sie rozpoczelo, planowany czas trwania calosci robot zwiazanych z wiaduktami (bo beda docelowo dwa) to 2 lata Odpowiedz Link