Gość: zaja IP: 157.25.31.* 14.09.04, 12:08 Czy wiecie, gdzie w W-wie można kupić damskie kolarki z wkładką (pampersem) w dodatku w małym rozmiarze. Bedę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bassPL Re: Do dziewczyn -Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:47 wszędzie- rozmiar S bedzie jak ulał, to są unisex wyroby więc męskie czy damskie bez różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Do dziewczyn -Pomocy IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.09.04, 15:36 Niestety jesteś w blędzie "pampers" damski jest mniejszy i ma zupełnie inny kształt. zamiast spodenek proponuje zakup majtek z pampersem wtedy będziesz miała możliwośc ubrania dowolnych spodenek. Z pewnych względów polecam zakup conajmniej dwóch par. Poszukaj w sklepach internetowych lu na górze w sklepie Scotta na Andersa jest sklep z wdziankami berknera tam może będą. W marketach sportowych też bywają. KA Odpowiedz Link Zgłoś
kmxc Re: Do dziewczyn -Pomocy 14.09.04, 15:27 Nie jestem dziewczyną, ale.. :-) Proponuję Dwecathlony i inne Go Sporty - tam na pewno coś sobie wybierzesz. Jeśli chcesz coś naprawdę trwałego, uznanej firmy i poradzić się wspaniałej kobiety to polecam sklep "Plus" ul. Zamiany 12 tel. 644-29-02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaja Re: Do dziewczyn -Pomocy IP: 157.25.31.* 14.09.04, 16:02 niestety Decathlony i inne już oblatałam z marnym rezultatem (ani 1 marnej sztuki) spróbuje jeszcze w mniejszych dzieki za dobre checi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Do dziewczyn -Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:06 Ale się chłopaki rzucili do pomocy:) Zobacz w Ski-teamie. Odpowiedz Link Zgłoś
madrider1 Re: Do dziewczyn -Pomocy 15.09.04, 02:16 Przy Alejach Jerozolimskich przed samym Pruszkowem sklep Velmar - tam mają damskie na pewno (nawet jeśli nie to sprowadzą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek.K Re: Do dziewczyn -Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:30 Na Czerniakowskiej, róg Śniegockiej, są damskie "gatki accenta i autora. Zakupiła je tam moja małżonka. Jeśli nie ma, sprowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś