Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn -Pomocy

IP: 157.25.31.* 14.09.04, 12:08
Czy wiecie, gdzie w W-wie można kupić damskie kolarki z wkładką (pampersem) w
dodatku w małym rozmiarze.
Bedę wdzięczna za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: bassPL Re: Do dziewczyn -Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:47
      wszędzie- rozmiar S bedzie jak ulał, to są unisex wyroby więc męskie czy
      damskie bez różnicy
      • Gość: KA Re: Do dziewczyn -Pomocy IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.09.04, 15:36
        Niestety jesteś w blędzie "pampers" damski jest mniejszy i ma zupełnie inny
        kształt. zamiast spodenek proponuje zakup majtek z pampersem wtedy będziesz
        miała możliwośc ubrania dowolnych spodenek. Z pewnych względów polecam zakup
        conajmniej dwóch par. Poszukaj w sklepach internetowych lu na górze w sklepie
        Scotta na Andersa jest sklep z wdziankami berknera tam może będą. W marketach
        sportowych też bywają.
        KA
    • kmxc Re: Do dziewczyn -Pomocy 14.09.04, 15:27
      Nie jestem dziewczyną, ale.. :-)
      Proponuję Dwecathlony i inne Go Sporty - tam na pewno coś sobie wybierzesz.
      Jeśli chcesz coś naprawdę trwałego, uznanej firmy i poradzić się wspaniałej
      kobiety to polecam sklep "Plus" ul. Zamiany 12 tel. 644-29-02
      • Gość: zaja Re: Do dziewczyn -Pomocy IP: 157.25.31.* 14.09.04, 16:02
        niestety Decathlony i inne już oblatałam z marnym rezultatem (ani 1 marnej
        sztuki)
        spróbuje jeszcze w mniejszych
        dzieki za dobre checi
    • Gość: am Re: Do dziewczyn -Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:06
      Ale się chłopaki rzucili do pomocy:)
      Zobacz w Ski-teamie.
      • madrider1 Re: Do dziewczyn -Pomocy 15.09.04, 02:16
        Przy Alejach Jerozolimskich przed samym Pruszkowem sklep Velmar - tam mają damskie na pewno (nawet jeśli nie to sprowadzą).
        • Gość: Slawek.K Re: Do dziewczyn -Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:30
          Na Czerniakowskiej, róg Śniegockiej, są damskie "gatki accenta i autora.
          Zakupiła je tam moja małżonka. Jeśli nie ma, sprowadzą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka