Dodaj do ulubionych

Kolejna wycieczka(????????????????)

18.06.02, 19:51
No więc co myślicie, żeby upiec 3 pieczenie na raz;))) tzn. żebyśmy w tą
niedzielę spotkali się jak zwykle pod Zygmusiem(zaczynam snuć plany jak
Yuurei;)), potem kolejno zaliczyli ten piknik rowerowy na Polach Mokotowskich -
tak, wpaść na chwilę, bo takie imprezy nie są za ciekawe na dłuższą metę; potem
skok na Natolin i ten koncert na Sadku, a na koniec może wybralibyśmy się do
Konstancina-Jeziornej przez Kabaty(jak Yuurei i spółka powiedzieliby nam jak to
się jedzie;)) ; no i triumfalny powrót ;) z wywieszonymi do pasa jęzorami ze
zmęczenia;)))
Co wy na to??
A przy okazji, byłam jakąś godzinę temu na rowerze, przejechałam jakieś 10 km.
i powiedziałam "pas". Wróciłam, wypiłam galon wody i popatrzyłam na termometr.
30 stopni !! Przecież to straszne...kto wymyślił takie temperatury??;)
Współczuję wszystkim ciśnieniowcom i zawałowcom.
PZDR,
Jane.
Obserwuj wątek
    • yuurei Temperatura jak temperatura 18.06.02, 21:40
      E tam. Byliśmy na rowerach od 18 do 20:30. Jeździliśmy
      po Kampinosie i okolicach. W sumie 40 km. i nawet nie
      czuliśmy za bardzo tego upału. A najciekawsze było to,
      że na samym początku wyprawy zgubiłem bidon.
      Najśmieszniejsze jest to, że to nie sam bidon wypadł,
      tylko cały koszyczek urwał się od mocowania :)

Pzdr
    • draconessa Re: Kolejna wycieczka(????????????????) 19.06.02, 08:13
      ja sie pisze, tylko musze sprawdzic, jak w niedziele rano - moj facet urzadza
      jakas impreze, ale mam nadzieje, ze jakos sie zwloke...
      Strasznie goraco, a ja oblaze ze skory, bo sie przypieklam w zeszlym
      tygodniu...

PZDR
    • jane_blond_007 Re: Kolejna wycieczka :)))))))))))))))))))))))) 19.06.02, 16:39
      No to miło by było, jakbyście dali radę się zwlec;)) Wygląda na to, że wszyscy
      mamy coś do pogrzebania przy tych rowerach;) Jak nie rzerzutka, to stery czy
      koszyk od bidonu:)))
      Yuurei, łatwo ci mówić o tych 40 km, jak jeździłeś po lesie=w cieniu. Ja tam w
      pełnym słońcu, ale na szczęście jestem już opalona, więc obłazić nie będę;))))
      Pzdr,
      Jane.
      • draconessa Re: Kolejna wycieczka :)))))))))))))))))))))))) 20.06.02, 11:21
        Ja oblaze nadal... A moze umowilibysmy sie juz na Polach??? Bo ja bede chyba
        jechac ze Sluzewa, ale to jeszcze nie jest pewne. Facet ma maly problem, bo on
        teoretycznie powinien dyzurowac pod telefonem, i niestetty w kazdej chwili moze
        zaistniec "wyzasza koniecznosc", ale chetny do jazdy jest? To co? MOze w
        okolicy "Lolka" lub "Eleganckiego Bolka" bysmy sie zobaczyli o jakiejs, hmm,
        11.30? PIknik zaczyna sie od 11.00, wiec zanim sie rozkreci bedzie w sam raz
        ok???
        • jane_blond_007 Re: Kolejna wycieczka :)))))))))))))))))))))))) 20.06.02, 16:06
          ehmmmm.........w okolicy "lolka"???????? A tak w ogóle to o co chodzi??
          ;) A może przy stacji metra "Pola Mokotowskie"??
          A facet niech weźmie telefon pod pachę i ciągnie za sobą kabelek;)))
          Dla chcącego nic trudnego, nie?
          PZDR,
          Jane.
          • draconessa Re: Kolejna wycieczka :)))))))))))))))))))))))) 20.06.02, 16:14
            z telefonem nie ma problemu, ale facet wtedy ma okreslony czas na dojazd do
            pacjenta i musi byc czysty, w garniturku i reprezentacyjny ( plus walizeczka ze
            sprzetem!!!). Sprobujemy to w kazdym razie jakos zalatwic, czlowiek ma chec ,
            wiec sie jakos zrobi. Moze byc i przy metrze
            • gero1 Re: Kolejna wycieczka :)))))))))))))))))))))))) 21.06.02, 09:50
              dolacze w przyszym tygodniu
              • draconessa Re: Kolejna wycieczka :)))))))))))))))))))))))) 21.06.02, 14:27
                Feel invited!!!

Co do dalszych planow- ja dolacze do Was w niedziele o 11.30, na stacji Pole
                Mokotowskie pod SGGW - OK? Jeszcze nie wiem, jak bedzie z innym czlowiekiem,
                ale to wszystko wyjdzie w praniu... jakby cos sie mialo zmienic, dam znac!
                PZDR
                • sloggi Re: Kolejna wycieczka :)))))))))))))))))))))))) 21.06.02, 14:59
                  Pomyślę, bo w ten upał z Bródna na Pole przez Śródmieście - bleee
                  • draconessa Re: Kolejna wycieczka :)))))))))))))))))))))))) 22.06.02, 07:42
                    upal na pewno zelzeje, przeciez tak nie moze byc ciagle!!!:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka