Dodaj do ulubionych

ROWERY HOLENDERSKIE

10.05.05, 17:47
Witam

Co sadzicie na temat rowerow holenderskich? Czy tego typu rower jest wart zakupu? Gdzie mozna kupic tego typu rower?
Obserwuj wątek
    • Gość: inspe Re: ROWERY HOLENDERSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:29
      Jakis czas temu zapaliłam sie do kupna roweru holenderskiego, ale mi przeszło,
      jak doszło do oglądania - może ja nie trafiłam dobrze, a moze do nas
      sprowadzane są tylko i wyłącznie rzęchy. Ceny od 400 zł. Sa np. na allegro i w
      Warszawie w sklepie na Mokotowskiej "Szper".
    • lukasz_mormol Re: ROWERY HOLENDERSKIE 10.06.05, 14:16
      ależ oczywiście, że są warte zakupu. ja w życiu nie wsiądę już na "górala" :)
      to fakt, że do Polski przyjeżdża kupa złomu, ale nie rzadko zdarzają się też
      perełki, które są w świetnym stanie. mam nawet jedną rewelacyjną damkę do
      sprzedania ... :)

<a href="www.skocz.pl/fajnie" style="font-size: 18px;">Oryginalny
      HOLENDER - wygodny rower miejski</a>

POLECAM.
    • lukasz_mormol Re: ROWERY HOLENDERSKIE 10.06.05, 14:17
      ależ oczywiście, że są warte zakupu. ja w życiu nie wsiądę już na "górala" :)
      to fakt, że do Polski przyjeżdża kupa złomu, ale nie rzadko zdarzają się też
      perełki, które są w świetnym stanie. mam nawet jedną rewelacyjną damkę do
      sprzedania ... :)

Oryginalny HOLENDER - wygodny rower miejski

POLECAM.
    • Gość: ble ble Re: ROWERY HOLENDERSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:55
      tak to najlepsze rowery do miasta...polecam www.roweryholenderskie.pl
      tam mozna kupic fajne i sprawdzone rowery, wiem co mowie, bo sama kupilam...
      • Gość: gosc Re: ROWERY HOLENDERSKIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.05, 16:46
        ale czy tam na roweryholenderskie.pl sa dobre bo slyszalam ze zlomy? i czy mozna
        je kupic przez neta?
        • Gość: adamos Re: ROWERY HOLENDERSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:03
          nie sa zlomy, bo sam kupiłem jestem mega zadowolony...kupilem i jezdze 2 rok bez problemu...i przez net mozna kupic...
    • 220wolt Re: ROWERY HOLENDERSKIE 24.06.05, 10:32
      Mam 2 rowery, nowego crossa na dlugie wyprawy i miejski, z wygladu 30-letni,
      choc nie klasyczny holender. Kupilem go za 250 PLN wiosna na stacji Neste w
      Jankach, od tego czasu wydalem na drobne naprawy 50 PLN, a jezdze na nim
      codziennie do pracy. Sprawuje sie doskonale, nie wyobrazam sobie jezdzenia czyms
      innym po miescie, choc podjazd pod kraweznik na takiej maszynie dla wielu moze
      byc zadaniem nie do wykonania :-)
      • Gość: aaaaj Re: ROWERY HOLENDERSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 12:36
        Swojego Ramblera z 65 roku kupilem na allegro i nie sprzedam tej maszyny za
        zadne pieniadze. Zima przeprowadze generalny remont, czyli wszystko do chromu +
        nowy lakier. Klimat jazdy takim sprzetem - bajeczka, chillout (biale opony i
        pieknie wypolerowane felgi). Fabryka polozyla 4 warstwy lakieru w granatowym
        kolorze i takim tez bedzie pomalowany.
    • Gość: ja Re: ROWERY HOLENDERSKIE IP: 217.153.24.* 26.07.05, 15:12
      jesli chcesz tylko ladnie wygladac, to polecam. jezdzi sie wqygodnie, tyle ze
      nie polecam pod gorke, bo przerzutki nie zawsze dzialaja :)))
      poza tym strasznie sa ciezkie...
      ale fakt - ladne jak licho.
      • czajnik74 Re: ROWERY HOLENDERSKIE 02.08.05, 11:40
        www.roweryholenderskie.pl/ polecam ten sklep bardzo mili kolesie -
        kupiłem dla mamy ostatnio na 400 pln piekną różową, holenderke...
    • Gość: filip Re: ROWERY HOLENDERSKIE IP: 80.68.236.* 03.08.05, 08:15
      tutaj też jest sporo ciekawych rowerków ...
      www.RoweryHolenderskie.abc.pl
      • bullowy Re: ROWERY HOLENDERSKIE 02.11.05, 12:11
        są super,jeżdżę po warszawie już trzeci rok i sobie bardzo chwale.zalety
        takiego roweru są liczne:złodzieje raczej nie kradną bo dla nich to
        dziadostwo,wyprostowana sylwetka (nie tak jak na góralu),ciężki i duze koła.na
        takim rowerze sie płynie a nie jedzie po prostu bajka.Ja na swoim nauczyłem sie
        skakac dwoma kołami przez duze krawężniki:)
        polecam
    • Gość: sgt_hicks@wp.pl Re: ROWERY HOLENDERSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 23:58
      uważam, że nie są one wystarczająco wytrzymałe na polskie drogi. Nie polecam
      roweru miejskiego z oponami cieńszymi niż 1.75 cala. Poza tym spawy na ramach
      wyglądają dość rachitycznie. I kolejna rzecz - strach taki rower gdziekolwiek
      zostawić
      • mirxx Re: ROWERY HOLENDERSKIE 07.02.06, 11:46
        odkąd w praktyce odkryłem zalety holenderskich damek polecam je wszystkim,
        którzy szukają sprawnego roweru miejskiego. pełna osłona łańcucha, wygodna
        pozycja, stabilność, trwałość (nie mam zastrzeżeń do spawów czy materiałów),
        tanie użytkowanie, styl, wyjątkowość (są to jednak wciąż nieczęsto spotykane
        sprzęty).

kiedyś dostałem jednego (czarny, z osłonami wszystkiego co potrzeba) podczas
        wizyty w Germanii, przywiozłem i śmigałem bez przeszkód :) pewnie nadal cieszy
        się nim obecny miejski rider.
        potem prezencik od koleżanki w postaci granatowej Gelrii:) 3 biegi, duże koła:)
        teraz pomyka na niej po pięknych uliacach W-wy moja dziewczyna:)
        mój obecny, porzucony przez poprzedniego właściciela/właścicielkę, Batavus
        przyjechał w częściach z samego Amsterdamu.
        mały remoncik we własnym zakresie, trochę krajowego smaru, farby i
        umiejętności...i bez problemu służy mi już od ponad pół roku:)

pozdrower! idę na rower!
        • kallies Re: rowery holenderskie 07.04.06, 14:14
          Ja mam 3 rowery holenderskie(bardzo stare) i nigdy w życiu nikt mnie nienamówi
          na inny rower,2 lata temu kupiłem nowiutkiego górala i niewiem co z nim
          zrobic,na tym nieda się jeździć!!!Po ok 2 km ja już niemam siły taki jest
          niewygodny,chyba go wyrzuce,z kolei moje dameczki holenderskie są
          super!!Naprawdę polecam,bardzo wygodne,świetnie się jeździ,ja te rowery
          przywiozłem z niemiec(zawsze się zdarzyło trafić na wystawce),jedną piękną
          dameczkę sprzedałem za 50 zł. i teraz żałuję jak zobaczyłem że w polsce chodzą
          po 300 - 400 zł,no ale w przyszłym tygodniu jadę do nrw to może coś przywiozę:)
    • Gość: Van Andre rowery Holenderskie IP: *.chello.pl 21.04.06, 19:24
      Witam ! Polecam sklep online z rowerami holenderskimi: www.rowerystylowe.pl
    • Gość: wwRoweryStylowe.pl Rowery Holenderskie to najwygodniesze bike świata IP: *.torjon.com / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:35
      Jeżeli ktoś szuka naprawde dobrych rowerów to zapraszam na nasza stronke
      www.RoweryStylowe.pl. Prowadzimy sprzedaż rowerów niemieckich i holenderskich
      po serwisie w Holandii i u nas w warsztacie w Polsce. W naszym sklepie
      zamieszczamy coraz więciej części i gadżetów do holendrów. Na stanie
      magazynowym mamy minimum 150 rowerów dlatego też codziennie aktualizujemy
      oferte- i każdy może znaleść coś dla siebie ! ! !
      Nie zwlekajcie naprawde warto to najwygodniejsze holendry rowery świata!!!
    • Gość: Fan holendrow Miejsce z holendrami IP: *.chello.pl 03.05.06, 10:24
      A ja polecam www.szperownia.com maja wszystkie czesci do holendrow i same rowery. Dodatkowo sprowadzaja nowe rowery. Wlasnie zakupilem pieknego Batavusa Old Dutcha. Mega rower...
      • Gość: Jane Re: Miejsce z holendrami IP: *.chello.pl 06.05.06, 19:37
        jeździłam ostatnio wypozyczonym holendrem po suwalszczyźnie. bardzo wygodnie i
        lekko. a we wtorek kupuję własnego. oczywiście w Szperze:)
    • Gość: l.mormol Re: Rowery Holenderskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 08:38
      <a href="www.RoweryHolenderskie.net" >Do zakochania jeden krok ...</a> :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka