Gość: Paweł IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 24.09.02, 18:07 Pojechałem sobie dziś nowym mostem. Bardzo fajne miejsce do oglądania panoramy lewobrzeżnej Wawy. Most git :+), trasa nieskończona :+( Wiało jak w Szikago ;+) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migro Re: zdobyłem Siekierkowski 24.09.02, 21:16 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Most git :+), trasa nieskończona :+( Wiało jak w Szikago ;+) Nie byłem nigdy w Chicago... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zdobyłem Siekierkowski IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 24.09.02, 23:17 To umówmy się na przyszły weekend... ;+) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fruwol Re: zdobyłem Siekierkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 22:26 Świetnie zjeżdża się z wału bezpośrednio koło mostu... jest stromy i wysoki :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: zdobyłem Siekierkowski 03.10.02, 11:40 Mnie za to na moście dobiło puszczenie ruchu rowerowego łącznie z pieszymi. Kiedy w sobotę jechałam przez most, myślałam, że dostanę szału - co parę metrów musiałam hamować, żeby nie wpaść na idących całą szerokością chodnika pieszych. Po zjeździe z mostu jest już raczej OK, choć od strony Gocławia można by lepiej oznakować przejazd na drugą stronę mostu - w sensie przeciwnej strony jezdni. Odpowiedz Link Zgłoś