Dodaj do ulubionych

Tanie perfumy

26.08.12, 22:50
Ceny perfum są zatrważające w drogeriach i sklepach z kosmetykami. Mam obawy i zastanawiam się gdzie kupować oryginalne perfumy w internecie by mieć pewność jakości towaru.

Dajcie znać jakie są Wasze doświadczenia. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • loczek62 Re: Tanie perfumy 27.08.12, 08:12
      Znalazłem taki sklep. Wystawiają na Allegro, ale jest opcja odbioru osobistego w "pawilonach" przy Jana Pawła II.
    • nuova W necie 27.08.12, 10:36
      A poniżej mój niedawny dylemat
      forum.gazeta.pl/forum/w,211,137944651,137944651,kupowanie_perfum_w_necie_gdzie_.html
      (perfumeria.pl)
      • doroti1983 Re: W necie 28.08.12, 01:40
        Bardzo dziękuję za linka do wątku. Może tam coś podpowiedzą ciekawego. Czytałam kilka wypowiedzi i przyznam szczerze, że nie kręci mnie empik i inne znane serwisu. ich promocje nie powalają.

Szukam chętnych do rejestracji -> www.mimomento.pl/kampanie/perfumy-i.html?wszystkie=1 Przy zaproszeniu znajomych do rejestracji można uzyskać dodatkowy rabat - wtedy zakupy są jeszcze tańsze. Będę wdzięczna za info zwrotne.
        Swoją drogą czy kupowanie za pośrednictwem takich platform jest opłacalne? Kupujecie w takich serwisach?
        • nioma Re: W necie 29.08.12, 12:37
          Bywaja bardzo ciekawe promocje na merlinie, perfumy potrafia byc przecenione o ponad 100zł.
          NIGDY nie kupilabym na allegro, tam sa wlasciwie same podrobki. Flakon perfum czy wody nie moze kosztowac ponizej pewnego poziomu. Jesli ktso wierzy, ze da sie kupic za 100zł 100ml markowych perfum to sie myli.
          • gab-bi Re: W necie 24.04.13, 14:28
            Ja znaczną część kosmetyków zamawiam tutaj, jest fajna porównywarka cen i jest niedrogo w porównaniu z rossmannem czy innymi drogeriami. Po za tym jest gigantyczny wybór i jak dla mnie to ta perfumeria jest lepsza niż wszelakie tradycyjne.
        • dorota.k2 Re: W necie 31.08.12, 22:39
          Ja kupuję, bo ceny sporo niższe niż w perfumeriach, a perfumy na pewno są oryginalne, nie to, co na allegro, tam pewności nie ma właściwie nigdy...
    • ewa3223 Re: Tanie perfumy 04.09.12, 17:31
      Na lotnisku.Jest troszke taniej.
      • loczek62 Re: Tanie perfumy 04.09.12, 21:55
        ewa3223 napisała:

> Na lotnisku.Jest troszke taniej.

Ale bardzo mało to troszkę...
      • skiela1 Re: Tanie perfumy 05.09.12, 14:41
        ewa3223 napisała:

> Na lotnisku.Jest troszke taniej.

Jak dla mnie to tylko taniej o podatek.
        a ja lubie kupowac w stoiskach perfumeryjnych.../w sumie ile razy do roku kupujecie te perfumy?/
        Kupuje 2x ,przy zakupie sa zwykle fajne prezenty i garsc (a nawet dwie)roznych testerow.
        • nioma Re: Tanie perfumy 06.09.12, 09:05
          ja kupuje wtedy kiedy mam potrzebe i wtedy nie zwracaam uwagi na cene, ide i kupuje.
          natomiast jak na merlinie wpadnie mi w oko jakas oferta specjalna to kupuje nadprogramowo
    • michal.fraczyk Re: Tanie perfumy 10.08.16, 16:39
      www.cenowe.pl - portal, który jest przeznaczony dla osób robiących zakupy w internecie i poszukujących okazji cenowych w krajowych sklepach internetowych. W bazie danych mamy informacje o produktach, cenach, pokazujemy wiarygodne sklepy online i zestawiamy je pod względem jakościowym, abyście mogli Państwo ulubione produkty kupić bardzo tanio oraz całkowicie bezpiecznie.
      Zachęcam również do polubienia i śledzenia naszego fanpage'a na Facebooku:
      www.facebook.com/cenowe/
    • wellness11 Re: Tanie perfumy 14.09.16, 10:36
      Najlepiej poszukać na porównywarce cenowej i po wybraniu najtańszej oferty spr na forum czy strona jest ok i nie robią przekrętów. Ja wolę kupować w drogeriach na promocjach smile Jestem bardziej staroświecka wink

100club.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka