Dodaj do ulubionych

100krotko...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 13:13
...odbierasz poczte?
Obserwuj wątek
    • karolina-k Re: Niechu... 10.03.03, 14:44
      A czy ty, odbierasz pocztę?
      • Gość: Niech Re: Niechu... IP: 217.197.165.* 10.03.03, 15:35
        Odbieram. Dziekuje. Troche niepokoi mnie fakt ze sie z toba ozenilem nie widzac
        cie wczesniej na oczy. Masz moze jakies zdjecia ze slubu?
        • karolina-k Re: Niechu... 10.03.03, 16:01
          Uspokoje cie - nie ozeniles sie ze mna. Jeszcze.
          ps. zdjecie ze slubu? Bardzo prosze!
          • Gość: Niech Re: Niechu... IP: 217.197.165.* 10.03.03, 16:11
            No wlasnie, mialem takie wrazenie ze sie z nikim nie ozenilem. Znowu mi wyslesz
            jakas kartke?
            • karolina-k Re: Listonosz zawsze dzowni 2 x 10.03.03, 16:29
              Ech, fajnie byloby dostac jakas kartke...
              • buggi Re: Listonosz zawsze dzowni 2 x 10.03.03, 16:59
                w linje czy w kratke? moze gladka? A5 czy A4?
                • karolina-k Re: Listonosz zawsze dzowni 2 x 10.03.03, 17:34
                  Serwus Buggi!
                  Przeslij mi kartke na cukier, bo cukru nigdy dosc!
                  ps.nie rzucaj miesem.
                  • buggi Re: Listonosz zawsze dzowni 2 x 10.03.03, 18:26
                    Czesc Karol!! Z cukrem lepiej uwazac, bo cukier jak wiesz moze: oslodzic
                    zycie, moze jednak spowodowac, ze zrobi ci sie mdlo, ze utyjesz, ze nabawisz
                    sie cukrzycy. No i jak? Reflektujesz dalej Karolu?
                    • karolina-k Re: 3 x dzwoni inkasent 10.03.03, 18:38
                      Chyba nmie uwazalam, na co mam refletować?
                      ps. z cukrem walacze od dawna. Pamietasz cukiergate?
                      • buggi Re: 4 x dzwoni komornik 10.03.03, 18:49
                        wiem,ze nie mozesz oprzec sie ciastkom z Raclawickiej, ale sie nie dziwie.

Karol lato za pasem, figure trzeba podreperowac, a ty co?
                        • karolina-k Re: 4 x dzwoni komornik 10.03.03, 18:54
                          Buggi skad wiesz o tych ciastach? Czy ty jestes z MSWiA (kurcze, chyba cale
                          miasto o tym wie)?
                          ps. biore sie za siebie, nie na zarty. W kwietniu jade do Grecji. Nie moge
                          wygladac jak pasztet z zajaca.
                          Od dzis od cukru wole sol.
                          • buggi Re: 4 x dzwoni komornik 11.03.03, 01:11
                            a juz kiedys pisalam ,ze jestem z Mossadu; z FBI mnie wywalili
    • daise_dee Re: 100krotko... 10.03.03, 18:08
      Gość portalu: Niech napisał(a):

> ...odbierasz poczte?

odbieram.

ps. odpisze wieczorem.
      • Gość: Niech Posty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 00:46
        Dzieki i Markowi i Daisy. Odpowiem jutro.
        PS. Karol - jutro zobaczysz mnie w necie.
        • buggi Re: Posty 11.03.03, 01:12

> Dzieki i Markowi i Daisy. Odpowiem jutro.
          > PS. Karol - jutro zobaczysz mnie w necie.

dlaczego tylko Karol? ja tez bym chciala
          • Gość: Niech Re: Posty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 01:18
            Ty tez. Jutro opublikuje moje aktualne zdjecie. Zebyscie sie wreszcie odczepily
            od starego Niecha. (Nie bedzie to nekrolog - na to za pozno.)
            • buggi Re: Posty 11.03.03, 01:22

> Ty tez. Jutro opublikuje moje aktualne zdjecie. Zebyscie sie wreszcie
              odczepily
              >
              > od starego Niecha. (Nie bedzie to nekrolog - na to za pozno.)

mówil kumpel, ze panny wlasnie na zonatych i starych leca. Dlatego on tak
              chetnie eksponuje swoja obraczke slubna. Nic sie nie martw. Nie odczepimy sie
              od ciebie, no chyba, ze bedziesz nalegal :)
              • Gość: Niech Re: Posty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 01:25
                No nie, chcialem was sprowokowac...
                • buggi Re: Posty 11.03.03, 02:02
                  mnie nie mozna sprowokowac.
            • karolina-k Re: posty i riposty 11.03.03, 17:24
              Odczepic się od ciebie? Nie ma sprawy. Mowisz i masz.

ps. Dawaj zdjecie!
              • Gość: Niech Re: posty i riposty IP: 217.197.165.* 11.03.03, 17:40
                Odczepic? A kto pisal o odczepieniu?
    • karolina-k Re: na odczepne 11.03.03, 17:50
      Nie udwaj Greka. Dawaj zdjecie, bo nie chcialbym sie do ciebie np. w tramwaju tudziez w
      stodole przyczepic.
      • Gość: Niech Re: na odczepne IP: 217.197.165.* 11.03.03, 17:52
        Dlaczego nie chcialabys sie przyczepic? A moze ja jestem Grekiem?
        • karolina-k Re: na odczepne 11.03.03, 17:59
          Nie podbieraj mnie (nas) Niech. Najpierw dajesz mi (nam z Buggi) kosza, a potem robisz słodkie minki
          wdziecznej Chinki. Fajansiarstwo! Co fanki zawiodly?
          A my jestesmy ostatnia deska ratunku. No to wiedz, ze ta deska jest troche za mala dla ciebie.

ps. dawaj zdjecie, pókim dobra!
          ps2. a zona i dzieci to co? Gore
          • Gość: Niech Re: na odczepne IP: 217.197.165.* 11.03.03, 18:02
            Dlaczego ta deska jest za mala? Pisalas ze jestes jak pasztet.
            • karolina-k Re: odczep sie 11.03.03, 18:06
              Gdzie jest zdjecie?
          • buggi Re: na odczepne 12.03.03, 00:14
            karolina-k napisała:

> Nie podbieraj mnie (nas) Niech. Najpierw dajesz mi (nam z Buggi) kosza, a
            potem
            > robisz słodkie minki
            > wdziecznej Chinki. Fajansiarstwo! Co fanki zawiodly?
            > A my jestesmy ostatnia deska ratunku. No to wiedz, ze ta deska jest troche
            za m
            > ala dla ciebie.

► deska jest odpowiednio duza. To tylko Niech nie potrafi wybalansowac

• karolina-k Re: ach, zapomniałabym 11.03.03, 18:01
          Howgh!
          • Gość: Niech Juz IP: 217.197.165.* 11.03.03, 19:31
            Zrobione.
            gazeta.150m.com/index.html
            Oklaski?
            • karolina-k Re: Juz po tobie 11.03.03, 19:35
              Hmm....
              ps. na moim zdjeciu inaczej wygladasz
              • Gość: Niech Re: Juz po tobie IP: 217.197.165.* 11.03.03, 19:37
                Pewnie bylo robione wczesniej. A co na nim jest? Ty jestes? Moze pokazesz?
                • karolina-k Re: Juz po tobie 11.03.03, 19:39
                  Ty na nim jestes, mysiu-pysiu. Jestes chudy i łysy. W swetrze (chyba, o ile mnie pamiec nie zawodzi).
                  ps. moje zdjecie przeciez masz (przynajmniej tak cie sie wydaje).
                  • Gość: Niech Re: Juz po tobie IP: 217.197.165.* 11.03.03, 19:42
                    Chudy i lysy - takiego zestawienia nie pamietam. Chociaz sweter by sie zgadzal.
                    I nie ma cie na nim? Szkoda. Moze zrewanzujesz sie jednak zdjeciem. Swoim.
                    Szczerosc za szczerosc.
                    • karolina-k Re: Juz po tobie 11.03.03, 19:45
                      Nie mam zeskanowanego. Ale jak wrocisz z podrozy przesle ci takie jedno w azurowym sweterku....
                      ps. a zdjecie zony? Zona tez tak mlodo wyglada?
                      • Gość: Niech Re: Juz po tobie IP: 217.197.165.* 11.03.03, 19:48
                        Mlodziej. Jak moja corka. Taki smieszny bobasek.
                        PS. Fatalnie. Jak Zablocki na masle. Pokazalem zdjecie, wyslalem listy, tylko
                        przez nieuwage zapomnialem sie podpisac - a tu co? Nic. Mowilem ze Karol
                        wypycha mnie sianem. Taki msciwy? Po kim on to ma? Po chrzesniakach?
                        • karolina-k Re: Juz po tobie 11.03.03, 19:56
                          Niech, zawsze mozemy sie spotkac.
                          • Gość: Niech Re: Juz po tobie IP: 217.197.165.* 11.03.03, 19:58
                            A jak ja cie poznam bez zdjecia?
                            • karolina-k Re: Juz po tobie 11.03.03, 20:02
                              Przestan.
                            • karolina-k Re: A poza tym 11.03.03, 20:04
                              Jak bedziesz na wojnie przesle cie moje zdjecie w azurowy sweterku. Powiesz chlopakom - to moja młodsza siostra,
                              bo ja tylko tak infantylnie wygladam.
                              • Gość: Niech Re: A poza tym IP: 217.197.165.* 11.03.03, 20:09
                                Dlaczego ze zdjeciem chcesz czekac do wojny? Termin wojny sie caly czas
                                przesuwa - co chyba przypieczetuje moj wyjazd, w kazdym razie do Libanu. Karol,
                                jesli jestes ludzkim czlowiekiem (luckymanem), wyslij mi zdjecie. Swoje. Wezme
                                je na wojne i tam zgine z jpg-iem w dloni.
                                • karolina-k Re: A poza tym 11.03.03, 20:13
                                  Czy aby to dobry pomysł? Nie naigruj sie ze mnie, biednej wiesniaczki. Wez ze soba zdjecie zony, tudziez stolecznej
                                  dziennikark, wygladamy prawie tak samo
                                  • Gość: Niech Re: A poza tym IP: 217.197.165.* 11.03.03, 20:23
                                    Zamiast zdjecia zony wezme zone (czyja?), a zdjecie stolecznej dziennikarki juz
                                    mi spowszednialo. Teraz w cenie jest twoje zdjecie. Bez niego moja forumowa
                                    egzystencja traci sens. Postanowilem nie pisac juz wiecej postow zanim nie
                                    zobacze twojego zdjecia. Pa.
                                    • karolina-k Re: Widze wersal 11.03.03, 20:25
                                      Postanowilam nie pisac juz wiecej postow zanim ciebie nie zobacze. Pa.
                                      • buggi Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 20:38
                                        a ja tu na zdjecia czekam
                                        • zalogowany Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 20:41
                                          Czy tu wszyscy czekaja na zdjecia?
                                          • buggi Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 20:45
                                            panie zalogowany, na twoje tez czekamy :)
                                            • zalogowany Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 20:48
                                              Ja taki glupi jak niech nie bede. Wpierw musze sam zobaczyc wasze fotki - potem
                                              sie zastanowie czy warto cos wysylac.
                                              • buggi Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 20:52
                                                ooo nie!!!! to my musimy wiedziec, czy warto wysylac. Zatem? Wyciagaj zdjecie!
                                                • zalogowany Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 20:56
                                                  Nic z tego. Szukajcie glupiego niecha.
                                                  • buggi Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 21:00
                                                    zaloze sie , ze pan zalogowany to ten glupi niech? myle sie?
                                                  • zalogowany Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 21:03
                                                    Nie dosc ci jednego glupiego niecha? Po co ci drugi?
                                                  • buggi Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 21:06
                                                    co dwóch to nie jeden.Przynajmniej nie bede musiala sie o niego bic z
                                                    Karolem, panie zalogowany Niechu
                                                  • zalogowany Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 21:09
                                                    Mam dla ciebie same zle wiadomosci. Dwa niechy to zdecydowanie gorzej niz
                                                    jeden. Ja nie jestem niechem. Jak wyczytalem wyzej karol sie tu juz nigdy nie
                                                    pojawi, poniewaz niech sie z nim nigdy nie spotka, poniewaz karol mu nigdy
                                                    swojego zdjecia nie wysle. Czy tyle zlych wiadomosci ci starczy, czy mam pisac
                                                    dalej.
                                                  • buggi Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 21:12
                                                    nie jestes Niechem? To swietnie, bo ja nie lubie Niecha. Chcesz jeszcze
                                                    popisac? bardzo prosze
                                                  • zalogowany Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 21:13
                                                    Nie bede do ciebie pisac bo ja lubie niecha. Niechetni niechowi sa mi niechetni.
                                                  • buggi Re: Wy sie bawicie w kotka i myszke 11.03.03, 21:17
                                                    a tam, chromol Niecha! Pisz do mnie!
                  • buggi Re: Juz po tobie 12.03.03, 00:16
                    karolina-k napisała:

> Ty na nim jestes, mysiu-pysiu. Jestes chudy i łysy. W swetrze (chyba, o ile
                    mni
                    > e pamiec nie zawodzi).
                    > ps. moje zdjecie przeciez masz (przynajmniej tak cie sie wydaje).

►Karol! koniecznie sprawdz czy ma koszule. Jesli tak , to nie jest Niech.
                    Niech nie ma koszul, przynajmniej tych uprasowanych ( kiedys sie chwalil)
            • buggi Re: Juz 11.03.03, 23:51
              Niech taki mlody i taki siwiutenki
              • Gość: Niech Re: Juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 23:55
                To z nerw.
                • buggi Re: Juz 12.03.03, 00:03
                  z nerw? to musiales sie bardzo denerwowac w tym przedszkolu. pani kazala
                  bawarke wypic?
      • buggi Re: na odczepne 11.03.03, 23:55
        Karol a wlasciwie to czemu nie bylo cie na spotkaniu? Podziwialabys wówczas
        Niecha w calej jego krasie.
        • Gość: Niech Re: na odczepne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 23:56
          Wstydzila sie. Ale czego? I zdjecia nie chce pokazac... Hmmm, to daje do
          myslenia...
          • buggi Re: na odczepne 12.03.03, 00:00
            tak to daje duzo do myslenia. na dwoje babka wrózyla
            • Gość: Niech Re: na odczepne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 00:05
              Wole o tym nie myslec. Chcialbym moc zasnac.
              • buggi Re: na odczepne 12.03.03, 00:11

> Wole o tym nie myslec. Chcialbym moc zasnac.

moze sie zdarzyc, ze za nic nie bedziesz chcial spac
                • Gość: Niech Re: na odczepne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 00:14
                  Wrecz przeciwnie. Wlasnie zasypiam. Pa.
                  • buggi Re: na odczepne 12.03.03, 00:17
                    pa pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka