Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer na Powiślu

IP: 188.33.20.* 25.04.10, 20:55
Witam wszystkich,
po 20-stu latach powróciłam na Powiśle, tu gdzie mieszkałam jako
dziecko... I nic nie wiem:)
Szukam dobrego fryzjera-stylisty, bo w czerwcu mam ślub i chciałabym
zadbać o włosy, a przy okazji omówić fryzurę ślubną. Dobrze, żeby w
salonie robili też sensowny makijaż. Szukam na Powiślu, bo w dzień
ślubu mogę nie mieć czasu na jeżdżenie po mieście.
Obserwuj wątek
    • Gość: 777777 Re: Dobry fryzjer na Powiślu IP: *.aster.pl 26.04.10, 18:47
      jest kilka zakladow ale raczej strzyga starsze panie - na taki wyjatkowy wieczor
      lepiej wez doswiadczonego styliste
      • fedorczyk4 Re: Dobry fryzjer na Powiślu 28.04.10, 12:51
        Nie koniecznie. Świetny, ale i drogi, jest Tiffany na rogu Rozbrat i
        Śniegockiej
        • Gość: Ewa Re: Dobry fryzjer na Powiślu IP: *.home.aster.pl 29.04.10, 00:05
          Witaj, ja mieszkałam na Rozbrat, ale do mojego fryzjera dojeżdżałam
          do centrum na Świętokrzyską. Teraz wyprowadziłam się na Żoliborz i
          też dojeżdżam:-) Chodzę do Akademii Perfect Hair. Nigdy się jeszcze
          nie zawiodłam i z czystym sumieniem mogę polecić. Pozdrawiam
    • snecz Re: Dobry fryzjer na Powiślu 29.04.10, 21:54
      Na Ludnej naprzeciwko ING i na Kruczkowskiego w Patrii.
    • Gość: lalkaa Re: Dobry fryzjer na Powiślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 17:14
      Przy al. Jana Pawła II 45a lok.45 przeniósł się Salon 22 Studio 22,
      wcześniej chodziłam do nich na ul. Czerniakowską - świetni
      fryzjerzy, bardzo dobre ceny i fajna atmosfera - na życzenie jadą do
      domu i wcale dużo więcej nie biorą, ja za czesanie ślubne próbne i
      czesanie ślubne w domu oraz makijaż zapłaciłam 650zł. Makijaż robi
      wizażystka, która pracuje też w tv i przy sesjach zdjęciowych.
      Kiedyś byłam na niby profesjonalnym makijażu u "pani Jadzi" -
      zapłaciłam 80zł a wyglądałam jakbym go w ogóle nie miała. A tu pani
      Beata zrobiła mi super makijaż - utrzymał się calutką noc, na
      zdjęciach wyszło super (prawie retusz niepotrzebny ;)). Ja polecam
      ich ogromnie, mają też sporo dobrych opinii w necie.
      • Gość: Doświadczony i nie Re: Dobry fryzjer na Powiślu IP: *.opera-mini.net 21.11.13, 17:34
        Witam,
        mam nadzieję, że ta opinia pozwoli na uniknięcie mega rozczarowania po wwizycie w ''salonie fryzjerskim'' o nazwie dobry fryzjer na tamka warszawa powiśle.

Nieatety miałem obawy przed wizytą w nowym salonie fryzjerskim. akurat padło na ten niekompetentny zakład.

nie dajcie się zmylić opakowaniu, że niby taki minimalizm nowoczesny.

fryzjerem jest jakis chlopaczyna bo facetem nazwac go nie mozna i taki jakis inny... tu zachwam wstrzemiezliwosc slowna.

strzyzenie meski 30 zl, ale jest to pieniadz wyrzucony w blooooto.

brak profesjonalnych maszynek, nozyczek i ogolnie mega amatorsko. efekt bardzo niezadawalajcy.

stanowczo odradzam i nie wyrzucajcie pieniedzy w bloto!!!!

az chcialoby sie odzyskac te 30 zl dla samej zasady.
        • Gość: zadowolony Re: Dobry fryzjer na Powiślu IP: *.dynamic-ww-1.vectranet.pl 01.02.15, 16:45
          Trafiłem na ten wątek gdyż poszukiwałem nr telefonu do salonu (straciłem przy zmianie aparatu). Nie mogę zgodzic sie z przedmówcą, jestem zadowolonym klientem od wielu miesięcy. Co prawda strzyze mnie sympatyczna młoda dziewczyna, ale nie zauważyłem żadnych nieprofesjonalnych nożyczek, czy maszynek... Jesli Pan źle trafił, to trzeba zareklamować usługę.... Dziwią mnie takie wpisy, chyba ze to konkurencja chce odstraszyć klientów :)
          • mbgt220 Re: Dobry fryzjer na Powiślu 12.06.15, 23:16
            Również mieszkam na Powiślu, długo szukałem tutaj dobrego salonu, często kończyło się na jednej wizycie i do widzenia. W końcu trafiłem do OK Studio ul. Wilanowska 24 do Pana Łukasza, jest również stylistą.
            Teraz chodzę tylko tam, bardzo spoko gostek, doskonale wie co do kogo pasuje. Cena adekwatna do efektu końcowego. Gdyby ktoś chciał tel. 609 957 293.
        • Gość: fiolek Re: Dobry fryzjer na Powiślu IP: *.static.chello.pl 04.02.15, 09:56
          ja jak jestem niezadowolony z uslugi to nei place po prostu, a ludzie uszy po sovie i placa, skoro usluga zostala neiwykonana prawidlowo masz prawo do reklamacji lub zwrotu gotowki, czyli braku zaplaty. tak jest na calym swiecie tylko nie u nas.
    • justynka1111 Re: Dobry fryzjer na Powiślu 09.03.17, 19:10
      Według mnie na Powiślu jest jeden super salon. Pracują tam naprawdę doświadczone fryzjerki z wiedzą i wyobraźnią. Zawsze coś zaproponują, a jak mam swoją konkretną wizję to potrafią ją jakoś odwzorować. Bardzo przyjemni ludzie, mają też świetny sprzęt. Salon nazywa się Studio Tamka i jest właśnie na ulicy Tamka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka