Dodaj do ulubionych

SZKOŁA PODSTAWOWA NR 234 I 220 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.04.05, 11:35
Bardzo proszę o opinie!!!!!!! na temat tych dwóch szkół, właśnie ostatni
dzwonek na zapisanie dziecka do szkoły a ja ne moge zdecydować do której
zapisać?? interesują mnie wszelkie informacje! W 234 podoba mi sie ze mają
basen i no i ładna szkólka, w 220 podobały mi się panie-bardzo miłe - co
wybrać?? jaka nauka, nauczyciele, zajęcia, wycieczki, interesuje mnie
wszystko co wiecie-Pomocy!!!!!
Obserwuj wątek
    • brzoza Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 234 I 220 !!!!!!!!!!!!!! 22.04.05, 18:21
      Czy obydwie szkoly znajdują sie rpzy ul.Esperanto? Jeśli tak, to ta druga ma
      numer 222.
      • krolik78 Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 234 I 220 !!!!!!!!!!!!!! 25.04.05, 12:37
        tak wiem, po zebraniu i dokładnym roZeznaniu doszłam do wniosku albo 222 to na
        Esperanto tylko ta bez basenu, albo 220 to na Jana Pawła.
        Może poradzisz cos??
    • Gość: natalia Re: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 234 I 220 !!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.07.05, 14:40
      ja 6 lat chodziłam do 220 i mówie ze jest to cool szkoła na dodatek sportowa i
      sadze ze jest lepsza od tej drugiej:)
      • Gość: manifest Re: szk.podstawowa 220 Warszawa!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 23:58
        szkoła jak szkoła... Pedagog w ogóle nie ma pojęcia o dzieciach, nie mówiąc o dzieciach z problemami. Psycholog, hmmm.... nie najgorsza. natomiast pani pielęgniarka to kobieta, która powinna pracować jako kapo ! masakra.....
        • glinia Re: szk.podstawowa 220 Warszawa!!!!!!!!!!!!!! 03.08.15, 23:20
          Mówią, że to szkoła bez przemocy, ich hasło to "Stop przemocy". Ale nie wiedza lub nie rozumieją, że istnieje przemoc słowna, którą się tam często stosuje, zarówno do rodziców jak i do dzieci.
        • dobrzyrodzice Re: szk.podstawowa 220 Warszawa!!!!!!!!!!!!!! 17.05.16, 14:47
          ta szkoła to jakaś kompletna masakra,faktycznie panuje tam agresja słowna nie tylko w stosunku do uczniów, ale i do rodziców. często dyrekcja postępuje nieregulaminowo i wbrew jakimkolwiek zasadom, nie wspominając już o bezczelnej dyrektorce - boskie szczęście moje dziecko jest w 6 klasie, i od wybicia ostatniego wybicia dzwonka nie będziemy mieli z tą pseudo szkołą nić wspólnego do końca życia. (tylko zmarnowane kilka lat...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka