leila19 21.09.02, 12:23 Co sadziscie o tym liceum?? Jacy sa tam ludzie? Podobno bufony, bogate dzieciaki, rozkapryszone, takie jak we Fryczu- Modrzewskim.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pedro44 Re: Zamoyski?? 30.09.02, 01:27 Bzdura, chyba mówisz o snobistycznym Batorym. Zamoy to najlepsze liceum w Warszawie. Super klimat, super ludzie, bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
erazm1 Re: Zamoyski?? 30.09.02, 15:24 Podobno nie ma tam już od dawna nauczycieli z powołania. Przerabiałą to córka mojej znajomej, więc nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corregidor Re: Zamoyski?? IP: 217.153.132.* 22.08.03, 09:42 Chodzilem do zamoyskiego ale to bylo w latach 80 pomietam terror psychiczny, parszywy dryl jak w koszrach, zastraszanie ze strony nauczycieli, durna dyscypline i koniecznosc zakuwania na pamiec moze od tamtej pory cos sie zmienilo, ale do takiego liceum jakie ja pamietam, nigdy bym dzieci nie poslal, bo wtedy tam robili prawdziwa krzywde Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1975 Re: Zamoyski?? 03.10.02, 11:51 Witam, ukończyłam Zamoya, wspomnienia, po tych 8 latach są coraz miłe, ba, coraz milsze... Powiem jedno, jeśli miałabym cofnąć czas, wybrałabym ponownie tę szkołę. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kENyzone Re: Zamoyski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.02, 18:37 spoko szkola radziwl w niej uczyla ale ja bym pomyslal o jakiejs akademii dla ciebie np wychowania fizycznego w szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kENyzone Re: Zamoyski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.02, 18:39 spoko szkola radziwl w niej uczyla ale ja bym pomyslal o jakiejs akademii dla ciebie np wychowania fizycznego w szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
wtj Re: Zamoyski?? 21.11.02, 10:38 bacha1975 napisała: > Witam, ukończyłam Zamoya, wspomnienia, po tych 8 latach są coraz miłe, ba, > coraz milsze... Powiem jedno, jeśli miałabym cofnąć czas, wybrałabym ponownie > tę szkołę. Powodzenia! Ja bym ponownie nie wybral.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: Zamoyski?? IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 09.10.02, 21:30 Znam dwie dziewczyny w Zamoyu i nie są rozkapryszonymi bufonicami. Są nawet zadowolone. A co do snobizmu, przestrzegam Was przed Żmichowską- tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurelin Re: Zamoyski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.02, 12:48 witam. ucze się w zamoyskim już 3ci rok i jestem ze swojego wybory bardzo zadowolona. Wiadomo że w każdej szkole są różni ludzie więc i u nas się różni zdarzają ale na pewno nie jest to szkoła "dzieci bogatych rodziców". co do nauczycieli z powołania to są... moze nie wszyscy ale są. Na pewno jeżeli wybierzesz tam jakiś profil to on faktycznie jest sprofilowany. Np. nie licz na wysoki poziom chemii w humanie. Jedyne co jest w tej szkole niezbyt fajne to to że trudno jest zorganizować jakiekolwiek imprezy, bo zawsze sa problemy z załatwieniem tego z dyrekcją... no i na wfie trzeba nosic białe spodenki :) W każdym razie szczerze polecam :))) (aha, jak by się tutaj zapuściła którakolwiek z pań z 3c to sciiiiiiiiskam mocno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INTELIGENT BEDNARSKA JEST LEPSZA, A ZAMOYSKI DLA DZIADÓW IP: 212.160.235.* 01.08.03, 11:52 NIESTETY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio Re: Zamoyski?? IP: *.proxy.aol.com 15.09.03, 05:19 jak jest tak jak bylo w latach osiemdziesiatych to ja bym do Zamoya za skarby swiata nie poszla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????????? Re: Zamoyski?? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.11.03, 20:46 POGIĘŁO CIĘ?????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuptusia Re: Zamoyski?? IP: *.aster.pl 01.02.04, 21:53 Dzien dobry.. Jestem absolwentka tego liceum (taka calkiem swieza absolwentka:) i moge z calym spokojem zapewnic ze nie ma tam zadnych bufonow, przynajmniej nie w ilosciach przekraczajacych norme. W kazdej szkole wszystko zalezy od klasy, ja trafilam na swietna i bylo naprawde milo. Innymi slowy polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaelandro Re: Zamoyski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 00:40 polecam forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=76&w=1069000 Odpowiedz Link Zgłoś