Dodaj do ulubionych

Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 01:06
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: bluntman [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 01:07
      • Gość: pkin [...] IP: *.acn.waw.pl 02.01.04, 03:38
      • lekra [...] 02.01.04, 05:17
    • Gość: cycek syrenki Moga mu naskoczyc :-) IP: *.sympatico.ca 02.01.04, 03:47
      Jak bedzie mial klientow, i bedzie spelnial warunki czystosci, to jego prawo
      przywalic to co chce. Moze jak sie dorobi, walnie cos z wiekszym gustem. Z
      drugiej strony ten jego szyld juz sie sprawdzil :-), bo ma darmowa reklame w
      Gazecie. I oto pewnie chodzi.
    • Gość: Tai tu pong Re: Psijdź na kebab to je dobre IP: 80.48.189.* 02.01.04, 08:40
      Jak kebab śmierdzi przesypuje go ziołami. Może wtedy leżeć w temperatura
      pokojowa. Ty nic nie wiesz, to nie mów. Robaki jak som daje je do sos. On teź
      dobry. Wsistko dobre, ale masz dać duzio cili. Koty dobre, ajak nie ma kota
      dobre są sciury. Cieba tyko mocić 3 dni w ocet. To je kruchy. Zaprasiamy.
      Bendzieś palce lizaŁ

• Gość: abuj Majewski! Lody są dla Barbie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 10:12
      Te artykuliki i notki o architekturze w GW są zdumiewające z dziennikarskiego
      punktu widzenia. Faceci wypisują się w najwyższej tonacji emocjonalnej, z
      wielce dyskusyjnym gustem osobistym. Znać w u tych facetów (nic się nie
      znających na architekturze, na marginesie) ambicje cenzorskie, demaskatorskie,
      a przy tym posługują się niewybrednym językiem wynikającym z poczucia
      bezkarności dla chamskiej nietolerancji wypowiedzi, itp. Ja akurat już jadłem
      w tym kebapie i dobre tam dają jedzenie, a bitej śmietany nie mogę, bo mi na
      wątrobę szkodzi. Ty qretynku, same lody to jest żarcie w stylu Barbie i róż na
      ścianach jest najzupełniej naturalny. Czy ty, Majewski, chcesz wywalić kebaba,
      bo cię o to prosił jakiś amator tego akurat lokalu?
      • Gość: ji Re: Majewski! Lody są dla Barbie! IP: *.presscd.pl / 213.17.245.* 02.01.04, 13:34
        Ale wypowiedz.... Widac, ze nie wiesz czlowieku, co to takiego estetyka. Tu nie
        chodzi o zarcie, mozesz sobie wcinac i 10 kebabow dziennie, tu chodzi o paskudny
        szyld, ktory szpeci cala okolice. Jesli tego nie widzisz, to swiadczy to tylko o
        twoim poczuciu estetyki. Rozumiem, ze najlepiej czujesz sie na bazarze.
        A od chlopakow z GW sie odwal - dzieki m.in. ich walce roznych prymitywom nie
        udaje sie zeszpecic tego miasta do konca. Strach pomyslec, co by bylo, gdyby
        wyglad miasta zalezal od ciebie.
      • Gość: Werwolf Re: Majewski! Lody są dla Barbie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 23:07
        Nie chodzi o to, czy kebaby są dobre, a lody złe, tylko o psucie dobrej
        architektury. Tylko o to. Bardzo dobrze, że jest ktoś, kto zwraca na to uwagę.
        Inaczej wszystko zeszłoby na psy.
    • paulix Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście 02.01.04, 10:40
      A czy ktoś zauważył że tam jest napisne "Kebap" a nie "Kebab"? ciekawe
      dlaczego.....
      • hajota Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście 02.01.04, 22:40
        Bo po turecku tak się właśnie pisze.
        • mrnice Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście 03.01.04, 14:24
          Ale Imbiss to juz bardziej po niemiecku...
    • Gość: ji Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście IP: *.presscd.pl / 213.17.245.* 02.01.04, 13:44
      ale komentarz.... jak jestes taki blyskotliwy to co bys zrobil z brudasami
      Polakami? Przejedz sie po W-wie i zobacz ile jest takich szyldow, bud i innego
      syfu - myslisz ze za wszystkim stoja Turcy czy tez inni obcy? Cos takiego w
      ogole nie powinno byc mozliwe - czy Nowy Swiat nie jest objety ochrona
      konserwatorska?? Dlaczego miasto nie reaguje na takie przypadki??
    • Gość: salcze Co na to nasz super KACZOR-genaralissimus i esteta IP: *.stegny.2a.pl 02.01.04, 17:20
      Mam nadzieje że KACZOR pozostawi po sobie coś więcecej iż sopockie odchody.
      JAK moze OBCY byc szefem stolicy ????
    • Gość: warszawiak NAJLEPSZE ZAPIEKANKI IP: 63.77.49.* 02.01.04, 17:35
      Gdzie Waszym zdaniem sa najlepsze zapiekanki w Warszawie? Kiedys byly przy
      Smyku a takze przy stadionie Legii pod trasa, teraz? Pojawilo sie duzo barow,
      fast foodow typu wspomniany Kebap (czemu nie Kebab?:) a starych, przepysznych
      zapiekanek coraz mniej:(((
    • Gość: Kroczek A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod slonc IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.01.04, 01:23
      A gdzie bedzie igloo z najlepszymi lodami pod sloncem? wie ktos moze>
      • kosmosik Re: A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod 26.01.04, 23:17
        Słyszałam, że mają się przenieść na Ursynów (co bardzo by mi odpowiadało) ale
        na razie ni widu ni słychu. Mam jednak nadzieję, że nie zrezygnują :D
        • Gość: UDAR Re: A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod IP: *.chello.pl 19.05.04, 20:14
          Igloo znajduje sie teraz na rogu ulic Pileckiego i Ciszewskiego na Ursynowie ,
          widac sklep z żółtym dachem i to własnie to , z Nowego Światu dojechac można
          tam autobusem 195 trzeba wysiaść na przystanku przy centrum onkologii i wlasnie
          na wyżej wymienionym skrzyżowaniu znajduje sie igloo przeniesione z Nowego
          Światu , pycha!
      • Gość: UDAR Re: A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.05.04, 20:13
        Światu , pycha.
      • Gość: UDAR Re: A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod IP: *.chello.pl 19.05.04, 20:15
        Światu , pycha,
      • Gość: UDAR Re: A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod IP: *.chello.pl 19.05.04, 20:54
        Światu , pycha!
    • roody102 Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście 03.01.04, 18:56
      Krew mnie zalała, jak to zobaczyłem. Brak mi słów dla ignorancji osoby, która
      sobie taki szyld w tym miejscu wymyśliła. Czy na coś takiego w tym miejscu
      wydana została zgoda? Bo jeśli tak, to chciałbym wiedzieć kto ją wydał. Może
      mu zasponsorować tabliczkę z nazwiskiem, na drzwi gabinetu, w podbnym stylu.

Poprawcie, k...a, logowanie!
      • Gość: milosniczka Igloo Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 23:32
        Szkoda mi sie zrobilo, jak dowiedzialam sie, ze Igloo zostalo zamkniete! To
        bylo moje dziecinstwo i mlodosc... Pamietam jak w podstawowce urywalam sie z
        kolezankami i jechalysmy do Igloo na lody z owocami i bita smietana. Lody byly
        obrzydliwe, pachmialy i smakowaly mlekiem w proszku. I smak ten zostal do dzis,
        a wlasciwie do wczoraj, kiedy zostal zamkniety bar. Zawsze zagladalam tam, jak
        wracalam ze spaceru po Starym miescie. Bo taka byla TRADYCJA. I tego mi zal. Ze
        coraz mniej smakow i zapachow dziecinstwa...
    • Gość: turek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 12:16
    • Gość: marston piks Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście IP: *.mcluhan.utoronto.ca 05.01.04, 21:58
      szanowny redaktorze majewski,

ledwo zdazylem zmartwic sie, pod koniec lektury panskiego pamfletu, jego
      anty-arabskim sentymentem, a juz, na forum, znajduje potwierdzenie, ze niestety
      sie nie mylilem. trafil pan w sedno szowinistycznych nastrojow! brudasy z
      powrotem do turcji, odezwaly sie nozyce.
      wydaje mi sie, ze z tym bazarem to pan makabrycznie przesadzil. radze, by udal
      sie pan na jakis pozadny, tentniacy zyciem bazar i przekonal sie jak duzo tam
      jest piekniej i ciekawiej niz na szmirowatym nowym swiecie, coffee heaven, san
      marzano, jest mi czym sie chwalic, tendentne postmodernistyczne lukrecje.
      piszac bazar nie mysle koniecznie o turcji, niech sie pan uda pod hale banacha
      albo pod stadion dziesieciolecia, moze uslyszy pan bicie prawdziwego serca
      miasta, odetchnie, uspokoi sie, i przestanie pisac swinstwa.
      • Gość: malinowy Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście IP: *.chello.pl 07.01.04, 23:46
        niech sie pan uda pod hale banacha
        > albo pod stadion dziesieciolecia, moze uslyszy pan bicie prawdziwego serca
        > miasta, odetchnie, uspokoi sie, i przestanie pisac swinstwa.

Sam sobie przyleć z tej Kanady i najlepiej od razu wyląduj na tym Bazarze
        Dziesięciolecia, który tak ci się sni po nocach, warszawiaku zza Buga.
    • Gość: ogden bash ! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.01.04, 00:33
      uwazam, ze Gazeta stosuje podwojna moralnosc: kasuje obrazliwa wypowiedz na
      forum, gdy ta w oczywisty sposob byla sprowokowana apelem red. Majewskiego:
      "precz na bazar!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka