Gość: bluntman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 01:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bluntman [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 01:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkin [...] IP: *.acn.waw.pl 02.01.04, 03:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lekra [...] 02.01.04, 05:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek syrenki Moga mu naskoczyc :-) IP: *.sympatico.ca 02.01.04, 03:47 Jak bedzie mial klientow, i bedzie spelnial warunki czystosci, to jego prawo przywalic to co chce. Moze jak sie dorobi, walnie cos z wiekszym gustem. Z drugiej strony ten jego szyld juz sie sprawdzil :-), bo ma darmowa reklame w Gazecie. I oto pewnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tai tu pong Re: Psijdź na kebab to je dobre IP: 80.48.189.* 02.01.04, 08:40 Jak kebab śmierdzi przesypuje go ziołami. Może wtedy leżeć w temperatura pokojowa. Ty nic nie wiesz, to nie mów. Robaki jak som daje je do sos. On teź dobry. Wsistko dobre, ale masz dać duzio cili. Koty dobre, ajak nie ma kota dobre są sciury. Cieba tyko mocić 3 dni w ocet. To je kruchy. Zaprasiamy. Bendzieś palce lizaŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abuj Majewski! Lody są dla Barbie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 10:12 Te artykuliki i notki o architekturze w GW są zdumiewające z dziennikarskiego punktu widzenia. Faceci wypisują się w najwyższej tonacji emocjonalnej, z wielce dyskusyjnym gustem osobistym. Znać w u tych facetów (nic się nie znających na architekturze, na marginesie) ambicje cenzorskie, demaskatorskie, a przy tym posługują się niewybrednym językiem wynikającym z poczucia bezkarności dla chamskiej nietolerancji wypowiedzi, itp. Ja akurat już jadłem w tym kebapie i dobre tam dają jedzenie, a bitej śmietany nie mogę, bo mi na wątrobę szkodzi. Ty qretynku, same lody to jest żarcie w stylu Barbie i róż na ścianach jest najzupełniej naturalny. Czy ty, Majewski, chcesz wywalić kebaba, bo cię o to prosił jakiś amator tego akurat lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: Majewski! Lody są dla Barbie! IP: *.presscd.pl / 213.17.245.* 02.01.04, 13:34 Ale wypowiedz.... Widac, ze nie wiesz czlowieku, co to takiego estetyka. Tu nie chodzi o zarcie, mozesz sobie wcinac i 10 kebabow dziennie, tu chodzi o paskudny szyld, ktory szpeci cala okolice. Jesli tego nie widzisz, to swiadczy to tylko o twoim poczuciu estetyki. Rozumiem, ze najlepiej czujesz sie na bazarze. A od chlopakow z GW sie odwal - dzieki m.in. ich walce roznych prymitywom nie udaje sie zeszpecic tego miasta do konca. Strach pomyslec, co by bylo, gdyby wyglad miasta zalezal od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werwolf Re: Majewski! Lody są dla Barbie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 23:07 Nie chodzi o to, czy kebaby są dobre, a lody złe, tylko o psucie dobrej architektury. Tylko o to. Bardzo dobrze, że jest ktoś, kto zwraca na to uwagę. Inaczej wszystko zeszłoby na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulix Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście 02.01.04, 10:40 A czy ktoś zauważył że tam jest napisne "Kebap" a nie "Kebab"? ciekawe dlaczego..... Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście 02.01.04, 22:40 Bo po turecku tak się właśnie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
mrnice Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście 03.01.04, 14:24 Ale Imbiss to juz bardziej po niemiecku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście IP: *.presscd.pl / 213.17.245.* 02.01.04, 13:44 ale komentarz.... jak jestes taki blyskotliwy to co bys zrobil z brudasami Polakami? Przejedz sie po W-wie i zobacz ile jest takich szyldow, bud i innego syfu - myslisz ze za wszystkim stoja Turcy czy tez inni obcy? Cos takiego w ogole nie powinno byc mozliwe - czy Nowy Swiat nie jest objety ochrona konserwatorska?? Dlaczego miasto nie reaguje na takie przypadki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salcze Co na to nasz super KACZOR-genaralissimus i esteta IP: *.stegny.2a.pl 02.01.04, 17:20 Mam nadzieje że KACZOR pozostawi po sobie coś więcecej iż sopockie odchody. JAK moze OBCY byc szefem stolicy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak NAJLEPSZE ZAPIEKANKI IP: 63.77.49.* 02.01.04, 17:35 Gdzie Waszym zdaniem sa najlepsze zapiekanki w Warszawie? Kiedys byly przy Smyku a takze przy stadionie Legii pod trasa, teraz? Pojawilo sie duzo barow, fast foodow typu wspomniany Kebap (czemu nie Kebab?:) a starych, przepysznych zapiekanek coraz mniej:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroczek A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod slonc IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.01.04, 01:23 A gdzie bedzie igloo z najlepszymi lodami pod sloncem? wie ktos moze> Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosik Re: A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod 26.01.04, 23:17 Słyszałam, że mają się przenieść na Ursynów (co bardzo by mi odpowiadało) ale na razie ni widu ni słychu. Mam jednak nadzieję, że nie zrezygnują :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UDAR Re: A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod IP: *.chello.pl 19.05.04, 20:14 Igloo znajduje sie teraz na rogu ulic Pileckiego i Ciszewskiego na Ursynowie , widac sklep z żółtym dachem i to własnie to , z Nowego Światu dojechac można tam autobusem 195 trzeba wysiaść na przystanku przy centrum onkologii i wlasnie na wyżej wymienionym skrzyżowaniu znajduje sie igloo przeniesione z Nowego Światu , pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UDAR Re: A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.05.04, 20:13 Igloo znajduje sie teraz na rogu ulic Pileckiego i Ciszewskiego na Ursynowie , widac sklep z żółtym dachem i to własnie to , z Nowego Światu dojechac można tam autobusem 195 trzeba wysiaść na przystanku przy centrum onkologii i wlasnie na wyżej wymienionym skrzyżowaniu znajduje sie igloo przeniesione z Nowego Światu , pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UDAR Re: A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod IP: *.chello.pl 19.05.04, 20:15 Igloo znajduje sie teraz na rogu ulic Pileckiego i Ciszewskiego na Ursynowie , widac sklep z żółtym dachem i to własnie to , z Nowego Światu dojechac można tam autobusem 195 trzeba wysiaść na przystanku przy centrum onkologii i wlasnie na wyżej wymienionym skrzyżowaniu znajduje sie igloo przeniesione z Nowego Światu , pycha, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UDAR Re: A gdzi bedzie igloo z najlepszymi lodami pod IP: *.chello.pl 19.05.04, 20:54 Igloo znajduje sie teraz na rogu ulic Pileckiego i Ciszewskiego na Ursynowie , widac sklep z żółtym dachem i to własnie to , z Nowego Światu dojechac można tam autobusem 195 trzeba wysiaść na przystanku przy centrum onkologii i wlasnie na wyżej wymienionym skrzyżowaniu znajduje sie igloo przeniesione z Nowego Światu , pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście 03.01.04, 18:56 Krew mnie zalała, jak to zobaczyłem. Brak mi słów dla ignorancji osoby, która sobie taki szyld w tym miejscu wymyśliła. Czy na coś takiego w tym miejscu wydana została zgoda? Bo jeśli tak, to chciałbym wiedzieć kto ją wydał. Może mu zasponsorować tabliczkę z nazwiskiem, na drzwi gabinetu, w podbnym stylu. __________________________ Roody102 Poprawcie, k...a, logowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosniczka Igloo Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 23:32 Szkoda mi sie zrobilo, jak dowiedzialam sie, ze Igloo zostalo zamkniete! To bylo moje dziecinstwo i mlodosc... Pamietam jak w podstawowce urywalam sie z kolezankami i jechalysmy do Igloo na lody z owocami i bita smietana. Lody byly obrzydliwe, pachmialy i smakowaly mlekiem w proszku. I smak ten zostal do dzis, a wlasciwie do wczoraj, kiedy zostal zamkniety bar. Zawsze zagladalam tam, jak wracalam ze spaceru po Starym miescie. Bo taka byla TRADYCJA. I tego mi zal. Ze coraz mniej smakow i zapachow dziecinstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 12:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marston piks Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście IP: *.mcluhan.utoronto.ca 05.01.04, 21:58 szanowny redaktorze majewski, ledwo zdazylem zmartwic sie, pod koniec lektury panskiego pamfletu, jego anty-arabskim sentymentem, a juz, na forum, znajduje potwierdzenie, ze niestety sie nie mylilem. trafil pan w sedno szowinistycznych nastrojow! brudasy z powrotem do turcji, odezwaly sie nozyce. wydaje mi sie, ze z tym bazarem to pan makabrycznie przesadzil. radze, by udal sie pan na jakis pozadny, tentniacy zyciem bazar i przekonal sie jak duzo tam jest piekniej i ciekawiej niz na szmirowatym nowym swiecie, coffee heaven, san marzano, jest mi czym sie chwalic, tendentne postmodernistyczne lukrecje. piszac bazar nie mysle koniecznie o turcji, niech sie pan uda pod hale banacha albo pod stadion dziesieciolecia, moze uslyszy pan bicie prawdziwego serca miasta, odetchnie, uspokoi sie, i przestanie pisac swinstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinowy Re: Bar Kebab na Nowym Świecie w malinowym guście IP: *.chello.pl 07.01.04, 23:46 niech sie pan uda pod hale banacha > albo pod stadion dziesieciolecia, moze uslyszy pan bicie prawdziwego serca > miasta, odetchnie, uspokoi sie, i przestanie pisac swinstwa. Sam sobie przyleć z tej Kanady i najlepiej od razu wyląduj na tym Bazarze Dziesięciolecia, który tak ci się sni po nocach, warszawiaku zza Buga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogden bash ! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.01.04, 00:33 uwazam, ze Gazeta stosuje podwojna moralnosc: kasuje obrazliwa wypowiedz na forum, gdy ta w oczywisty sposob byla sprowokowana apelem red. Majewskiego: "precz na bazar!" Odpowiedz Link Zgłoś