tadeusz_ski.51 18.01.10, 17:54 mam takie pytanie: co z Ameryki przenieslibyscie do Polski? Oprocz zarobkow, to wiadomo, tam się kilka razy lepiej zarabia, ale tez utrzymanie jest duzo drozsze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easy.kobra22 Re: Słuchajcie polskie Amerykańce 19.01.10, 01:47 Dobre pytanie... Ja na pierwszym miejscu przenioslabym rozwiazanie mieszkan, poniewaz tutaj nie ma z tym najmniejszego problemu, to raz... a drugie, jezeli chodzi o zwrot zakupionych rzeczy, rowniez nie ma z tym najmniejszego problemu nie to co w Polsce... Odpowiedz Link
zettrzy Re: Słuchajcie polskie Amerykańce 27.01.10, 14:52 ja przenioslam kilka metrow szesciennych ksiazek, filmow i muzyki... w Polsce albo nie do dostania, albo za zawrotne ceny oraz unikalna kolekcje obuwia, i teraz mam ciagle klopot ze skladowaniem... Odpowiedz Link
himera24 Re: Słuchajcie polskie Amerykańce 27.01.10, 18:43 kulture w sklepach ito ze pakuja ci produkty do toreb. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Słuchajcie polskie Amerykańce 01.02.10, 13:45 wlasnie, w Ikei zaczeli pobierac oplaty za torby, dajac opcje tachania calego dobra we wlasnych objeciach Odpowiedz Link
tomsenior Re: Słuchajcie polskie Amerykańce 01.02.10, 22:13 Konstytucje USA Pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Oooooo, to mi się podoba! 16.02.10, 18:39 tomsenior napisał: > Konstytucje USA ----- Ten postulat jestem gotów poprzeć! Odpowiedz Link
cuski Re: Oooooo, to mi się podoba! 17.02.10, 03:15 Konstytucja konstytucja, a zycie i tak pokazuje swoje, niejednokrotnie sprzeczne rzeczy z najwyzsza ustawa us-ejeu. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Popieram Himerę! 16.02.10, 18:41 himera24 napisała: > kulture w sklepach i to ze pakuja ci produkty do toreb. ------ Jasne, przydałoby sie u nas! Odpowiedz Link
zettrzy Re: Popieram Himerę! 17.02.10, 12:56 no jak na razie ja nie mam problemu z kultura w polskich sklepach Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Popieram Zetke! 17.02.10, 16:09 A juz calkiem popre jak sie do Niej dorwe... Oj bedzie sie dzialo! Teraz Zetka jest w Polsce! Tyle czasu czekalem i wreszcie jest! Jest w moim zasiegu! Tylko ze z Zetkami to tak jak ze stronami w necie, niektore sa niedostepne... dla malolatow na przyklad? Odpowiedz Link
cuski Re: Popieram Zetke! 18.02.10, 02:27 tadeusz_ski.51 napisał: > Tylko ze z Zetkami to tak jak ze stronami w necie, niektore sa niedostepne... > dla malolatow na przyklad? Albo otwieraja sie bardzo wolno Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nooooooo, do Zetki 18.02.10, 09:24 trzeba miec duuuuzo cierpliwosci i sporo sprytu.... Ale jestem dobrej mysli, bo ja z natury jestem optymista! Teraz Zetka jest w Polsce.... Odpowiedz Link
zettrzy Re: Popieram Zetke! 24.02.10, 12:37 > Albo otwieraja sie bardzo wolno a jak juz sie otworza, to wymagaja najnowszej wersji flasza ktora z kolei wymaga visty czy czegos takiego Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No wlasnie Zetka 18.02.10, 09:41 cuski napisał: > Zetka, to gdzie Ty robisz zakupy ? ------- Przyznaj sie! Gdzie i kiedy? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 I jeszcze sie chciałem zapytać 24.02.10, 11:40 czy jak tu piszę, tu na forum posta z wykorzystaniem polskich liter, to Wy widzicie te polskie litery, czy tak jak w niektórych mailach, widzicie jakieś "robaczki"? Odpowiedz Link
zettrzy Re: I jeszcze sie chciałem zapytać 24.02.10, 12:34 nie nie widzimy, bo nie uzywamy macow, ktore jako jedyne olewaja konwencje DBCS i maja swoj wlasny system graficzny robaczki to znak ze tam byl mac Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Niekoniecznie kochanie 24.02.10, 13:08 zettrzy napisała: > robaczki to znak ze tam byl mac --------- Jeśli piszesz ze skrzynki i masz wybór czcionki, to możesz mieć tak ustawione, że wyjdą Ci "robaczki" gdyż w zestawie niektórych czcionek nie ma polskich ą, ę, ź, ż, ć, ś, ó. Wypróbuj pisząc @ do mnie z użyciem różnych czcionek. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Poświęciłem się Zetuchna 24.02.10, 13:23 Jeśli masz na gazecie ustawiony język skrzynki English, to zobacz co otrzymałaś Odpowiedz Link
zettrzy Re: Niekoniecznie kochanie 25.02.10, 19:06 polskie znaki nie wybiera sie z czcionki tylko z zestawu symboli, po czym je zamienia na wlasciwa czcionke jesli program pocztowy ma badziewny zestaw symboli i takiz modul modelowania czcionki to oczywiscie wyjdzie bloto Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ty się nie wymądrzaj 25.02.10, 22:14 tylko gadaj czy byłaś na @ gazetowe i co tam odczytałaś? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: I jeszcze sie chciałem zapytać 25.02.10, 22:12 To dobrze, bo nie lubię pisać nie po polsku. Odpowiedz Link