cuski 20.05.05, 03:33 Prosze WSZYSTKICH, ktorym brakuje obecnosci Tradycji na naszym forum, o dopisywanie sie do niniejszego watku. TRADYCJO WROC DO NAS ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysunkowapostac Re: Tradycjo wroc do NAS ! 20.05.05, 03:36 Ja slabo znam a juz mi Jej brakuje... Naprawde nie mozna sie przejmowac. Niech sobie gosc pisze co chce. Najwazniejsze jest, ze my na Ciebie czekamy... Odpowiedz Link
tenzinn Re: Tradycjo wroc do NAS ! 20.05.05, 04:06 Dokladnie, nie ma sie co przejmowac starym grzybem!! Wracaj Tradi Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Tradycjo wroc do NAS ! 20.05.05, 07:15 Tradi!!! Chyba tylko ja nie spie jeszcze wiec chcialem powiedziec , ze ciesze sie ze jestes z nami znow. Pisz prosze!!! Nie daj sie ! Jestes z tych myslacych osob i nie pozwol by Twoj glos zniknal z forum z powodu jakis wojen. Pozrdowionka R. Odpowiedz Link
lulu24 Re: Tradycjo wroc do NAS ! 20.05.05, 11:58 Droga tradycjo, ja ostatnio nie mialam wiele czasu i nie czytalam wszystkich watkow, wiec nie wiem co sie stalo. Zrozumialam tylko, ze ktos cos probuje popsuc na tym forum, ale nas (zyczliwych i rozumnych ) jest wiecej i nie powinnasz sie przejmowac jakimis prowokacjami. WROC DO NAS!!!! POZDRAWIAM I MAM NADZIEJE, ZE WKROTCE ZNOW BEDZIESZ Z NAMI Odpowiedz Link
cuski Re: Tradycjo wroc do NAS ! 20.05.05, 12:46 Tradycjo, chyba wiem, co chcesz nam wszystkim powiedziec Pozdrawiam Cie Odpowiedz Link