porzadna3 15.06.05, 02:25 Z tylu niektorych samochodow (przewaznie nalezacych do Mexican people) widze nalepki w ksztalcie rybek. Co oznacza rybka na samochodzie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamkoltowski Re: Rybka 15.06.05, 02:36 religijny motyw )ryba jest symbolem rozmnazania ) nie no tak sobie zartuje, bo to by mi pasowalo, biorac pod uwage, ze mexykanie maja tak liczne rodziny ale z pewnoscia chodzi o religie ) Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Rybka 15.06.05, 04:52 Ryba jest symbolem chrzescijan. A szczegolnie sobie rybke upatrzyli ludzie z wszelkich ruchow typu Odnowa w Duchu Sw. i takie tam... Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Rybka 15.06.05, 06:46 Zaraz, zaraz ale to chyba admin bylby mocniej w temacie... Odpowiedz Link
cuski Re: Rybka 15.06.05, 12:25 Rysunkowapostac napisał: "Zaraz, zaraz ale to chyba admin bylby mocniej w temacie..." Admin nie ma nic wiecej do napisania, poza tym co zostalo juz powiedziane przez Adama i Rysunka, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Rybka i inne gadzety w aucie 15.06.05, 06:52 pozwolilam sobie przerobic watek bo nie zakladac kolejnego w podobnym temacie. Otoz piszcie jakie chece widzieliscie lub moze sami macie powieszone na lusterku w samochodzie - jak i inne tego typu szpetoto- ozdabiacze. Glos oddaje na podwiazke! Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Rybka i inne gadzety w aucie 15.06.05, 07:01 ja jako byly zawodowy kierowca nic nie wieszam zeby nie przeszkadzalo. Tylko sobie drugie lusterecko dowiesilem zeby syna widziec... Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Rybka i inne gadzety w aucie 15.06.05, 07:05 Ja tez nic nie mam. jedyne oc to poduszke zawsze mam w aucie na tylnim siedzieniu prawie jka na sofie w domu Za to w innych autach mozna wiele "ciekawych" rzeczy zaobserwowac. Rozaniec przepleciony zdjeciami nagich kobiet np. Odpowiedz Link
cuski Re: Rozaniec 15.06.05, 12:32 Wisial u mnie na lusterku kiedys rozaniec. Dostalem go od zaprzyjaznionej rodziny, ktora wydala na swiat wspanialego ksiedza. Zostal on przywieziony z ZIEMII SWIETEJ. Teraz ma go moja dziewczyna. Podarowalem go jej, poniewaz chcialem, aby tak jak mi, przynosil jej szczescie Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: A ja mam malego ... 15.06.05, 12:27 A ja mam malego, niebieskiego DELFINKA, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Plyta CD 15.06.05, 12:34 U wielu osob widzialem plyte CD na srodkowym lusterku Czy to prawda, ze taka plyta zakloca radar policyjny ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Plyta CD 15.06.05, 12:47 Czesc Tenzinn ! Pewnie jak ja, zaraz wychodzisz do pracy PS. Odebrales maila ? Pozdrawiam Odpowiedz Link
tenzinn Re: Plyta CD 15.06.05, 12:51 Tak odebralem. Po pracy odpisze. Tez zaraz spadam. Udanego dnia wszystkim zycze. I pamietajcie sroda minie tydzien ginie. Odpowiedz Link
cuski Re: Plyta CD 15.06.05, 12:53 Tenzinn napisał: "I pamietajcie sroda minie tydzien ginie." U mnie w pracy mowi sie identycznie Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Plyta CD 18.06.05, 04:48 A ja dzis widzialam auto z wielkim orlem na tylniej szybie i napisie POLSKA. Nie zebym sie wstydzila polskosci ale to wygladalo mega kiczowato i w ogole chyba nie widac wiele przez taka szybe. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Plyta CD 18.06.05, 04:50 Ja widzialem pare razy juz czerwonego kontraktorskiego vana z napisem "Rudy 102". Odpowiedz Link
cuski Re: Plyta CD 18.06.05, 04:52 Tenzinn, a nie jechal w nim przypadkiem Janek Kos ? He he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Plyta CD 18.06.05, 04:51 Tradycjo, napewno ORLA widac, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Plyta CD 18.06.05, 04:57 Kiedys tam xx czasu temu parkowal van kontraktorski z takimi rupieciami na dachu - jak zlom) to byl taki nielad artystyczny, moze nawet reklama, parkowal na Belmont-Laramie ( przy sklepie Bristol) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Plyta CD 18.06.05, 05:02 Od jakiegos czasu pracuje w dzielinicy murzynskiej. Jakie tam jezdza piekne samochody, istne cudenka. Jakis czas temu widzialem forda, ktory nie mial z prawej strony drzwi. Caly prawy bok byl zasloniety plastikowa plandeka, jednak kierwocy wcale to nie przeszkadzalo. Odpowiedz Link
m4verick Re: Plyta CD 20.06.05, 06:51 Z tylu niektorych samochodow (przewaznie nalezacych do Mexican people) widze nalepki w ksztalcie rybek. Co oznacza rybka na samochodzie ? ta rybka to jest symbol radio, the fish 95.5FM, takie lajtowo religijne radyjko, spokojna muzyczka w sam raz to rozmnazania hehe Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Plyta CD 20.06.05, 06:58 Nie moze byc 95.5 bo to Smooth Jazz , ktory ja bardzo lubie... Odpowiedz Link
m4verick Re: Plyta CD 20.06.05, 06:59 a to moze jakas inna czestotliwosc, w kazdym razie radio the fish Odpowiedz Link