cuski 05.07.05, 04:33 Jaki wedlug Was jest najgorszy meski koszmar senny ? Wedlug mnie jednym z najgorszych meskich koszmarow jest sytuacja, w ktorej facet musi prosic zone o pieniadze, he he he... Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
himera24 Re: Meski koszmar senny 05.07.05, 04:53 cuski napisał: > Jaki wedlug Was jest najgorszy meski koszmar senny ? > > Wedlug mnie jednym z najgorszych meskich koszmarow jest sytuacja, w ktorej > facet musi prosic zone o pieniadze, he he he... cuski, tradycjonalista z ciebie co? zonka w domu, facet jako zywiciel rodziny i nie daj Bog isc do zony w laske, a co gorsza jakby zonka wiecej zarabiala. Odpowiedz Link
himera24 Re: Zenski koszmar senny 05.07.05, 04:54 himera24 napisała: jako ze nie mam snow ziwazanych z tym ze facet moze byc lepszy odemnie - bo to zwykla fikcja, miewam koszmary ogolne - ze wszyscy umra i ja zostane sama. samotnosc to najwiekszy koszmar. Odpowiedz Link
cuski Re: Zenski koszmar senny 05.07.05, 04:57 Czlowiek nigdy nie jest samotny !!! PS. To jest tylko i wylacznie moja opinia !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Zenski koszmar senny 05.07.05, 05:00 cuski napisał: > Czlowiek nigdy nie jest samotny !!! > oj cuski, ty jestes idealista. "Wsrod ludzi jest sie takze samotnym." - Maly Ksiaze Odpowiedz Link
cuski Re: Uwielbiam "Malego Ksiecia" 05.07.05, 05:03 Uwielbiam "Malego Ksiecia" i prawdy zawarte w tej ksiazce A co do samotnosci, to nigdy nie bede samotny, bo Bog jest ze mna. Pozdrawiam Odpowiedz Link
cuski Re: Meski koszmar senny 05.07.05, 04:55 Tak jestem tradycjonalista, he he he... Czy cos w tym zlego ? PS. Wlasnie ustrzelilas 4000-ego posta ! GRATULACJE !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Meski koszmar senny 05.07.05, 05:01 cuski napisał: > Tak jestem tradycjonalista, he he he... > Czy cos w tym zlego ? > > PS. Wlasnie ustrzelilas 4000-ego posta ! > GRATULACJE !!! > wow i to na pewno pozwoli mi dzisiejszej nocy lepiej spac. ide jeszcze zrugam sasiadow i ide kimac. > Pozdrawiam > > Odpowiedz Link
cuski Re: Meski koszmar senny 05.07.05, 05:04 Ciesze sie, ze choc troszke poprawilem Ci humor !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
on1970 Re: Meski koszmar senny 05.07.05, 12:51 A wedlug mnie koszmar jest wtedy, gdy kobieta jest moim szefem : ) Odpowiedz Link
himera24 Re: Meski koszmar senny 05.07.05, 19:21 on1970 napisał: > A wedlug mnie koszmar jest wtedy, gdy kobieta jest moim szefem : ) nawet jako zart to zdanie wywolalo u mnie niezmiernie negatywne emocje. co jest zlego w posiadaniu kobiety za szefa? ja mam szefa kobiete i jest naprawde dobrze. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Meski koszmar senny 05.07.05, 20:55 Ale tu chodzi o meska manie wielkosci. Odpowiedz Link
himera24 Re: Meski koszmar senny 05.07.05, 22:51 tradycja1 napisała: > Ale tu chodzi o meska manie wielkosci. ale dlaczego tak jest? czyz to nie idiotyczne? albo ten ich fakt ze nie lubia przegrywac szczegolnie z kobietami. pamietam jak gralam z kolega w Worms'y, po 2 przegranych powiedzial "juz nie gram" i odszedl obrazony, myslalam ze ze stolka spadne po tej reakcij, zupelnie jak bym przeniosla sie w czasie do piaskownicy i uslyszala "juz sie z toba nie bawie" i obrazona mina. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Meski koszmar senny 05.07.05, 22:56 No wiesz...chore ambicje i duma to nic dobrego, ale ja np lubie jak facet jest mocniejszy,madrzejszy i zaradniejszy niz ja. Po prostu lubie mezczyzn po cichu podziwiac. Odpowiedz Link
himera24 Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 03:04 tradycja1 napisała: > No wiesz...chore ambicje i duma to nic dobrego, ale ja np lubie jak facet jest > mocniejszy,madrzejszy i zaradniejszy niz ja. ja powiem tak. nie lubie sie przesilac, wiec wole zwalic cos na swego menczyzne i wtedy on czuje sie podbudowany bo go prosze o pomoc i on widzi ze jest mi potrzebny, no a ja widze ze moge mu sprawic radosc a sama pozbylam sie balstu zrobienia czegos Odpowiedz Link
cuski Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 01:53 Mysle, ze faceci to zdobywcy i maloktory lubi przegrywac, w szczegolnosci z kobietami Jesli chodzi o mnie, to najwazniejsza jest dla mnie gra, a nie wygrana. Podczas gry w kosza z moja dziewczyna zajebiscie lubie przegrywac i patrzec jak ona sie cieszy z wygranej. Dla takich chwil warto przegrac !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 02:07 No tak z kobietami trzeba umiec sie bawic i odrozniac istotne rzeczy i sprawy od tych mniej. Odpowiedz Link
himera24 Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 03:02 cuski napisał: > Mysle, ze faceci to zdobywcy i maloktory lubi przegrywac, > w szczegolnosci z kobietami > Jesli chodzi o mnie, to najwazniejsza jest dla mnie gra, a nie wygrana. > Podczas gry w kosza z moja dziewczyna zajebiscie lubie przegrywac i patrzec jak > > ona sie cieszy z wygranej. Dla takich chwil warto przegrac !!! no wlasnie, ja tez gram dla gry a nie dla wygranej. co do gry w kosza to kiedys meczylam swego ex aby kupil pilke do kosza to se pogramy, pogralismy 10 min i ja skapitulowalam, ledwo oddech moglam zlapac Odpowiedz Link
cuski Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 03:30 Moja dziewczyna jest nie do zdarcia, he he he... Ma zajebista kondyche Pozdrawiam Odpowiedz Link
nielegalny1 Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 04:02 Najgorszy koszmar ? Napewno, gdy malzonka dostaje amnezji i zapomina, jak sie gotuje, albo gdy telewizyjny mecz pilki noznej zostaje przelozony ze wzgledu na specjalny odcinek jakiegos serialu Odpowiedz Link
himera24 Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 04:16 nielegalny1 napisał: > Najgorszy koszmar ? > Napewno, gdy malzonka dostaje amnezji i zapomina, jak sie gotuje, albo gdy > telewizyjny mecz pilki noznej zostaje przelozony ze wzgledu na specjalny > odcinek jakiegos serialu ok ja wymiatam z tej grupy, same tu szowinistyczne swiniaki. nara. Odpowiedz Link
cuski Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 04:34 Nie opuszczaj Nas !!! Naprawde wszystkich uwazasz za szowinistyczne, no wiesz swinki ? Mala rada: Nie powinnas brac wszystkich postow tak do siebie ! Patrz na nie z przymruzeniem oka ! Himero, przeciez nikt Ci doslownie nie powiedzial, ze Twoje miejsce jest przy garach, nikt Ciebie nie obrazil, nikt Ciebie nawet nie zaczepia, ani nie prowokuje... hmm... no moze ja troszke, aby dowiedziec sie cos wiecej o Tobie Pozdrawiam cieplutko ! Odpowiedz Link
himera24 Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 05:00 heh cuski, oj cuski cuski. jak mnie troche poznasz lepiej to bedziesz wiedzial ze ja sie z wami draznie Odpowiedz Link
cuski Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 05:03 Poprawilas mi humor przed snem Himerko ! Pozdrowionka Odpowiedz Link
edytkus Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 04:49 Najgorszy koszmar mego meza byl moim koszmarem Snilo mi sie ze ktos probuje mnie udusic od tylu, ja sie musialam bronic i pogryzlam temu komus ramie, a ze akurat maz mnie przez sen przytulal... do dzisiaj pamietam cieply smak krwi PS.Cuski, dlaczego Twoja dziewczyna tu nie pisze? Chetnie poczytalabym posty na Twoj temat Odpowiedz Link
cuski Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 04:57 Edytkus, moja dziewczyna wogole nie wiem o tym forum ! Podejrzewam, ze gdyby tutaj pisala, to z pewnoscia bardziej bym sie krepowal ! Jednym slowem, moje posty bylyby raczej zdawkowe ! Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 05:02 cuski napisał: > Edytkus, moja dziewczyna wogole nie wiem o tym forum ! > Podejrzewam, ze gdyby tutaj pisala, to z pewnoscia bardziej bym sie krepowal ! > Jednym slowem, moje posty bylyby raczej zdawkowe ! ah sekrety, sekreciki. moj menczyzna wie ze pisze na necie (ale nie wie dokladnie gdzie, ani jakim nikiem sie posluguje), mowie mu ze to moja mala terapia, przynajmniej mniej zameczam go moimi problemami z glowa Odpowiedz Link
cuski Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 05:05 Moja dziewczyna mowi do mnie nieraz, ze czasami jest dziwna !!! A ja jej odpowiadam, ze kocham te jej DZIWNOSC !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
himera24 Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 05:12 cuski napisał: > Moja dziewczyna mowi do mnie nieraz, ze czasami jest dziwna !!! > A ja jej odpowiadam, ze kocham te jej DZIWNOSC !!! jest jednak roznica miedzy byciem dziwna a pierdo^&%#ta Odpowiedz Link
edytkus Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 06:40 himera24 napisała: > jest jednak roznica miedzy byciem dziwna a pierdo^&%#ta kazdy ma jakies odchyly Moj maz po polsku czytac nie potrafi i jest przekonany ze go wirtualnie zdradzam Odpowiedz Link
cuski Re: Meski koszmar senny 06.07.05, 12:30 He he he... moze z tej zazdrosci zapisze sie na nauke j. polskiego ? Pozdrawiam Odpowiedz Link