himera24 01.08.05, 04:08 przestancie do kur$%#nedzy odpowiadac pod postami jak odpowiedz nie jest przeznaczona do danej osoby. KU&^$! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski A co TY dzisiaj ... ? 01.08.05, 04:14 Hey Himerko, a co TY dzisiaj jestes taka nerwowa ?! Odpowiedz Link
himera24 Re: A co TY dzisiaj ... ? 01.08.05, 04:25 cuski napisał: > Hey Himerko, a co TY dzisiaj jestes taka nerwowa ?! kochany cuski ja zawsze jestem nerwowa. Odpowiedz Link
himera24 Re: A co TY dzisiaj ... ? 01.08.05, 04:35 cuski napisał: > Ale TY mi ladnie mowisz, he he he... podoba ci sie? moge nawet ladniej. Odpowiedz Link
cuski Re: A co TY dzisiaj ... ? 01.08.05, 04:36 Jasne, ze mi sie podoba, ale lepiej mi tak nie mow, he he he... Odpowiedz Link
speranzaa Re: Ludzie 01.08.05, 05:53 a czemu Ci to przeszkadza? po to jest forum, by wyrazac swoje zdanie, a admin zezwala, ze tak powiem na to, wiec gdzie widzisz problem/ czyzby forum schodzilo na psy Cuski? Odpowiedz Link
cuski Re: Ludzie 01.08.05, 06:11 Forum to ludzie, a jako, ze mam szacunek do nich, nie zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze forum schodzi na psy !!! PS. Poza paroma regularnymi trolami, ktorych posty i watki wycinam regularnie, nie doszukalem sie na forum pospolitego "psioczenia", he he he... Zdaje sobie sprawe z tego, ze kazdy z nas ma te smutniejsze, weselsze, czy bardziej nerwowe dni, wiec na wiele rzeczy przymykam po prostu oczy. Wierze, ze watek Himery byl chwilowym uniesieniem i tak naprawde nie chciala nim nikogo urazic ! Zgadza sie Himerko ?! Acha, i pamietaj co mi obiecalas Odpowiedz Link
anna_bis Re: Himera 01.08.05, 10:22 Czasem jest tak,że piszesz na dany post,a tu przeskakuje samoistnie. Dlatego kopiuję wypowiedż przedmówcy i odpowiadam mu.Albo piszę w temacie. I opanuj się trochę, bo twoje "chimery" są czasem wkoor...jące! Polecam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22 Odpowiedz Link
cuski Dziewczyny !!! 01.08.05, 13:05 Dziewczyny, dziewczyny, tylko bez osobistych wycieczek !!! Plisss !!! Odpowiedz Link
himera24 Re: Himera 01.08.05, 20:46 anna_bis napisała: > I opanuj się trochę, bo twoje "chimery" są czasem wkoor...jące! a jakie jeszcze? cytaty prosze. > Polecam: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22 dziekuje, na pewno skorzystam. Odpowiedz Link
himera24 Re: Ludzie 01.08.05, 20:43 jak was cos takiego uraza no to wybaczcie ale jstescie przewrazliwieni. Odpowiedz Link
anna_bis Re: Ludzie 01.08.05, 10:24 himera24 napisała: > przestancie do kur$%#nedzy odpowiadac pod postami jak odpowiedz nie jest > przeznaczona do danej osoby. > > KU&^$! A do jakich ludzi to się odnosi konkretnie? Odpowiedz Link
cuski Prosze, NIE KLOCMY SIE !!! 01.08.05, 13:11 Aniu, proponuje nie roztrzasac tego tematu, bo atmosfera robi sie niemila !!! Najlepiej wezmy szklo w dlon i WYPIJMY ZA BLEDY !!! Jako pierwszy wznosze toast za kobiety piszace na tym forum !!! PS. Prosze, NIE KLOCMY SIE !!! Odpowiedz Link
speranzaa Re: Ludzie 02.08.05, 06:20 wiesz co Cuski, czemu Ty jej tak bronisz? co?jak przeczytalam ten post to musialam zastanowic si eo czym on jest , do kogo skierowany? jak ktos jest wsciekly to niech wyzywa sie w domu , a nie na forum!i jeszcze klnie! no ladnie tolerujesz nawet to! ah ai nikt to sie z Himera nie kloci tylko napisalysmy co o tym myslimy, bo pisani epo d postami to chyba metoda admina Odpowiedz Link
cuski Re: Ludzie 02.08.05, 12:18 O jakim poscie piszesz Speranzoo ?! A co do wyzywania sie i klniecia na forum, to wierz mi, ze nie wszystko przechodzi Himerze ! PS. Zgadza sie, ze pisze pod postami, ale wowczas gdy post kieruje do konkretnej osoby. Czy cos w tym zlego ? A jak mam inaczej pisac ? Odpowiedz Link
speranzaa Re: Ludzie 02.08.05, 16:49 dokladnie, piszesz pod postami , ja tez to czasami robie i nikomu nie przeszkadza, ale Himerze przeszkodzilo. wierz mi , ze nie mialabym do tego komentarza, ze jej przeszkadza, ale sposob w jaki wyrazila swoja zlosc na takie pisanie poprostu mnie zdraznil. przeczytaj sobie jak sie wyrazila, "literackim" polskim jezykiem, stad posty innych forumowiczow. a pisze o jej poscie w ktorym to daje upust swej zlosci na pisani epod postami!!! teraz chyba wyrazilam sie nadzwyczaj jasno o co mi chodzi prawda? pozdrowka sloneczne Odpowiedz Link
himera24 Re: Zegnam 02.08.05, 19:24 wybacz, jestem wybuchowa jednostka. a co do wyzywania sie w domu, to sorry ale sie bede sie wyzywac - jak to okreslilas, na osobach, ktore kocham, taka to juz ze mnie rodzinna bestia. widze ze wam tu przeszkadzam, wiec sie zabieram z tego forum. ps. Cuski do ciebie nic nie mam wiec nie bierz tego do siebie. Odpowiedz Link
cuski Himero !!! :-( 03.08.05, 02:12 Himero, nie po to Ciebie zaprosilem na to forum, abys mi teraz stad zmykala Zostan i dalej pisz z nami, bo wbrew temu, co inni o Tobie mowia, wnosisz cos specyficznego do naszej forum-wspolnoty ! A teraz ludziska uwaga !!! Biore wszystkie grzeszki Himery na siebie i przepraszam Was Waszystkich, (w jej i moim imieniu) za nieco dosadne slownictwo uzyte w tym watku. Otwieram rowniez flaszke i pierwszego kielicha pije za Wasze zdrowie. Odpowiedz Link
cuski Re: Ludzie 03.08.05, 02:04 Speranzoo, wyrazilas sie najjasniej, jak moglas, he he he... Odpowiedz Link
porzadna3 Re: Ludzie 10.08.05, 18:38 Przeczytalam w tym watku, ze forum schodzi na psy. To moze od razu opuscmy raczki i pozwolmy trolom na to, aby poczuly sie jak u siebie w trolowni. Z pewnoscia bedzie niezla jazda, a z tego psa, na ktore schodzi forum Cuskiego, uciekna nawet pchly ! Odpowiedz Link