on1970 01.08.05, 05:22 Jestem niesmialy w stosunku do dziewczyn... po prostu wstydze sie zagadac ! Jest jakas rada na to ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Ponoc 05.11.05, 20:09 Ponoc najlepszym lekarstwem na nasze problemy jest bezposrednie stawienie im czola,np.powiem Wam,ze panicznie balam sie psow.Jak tylko jakis pojawil sie na horyzoncie to robilam szerokie kolo,byle tylko nie przejsc kolo nich.Teraz mam psa,moge go glaskac ale nie spi w moim lozku))Wiadomo na poczatku to tez zdaleka chodzilam,by nie skakala po mnie i wogole.To nie jest chyba dobra rada,ale zawsze mozna jej sprobowac. Jak jestes niesmialy i boisz sie zagadac,to idz wiekszym gronie kolegow,moze akurat cos spasi PS.Ja tez jestem niesmiala,podchodze z dystansem,ale jak dobrze poznam ludzi to sie rozkrecam i wtedy zapominam o wszystkim Odpowiedz Link
cuski Mysza napisala: 05.11.05, 23:31 Mysza napisala: - PS. Ja tez jestem niesmiala, podchodze z dystansem, ale jak dobrze poznam ludzi to sie rozkrecam i wtedy zapominam o wszystkim )) Skad ja to znam ? He he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski 06.11.05, 12:41 Cuski,z zycia,heheheeh PS.Z zycia wziete))Jest taka gazeta w Polsce sprzedawana Odpowiedz Link