cuski 26.08.05, 02:50 Drogie forumowiczki !!! Czy Wasz mezczyzna kiedykolwiek plakal w Waszej obecnosci ?! Pytam, bo sam ostatnio plakalem na oczach mojej dziewczyny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata379 Re: Lzy !!! 26.08.05, 03:29 Nie, ja nie widziałam płaczącego mężczyzny. To nie wstyd płakać. Taki ktoś jeszcze bardziej " urasta" w moich oczach. )) Odpowiedz Link
cuski Re: Lzy !!! 26.08.05, 03:44 Ostatnio doswiadczylem tego OCZYSZCZENIA, jak nigdy w zyciu !!! Odpowiedz Link
himera24 Re: Lzy !!! 26.08.05, 03:47 moj obecny chlopak nigdy nie plakal przy mnie i jestem mu za to wdzieczna bo pewnie duzo stracilby w moich oczach. moj ex. za to plakal no i dlatego jest moim ex lzy sa oznaka slabosci. ja chce aby moj partner byl moja "podpora", ostaja, aby byl silny bowiem ja jestem slaba za nas dwoje. Odpowiedz Link
cuski Re: Lzy !!! 26.08.05, 03:52 Moim zdaniem kazdy czlowiek jest slaby... NIE MA MOCNYCH !!! Odpowiedz Link
renata379 Re: Lzy !!! 26.08.05, 03:52 Łzy Himerko nie są oznaką słabości jeżeli są szczere nieudawane. Taki ktoś może być podporą, bo to nie łzy są przyczyną rozstania ) Odpowiedz Link
himera24 Re: Lzy !!! 26.08.05, 04:00 renata379 napisała: > Łzy Himerko nie są oznaką słabości > jeżeli są szczere nieudawane. > Taki ktoś może być podporą, > bo to nie łzy są przyczyną rozstania ) > u niego akurat lzy byly oznaka slabosci, fakt mozna plakac ze szczescia. ale on byl slaby a ja nie moglam go wspierac moze samolubnie to zabrzmi ale to ja potrzebuje wsparcia i nie umiem go dawac innym osobom a przynajmniej nie takiego drastycznego, nie mialam go wyciagnac z depresij podczac gdy sama w niej bylam. Odpowiedz Link
renata379 Re: Lzy !!! 26.08.05, 04:13 Nie smuć się Himerko! Mogę byc twoją damską podporą, ja lubię służyć pomocą ))))) Odpowiedz Link
cuski Re: Lzy !!! 26.08.05, 04:18 Renia juz pomogla jednej osobie z naszego forum i nadal jej pomaga !!! Odpowiedz Link