cuski 09.11.05, 05:18 Za ktorym razem zdaliscie prawko ? Az wstyd sie przyznac, ale ja mialem az cztery podejscia (mowa, o polskim prawku) )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdeczka27 Re: Prawo jazdy 09.11.05, 12:03 cuski napisał: > Za ktorym razem zdaliscie prawko ? > > Az wstyd sie przyznac, ale ja mialem > az cztery podejscia (mowa, o polskim prawku) )) a ja nie mam wcale prawka i nie bede robic nie jestem chyba trendi boje sie i mam maly uraz mnie beda wozic ajak nie bez laski lubie jezdzic autobusem Odpowiedz Link
cuski Re: Prawo jazdy 10.11.05, 02:47 Autobusy nie sa takie zle... gorsze sa te polskie ciufy, he he he... Odpowiedz Link
aga309 Re: Prawo jazdy 10.11.05, 05:00 A ja zdałam za pierwszym podejściem, z czego się bardzo cieszyłam) Ps. Lubię prowadzić samochód ))) Odpowiedz Link
cuski Ja tez lubie prowadzic samochod... 11.11.05, 01:28 Ja tez lubie prowadzic samochod, ale w przyszlosci wolalbym miec wlasnego szofera )) Odpowiedz Link
mysza_81 Ciufy??? 10.11.05, 17:12 Tomek,co miales na mysli piszac ciufy? PS.No ja nie wiem czy te autobusy nie sa zle,bo u nas to rozne rzeczy sie zdarzajaJazda z otwartymi drzwiami))Rozsypujace sie zlomy)) Odpowiedz Link
cuski Piszac ciufy... 11.11.05, 01:29 Piszac ciufy, mialem na mysli pociagi, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Prawo jazdy 10.11.05, 17:14 No coz ja nie mam prawa jazdy i chyba bym sie do tego nie nadawalaMoj kuzyn zdal bodajze za pierwszym albo za drugim razem Odpowiedz Link
edytkus Re: Prawo jazdy 11.11.05, 08:22 Ja zdalam za peirwszym razem zarowno w Polsce jak i tutaj, i poki co jeszcze nigdy nie dostalam mandatu ale tez bym wolala wlasnego szofera. Odpowiedz Link
cuski Edytkus 12.11.05, 03:04 Ja za to lapie mandaty cyklicznie )) PS. Edytkus, moze jakas mala rada, jak unikac tiket-ow ??? Odpowiedz Link
edytkus Re: Edytkus 12.11.05, 04:59 cuski napisał: > Ja za to lapie mandaty cyklicznie )) > Rownowaga w przyrodzie musi byc > PS. Edytkus, moze jakas mala rada, jak unikac tiket-ow ??? Miec meza ktory zna wiekszosc policjantow w okolicy i lut szczescia )) Odpowiedz Link
cuski Re: Edytkus 12.11.05, 05:18 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
edytkus Re: Edytkus 12.11.05, 05:01 Swoja droga duze mandaty u Was sa? Moja znajoma niedawno na autostradzie (NJ) za przekraczanie predkosci (jechala 75) dostala az $450 i punkty. A na drugi dzien 50 za parkowanie w czasie street cleaning Odpowiedz Link
cuski Re: Edytkus 12.11.05, 05:22 Z tego co piszesz, to w NY macie wyzwsze mandaty za speed, niz tutaj w Chicago. Za predkosc 75 mph na highway-u dostalbym max. jakies $125 PS. Mandaty za street cleaning mamy takie same Odpowiedz Link
edytkus Re: Edytkus 12.11.05, 05:28 cuski napisał: > Z tego co piszesz, to w NY macie wyzwsze mandaty za speed, niz tutaj w Chicago. w New Jersey , za to w NY nie wolno skrecac w prawo na czerwonym a w Chicago mozna? > Za predkosc 75 mph na highway-u dostalbym max. jakies $125 a najlepsze jest ze tutaj to "normalna" predkosc, tzn. wszyscy jezdza min. 10 mil wiecej niz wynosi obowiazujacy speed limit Odpowiedz Link
cuski Re: Edytkus 12.11.05, 05:30 A wiec wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to, ze w Chicago lepiej, niz w NY )) Odpowiedz Link