cuski 03.12.05, 20:10 Podobno w Krakowie niemowle zostalo porzucone przez ojca i spedzilo kilka godzin na mrozie !!! PS. Mysza, wiesz cos na ten temat ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Re: Porzucone niemowle ! 03.12.05, 20:20 Tomek nic a nic.Dzis to nawet wiadomosci nie ogladalam,ale pewnie cos w kronice krakowskiej mowili. PS.Co za lajdak!!!! Odpowiedz Link
cuski Re: Porzucone niemowle ! 03.12.05, 20:24 Ludzie coraz czesciej zaczynaja przypominac zwierzeta !!! Odpowiedz Link
himera24 Tomek, nie obrazaj zwierzat 06.12.05, 02:01 taka suczka czy kotka nosi swoje male w pysku za soba wszedzie, wiec nawet nie ma do czego porownywac takiego czegos co tamtem chuj zrobil. Odpowiedz Link
cuski :))) 06.12.05, 02:05 )) PS. Cosik mi sie zdaje Kasiu, ze bedzie z Ciebie dobra mamusia Odpowiedz Link
himera24 Re: :))) 06.12.05, 02:07 cuski napisał: > )) > > PS. Cosik mi sie zdaje Kasiu, ze bedzie z Ciebie dobra mamusia jesli bede taka jak moja mama to bede bardzo dobra mama, ale bede miala ciezkie zycie. Odpowiedz Link
cuski Czemu ??? 06.12.05, 02:14 Czemu ??? Bo bedziesz pozwalala na wszystko swoim dzieciakom ??? )) Odpowiedz Link
himera24 Re: Czemu ??? 06.12.05, 02:17 cuski napisał: > Czemu ??? > Bo bedziesz pozwalala na wszystko swoim dzieciakom ??? )) nie, bo bede je mocno kochac i kazdy ich smutek ze zdwojona sila bede przezywac w swoim sercu i kazda doznana przez nie krzywda bedzie jak miliony sztyletow zanurzonych w moja dusze, bo bede je tak kochac ze nie bede mogla spac w nocy kiedy nie beda w domu bezpieczne przy mnie, ze kazda ich zyciowa porazke bede traktowac jak moja wlasna, bede je tak kochac, ze poswiece swoje zycie dla nich... Odpowiedz Link
cuski No prosze !!! 06.12.05, 02:27 No prosze !!! Napisalas wreszcie post, na ktory czekalem od dawna Odpowiedz Link