adamkoltowski 19.12.05, 09:58 hej, to moze opowiecie jak je spedzacie zazwyczaj? czy tez moze jak bedziecie je spedzac w tym roku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Ja jak zwykle... 19.12.05, 13:17 Ja jak zwykle bede spedzal swieta w gronie rodzinnym... oprocz brata, ktory w tej chwili przebywa w Polsce bedziemy w komplecie, a dodatkowo w te swieta bedzie u mnie moja dziewczyna wraz z jej kolezanka Co do sylwestra, to wybieram sie razem z moja dziewczyna na duza prywatke do znajomych Odpowiedz Link
mysza_81 U mnie tradycyjnie... 19.12.05, 19:26 U mnie tradycyjnie Wigilia w domciu,a reszta swiat u babci i dziadkaA Sylwester w najgorszym razie w domciu,hehehe Odpowiedz Link
mysza_81 A w najlepszym razie.... 20.12.05, 09:12 A w najlepszym razie,to jeszcze nie wiem Odpowiedz Link
himera24 Re: swieta + sylwester 19.12.05, 20:37 no ja swieta z rodzina a sylwestra z butelka wodki. Odpowiedz Link
adamkoltowski Re: swieta + sylwester 20.12.05, 01:11 ejjj z butelka wodki )) podoba mi sie )) a co tak wszyscy standardowo, zrobic trzeba cos szalonego i odmiennego tego sylwestra mam juz dosc "normalnych" sylwestrow Odpowiedz Link
himera24 Re: swieta + sylwester 20.12.05, 01:50 adamkoltowski napisał: > ejjj z butelka wodki )) podoba mi sie )) a co tak wszyscy standardowo, > zrobic trzeba cos szalonego i odmiennego tego sylwestra mam juz > dosc "normalnych" sylwestrow no ja tez dlatego z butelka wodki ruszam w miasto na podboje. Odpowiedz Link
himera24 Re: Kaska 20.12.05, 04:17 cuski napisał: > Kaska, bedziesz pila w domku, czy gdzies indziej ? na "eli", pisalam juz przeciez o tym. Odpowiedz Link
cuski Kaska 20.12.05, 04:21 He he he... PS. Czyli nie masz zadnych konkretnych planow ??? Odpowiedz Link
adamkoltowski Re: Kaska 20.12.05, 07:02 jak to nie ma? plan jest i to bardzo konkretne, "ela" tylko nie sprecyzowana, prosze podac namiary na "ele" i kazdy wpada z butelka wodki w dloni, a potem pijemy z gwinta na czas, a potem.. nie wiem, zobaczymy, co bedzie dalej Odpowiedz Link