speranzaa 11.01.06, 02:01 czy ktos wie, czy przy polskim konsulacie przy lake shore dr mozna zaparkowac auto? czy jest tam jakis parking? zeby mandatu nie dostac albo by towing nie przyjechal Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Przyznam sie szczerze, ze... 11.01.06, 02:05 Przyznam sie szczerze, ze jak tutaj jestem, to jeszcze nie bylem w poskim konsulacie, wiec jestem niezorientowany. Odpowiedz Link
himera24 Re: polski konsulat 11.01.06, 04:54 speranzaa napisała: > czy ktos wie, czy przy polskim konsulacie przy lake shore dr mozna zaparkowac > auto? czy jest tam jakis parking? zeby mandatu nie dostac albo by towing nie > przyjechal w sumie jako takiego parkingu tam nie ma, jest tam troche miejsca za brama, ale tam nigdy nie ma miejsca i nie wiem czy to nie sa miejsca dla pracownikow, w sumie to raz brat zaparkowal przed brama i wlaczyl swiatla awaryjne a ja szybko pobieglam do srodka odebrac dokumenty. jednak jak sie zapowiadalo na dluzsze posiedzenie to parkowalismy samochod gdzies kolo wiezowcow, gdzies niedaleko. Odpowiedz Link
bolek2006 Re: polski konsulat 11.01.06, 06:15 Podobno jest parking po drugiej srtonie ulicy. Pewnie miedzy jeziorem a Lake Shore dr ? czytalem gdzies o tym. Na ogol nikomu do glowy nie przychodzi takie rozwiazanie. Wejdz na Yahoo maps i popatrz na plan tej okolicy. Ps. dawno tam nie bylem. Pewnie z osiem lat. Odpowiedz Link
m4verick Re: polski konsulat 12.01.06, 03:22 blisko parkingu nie ma to sie zgadzam, jest tam przy jeziorze jak bolek napisal, troche sie przespacerujesz... ps. co chcesz zalatwic w "naszym" pieknym konsulacie Odpowiedz Link
cuski Ciekawe czy trafilem :) 12.01.06, 03:23 Obstawiam, ze Joasi konczy sie paszport PS. Ciekawe czy trafilem Odpowiedz Link
m4verick Re: Ciekawe czy trafilem :) 12.01.06, 03:24 ile sie czeka? 2 miesiace na tymczasowy i 2 lata na normalny...tak? Odpowiedz Link
cuski 2 lata na normalny ??? 12.01.06, 03:27 2 lata na normalny ??? Nieee za dlugo ??? Odpowiedz Link
m4verick Re: 2 lata na normalny ??? 12.01.06, 03:28 wcale nie... tu sa specjalne terminy prodia! Odpowiedz Link
speranzaa Re: Ciekawe czy trafilem :) 12.01.06, 04:02 pudlo, nie trafiles. nie chodzi o paszport. taka inna sprawa. Odpowiedz Link
speranzaa Re: polski konsulat 18.01.06, 17:29 dotarlam tam w koncu, z malymi przygodami po drodze, ale wsio dobrze sie zakonczylo, mam nadzieje, z enie bede tam musiala jeszcze raz jechac. Odpowiedz Link