magdeczka27 Re: Madzia 19.01.06, 13:15 cuski napisał: > Madzia, kto takie cos powiedzial ??? moj kolega pow tak: jestes fajna dziewczynka masz ciekawe wnetrze ale dlaczego ukrywasz to pod postacia wampa co ty na to Odpowiedz Link
mysza_81 A moze mial na mysli... 19.01.06, 13:48 A moze mial na myslito,ze jestes smutna,ze nie masz sil?? PS.Mysle,ze w tym kontekscie mu chodzilo.I jak tak myslal,to dobrze powiedzial Odpowiedz Link
cuski Madziu 19.01.06, 16:30 Madziu, w sumie wypowiedz Twojego kolegi mozna uznac za fajny komplement Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Madziu 19.01.06, 16:34 cuski napisał: > Madziu, w sumie wypowiedz Twojego kolegi mozna uznac za fajny komplement dzieki ale ja nie jestem taka moja wina ze fac mnie pragma Odpowiedz Link
himera24 Re: bojcie sie mnie 19.01.06, 01:50 magdeczka27 napisała: > ponoc jestem wampem a czego mamy sie bac? wamp to przeciez kobieta ktora nie boi sie odwaznie ubrac i zwraca na siebie uwage, wygladem (figura moze) oraz ubraniem. no chyba nie mylisz wampa z wampirem? Odpowiedz Link
m4verick Re: bojcie sie mnie 20.01.06, 01:32 "wamp", kiedys taki swierszczyk byl chlopcy powinni pamietac moze o to koledze chodzilo, no ale jesli o to mu chodzilo to raczej o wnetrze nie powinooo.. w kazdym razie, ja moge sie dac na testowanie gryzienia szyi Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: He he he... 20.01.06, 13:29 cuski napisał: > He he he... ratowac sie musze ale na pocieszenie jestem daleko wiec filipku nie boj sie mnie nie pogryze a cie moglo byc tak milo przyjemnie jak sie zdecydujesz daj znac zawitam do ciebie buziaki sle dla ciebie mawecik szkoda ze dzieli nas ocean ale cos wymysle i sie zjawie moze ponoc zycie jest pelme miespodzianek a jak sie czegos chce to sie spelniaja jak zechceszmagdec pogadac zapraszam na skype magdeczka 9661 pozdrawiam chrumpolek Odpowiedz Link
m4verick Re: He he he... 20.01.06, 17:32 no to teraz dopiero to mowisz, przeciez przez skype tez mozesz do radio zadzwonic Odpowiedz Link