cuski 27.02.06, 04:52 Propozycje do naszej strony radiowej !!! M4v, moja propozycja jest taka, aby na podstronce galeria umiescic link powrotny do strony glownej. PS. Czy to jest do zrobienia ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: Propozycje do naszej strony radiowej !!! 27.02.06, 21:57 oczywiscie, wszystko jest do zrobienia i juz takie cos jest, na kazdej podstronce jest link do strony glownej "o nas" to jest strona glowna (home page) a poza tym taka ikonka domku dokladnie ponizej przycisku forum to tez jest link do strony glownej Odpowiedz Link
m4verick Re: M4v 28.02.06, 04:07 chodzi ci o sama galerie? jak juz zdjecia sa pokazywane? Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Propozycje do naszej strony radiowej !!! 01.03.06, 00:10 cuski napisał: brawo jestem za > Propozycje do naszejstrony radiowej !!! > > M4v, moja propozycja jest taka, aby na podstronce galeria > umiescic link powrotny do strony glownej. > > PS. Czy to jest do zrobienia ? Odpowiedz Link
mysza_81 Mam pytanie do Mavericka... 06.03.06, 16:47 Mam pytanie do Mavericka (chyba,ze ktos inny moze mi odpowiedziec) apropo stronki,a dokladnie galerii.Nie wiem czy u Was jest to samo,ale u mnie jak wejde do galerii,to potem z niej juz nie moge wyjsc.Musze dopiero strone zamknac Da sie z tym cos zrobic? Odpowiedz Link
m4verick Re: Mam pytanie do Mavericka... 06.03.06, 16:58 galeria jest zrobiona jako zupelnie inna strona (nie mozna skopiowac z niej zdjec, jak zauwazyliscie pewno). i dlatego tak jest. Odpowiedz Link
mysza_81 Mav 06.03.06, 17:01 Mav,wiem ale mi nie chodzi o kopiowanie Nie moge z niej wyjsc,tak jak sie daje wstecz na chocby Forum...o to mi chodzilo Ps.Czyli jak tam wejde,to potem strone pozostaje mi zamknac?? Odpowiedz Link
cuski M4v 07.03.06, 02:21 M4verick napisał: - Galeria jest zrobiona jako zupelnie inna strona (nie mozna skopiowac z niej zdjec, jak zauwazyliscie pewno). i dlatego tak jest. M4v, a czy nie mozna by bylo wstawic na tej stronce linku powrotnego do strony glownej ? Odpowiedz Link
cuski Mysza napisała: 07.03.06, 02:19 Mysza napisała: - Mam pytanie do Mavericka (chyba,ze ktos inny moze mi odpowiedziec) apropo stronki,a dokladnie galerii.Nie wiem czy u Was jest to samo,ale u mnie jak wejde do galerii,to potem z niej juz nie moge wyjsc.Musze dopiero strone zamknac Da sie z tym cos zrobic ? Dlatego wlasnie przydalby sie link powrotny z galerii na strone glowna. Odpowiedz Link