cuski 20.04.06, 04:24 Nowa fotka na naszej radiowej galerii Serdecznie Zapraszam: radiochicago.wartowiedziec.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Re: Nowosci galeryjne :) 20.04.06, 09:56 Widze,ze spotkanie sie udalo Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Nowosci galeryjne :) 20.04.06, 19:23 Ooooo!)) Znowu coś nowego) Kurcze, jakie fajne forum)) Poważnie! Drugiego tak ciekawego nie ma na całej gazecie.pl Aha, to "sprawka" M4vericka!!! Super! )) Odpowiedz Link
cuski Re: Nowosci galeryjne :) 20.04.06, 21:07 Tadeusz, wlasnie dostales sie na nasza stronke radiowa Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A o to Tadeuszu,ze... 21.04.06, 09:18 A o to Tadeuszu,ze klikles na tego linka z ta strona i ze se przejrzales O to mu pewnie chodzilo Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Nowosci galeryjne :) 21.04.06, 08:44 Jak, co, gdzie???? Nic nie wiem)))))) Hahaha... Co to jest????....))) Co zaś za "Oooo i to bardzo." ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No to moze ja wyjasnie:) 21.04.06, 08:55 Admin pewnie jest zadowolony ze spotkania z kregli <ale o tym jak bedzie chcial to opowie cos wiecej> Faktycznie ta stronka jest powiem brzydko wlasnoscia MaverickaZnajduja sie tam zdjecia forumowiczow,sluchaczy.Mozna tam znalesc linka do radia,ktore wlasnie w tej chwili gra (o tej porze DJ Sly.Jest tez link do czata na ktorym sa obecnie trzy osoby...no i jest wkoncu link do Forum Chicago Chyba tyle co chcialam powiedziec,dziekuje Odpowiedz Link
tadeuszx Re: No to moze ja wyjasnie:) 21.04.06, 09:14 ...dzięki Galerię właśnie znalazłem... jaaaasny gwint! Zaś sama młodzież I to jaaaka... Dziewczyny, że super, to widać. Faceci - przystojniaki... no i tyle.). Ale o co tam chodziło cuskiemu z tym... że ja jestem. Przecież mnie tam nie było!?? ))) Spałem sobie smacznie. No tak jak, co, dlaczego?? )) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: No to moze ja wyjasnie:) 21.04.06, 09:20 Odpowiedz masz pod postem Cuskiego Odpowiedz Link
tadeuszx Re: No to moze ja wyjasnie:) 21.04.06, 09:38 Aha Już wiem. Bo ja, oczywiście tak tam naklikałem)))), że mi się komp "zawiesił" i ... restart))). Doooobra... znowu się uśmiałem (z własnej ignorancji w zakresie obsługi Winampa). Eeee, tam, nie mam czasu na te wszystkie "nauki"))). Kurcze, przepraszam, ale wieję już bo....itd. Pozdrówka Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 22.04.06, 02:18 Piszac: - "Dostales sie na nasza stronke radiowa" - mialem na mysli, ze wlasnie zapoznajesz sie z jej trescia Odpowiedz Link
cuski Aniolku 22.04.06, 02:16 Zapomnialas o specjalnym linku (prawy gorny rog) za posrednictwem ktorego mozna przesylac pozdrowienia radiowe Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nozesz Ty wszedzie dopatrzysz sie bledu:) 22.04.06, 12:26 Faktycznie,tam taki link jest PS.Zapomnialam...moja wina,ehehe Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 22.04.06, 02:14 Chodzilo mi o forumowo-radiowe kregle prima-aprilisowe Udaly sie i to bardzo Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Cuski 22.04.06, 12:28 A jakies szczegoly?? Kto wygral??? PS.Taka odpowiedz nas nie satysfakcjonuje Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Cuski 22.04.06, 13:29 Ahaaa, rozumiem... eeee, nic nie rozumiem, nie szkodzi- Dobra jest, pasuje, oki -)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tatus 22.04.06, 13:31 Czego zas nie rozumiesz??Bo ja tez nie rozumiem,tego co Ty nierozumiesz Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tatus 22.04.06, 13:40 ... że mi wiek wypominasz a to już jest chwyt "poniżej pasa"- I to przy każdej okazji, a wyjaśnić nic nie chcesz o tym dziecku- Bo jak tatuś... to i dziecko być musi.. nie? -)) Aha: mail był: yes, yes, yes! Dzięki. Odpowiedz Link
cuski Streszczenie kregli 22.04.06, 15:09 Na kreglach bylo chyba 16 osob i wszyscysmy mlocili kulami. Jesli chodzi o mnie, to pierwsze 2 gry bylem w plecy, bo za cholere nie moglem dobrac odpowiedniego rozmiaru kuli... no, ale pozniej Cuski sie rozkrecil, zlapal odpowiedni rytm (miedzy innymi za sprawka piwa, ktoresmy se tam powoli pociagali) i kregle spadaly, jak glowy trolli, he he he... Odpowiedz Link
m4verick Re: Streszczenie kregli cz.2 23.04.06, 02:40 Ludzie dopisali, jak zawsze zreszta Ja bez piwa za kregle sie nie zabieram, najpierw trza cos wypic rzeby cos rzucac... a kto Cuski wogole wygral? Odpowiedz Link
cuski Streszczenie kregli 23.04.06, 02:42 Pierwsze dwie gry przegralem sromotnie (najwidoczniej malo mialem w czubie), ale ostatnia nalezala do mnie Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Streszczenie kregli 24.04.06, 15:16 Poszczególne bitwy mozna sobie przegrać Liczy się ta ostatnia! A w niej byłeś górą)) Odpowiedz Link
cuski Re: Streszczenie kregli 25.04.06, 03:50 Po prostu postawilem kropke nad literka "i" Odpowiedz Link
cuski A jest jeszcze ten program na TVN-ie ? 25.04.06, 21:00 A jest jeszcze ten program na TVN-ie ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Z tego co pamietam,to nie. 26.04.06, 08:42 Ostatni raz jak mialam telewizor,to byla Ona bodajze na TVP1,jakos po wiadomosciach miala lub ma nadal swoj program,w ktorym gaworzy z politykami. Odpowiedz Link
m4verick Re: Streszczenie kregli 25.04.06, 19:08 trzeba to powtorzyc bedzie, moze jeszcze ktos z forum sie dolaczy, mowie tutaj o szikagowianach niestety tylko, no chyba ze ktos z Ojczyzny bedzie chcial przyleciec na kregle... teraz dobre ceny biletow jak na okres czerwcowy tylko PLN 2300 Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Streszczenie kregli 25.04.06, 20:54 Hehehe Na mnie nie liczcie ...ale może Zbuntowana da się namówić... i chociaż nisko lata, to może nawet obejdzie się bez samolotu? Co to dla anioła taki Atlantyk)))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio 26.04.06, 08:48 A skad Ty mozesz wiedziec,co to dla mnie taki Atlantyk?? To za duze rejony jak dla mnie,wole mniejsze obiekty wodneChyba bym zginela w tak wielki miescie...wybaczcie,wole wlasne smieci,bezpiecznie i tak jakos normalnie,poki co PS.A,nigdy nie wiadomo,gdzie mnie przeznaczenie rzuciTakze zapierac sie nie bede,hihiohio Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadzio 26.04.06, 09:41 zbuntowany8aniol napisała: > bede,hihiohio -------> Hihi Ohio, to już nie daleko. Prawda cuski? Więc może się ta Jerrygirl załapie na te kręgle? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ale zacheta:) 26.04.06, 08:43 2300 PLN....o matko,to chybabym musiala splacac wieki,hihi Odpowiedz Link
m4verick Re: Ale zacheta:) 26.04.06, 21:05 Cuski, teraz chyba lepiej juz grilowanie i piwko, piekna wiosna sie robi. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Ale zacheta:) 26.04.06, 21:11 a dziewczyny? Kibice muszą być przecież A i oko w przerwie jest na kim "zawiesić")) No i mobilizacja większa jak kobitki patrzą Odpowiedz Link