tadeuszx 22.04.06, 21:40 ...że wszyscy forumowicze (trolle i nie trolle) jadą na niezby pewnym wózku- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=40642882 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Jak GW padnie... 23.04.06, 00:52 ... to nas wszystkich... O kurcze, stary, tyle dobrej pracy by się zmarnowało!! I to Wasze... czekaj... nasze- Super Forum by się zmarnowało... Cuski, dobry chwyt reklamowy: "Super Forum Chicago" - zamknięte, rozumiesz- "tylko dla przyzwoitej elity". Snobizm to cecha nie obca żadnej ludzkiej istocie- Jak się rozniesie, będą się pchali drzwiami i oknami. A wtedy admin Panisko... decyzja:przyjęty, decyzja:wynocha - I wtedy żadna siła, już by Ci nie podskoczyła-))) A zazdrooooość, uuuuuuu, szkoda gadać -)) Odpowiedz Link
tadeuszx Nie! Ja nic nie... 23.04.06, 01:14 ...proponuję, łomatko, ja się na tym nie znam!- Chodzi mi tylko o to, że ten serwer wtedy (prawdopodobnie) skasują. Bo kto to będzie utrzymywał, popatrz wyżej: Forum gazeta.pl...- Odpowiedz Link
zettrzy Re: Nie! Ja nic nie... 23.04.06, 04:08 mnie tez sie zdaje ze te ukryte fora maja swoj udzial w tym upadku ekonomicznym forum ukryte to jest forum nieczytane, niedostepne, niewidzialne - ergo nie da rady na nim nic oglaszac, reklamowac, ani nawet nie ma jak sie przekonac czy warto, bo nie wiadomo kto tam pisze - moze tlum a moze dwie osoby; a bez reklam sponsorow forum sie nie utrzyma Odpowiedz Link
cuski Administracja sama sie przyczynia do... 23.04.06, 04:16 Administracja sama sie przyczynia do powstawania tak wielu zamknietych for. Po co ludzie maja se nerwy szarpac z jakimis trollami - ukryja forum i koniec. PS. Gdyby administracja rzeczywiscie tepila trolli na tym portalu, to nie byloby tylu for ukrytych. Odpowiedz Link
tadeuszx Ale coś mi się zdaje... 23.04.06, 12:55 ... a ja dalej swoje, że tych trolli to już prawie nie ma? Pochowało się toto, zeszło do podziemia, czy jak? Shekinator swoje forum zamknął, bo nikt go nie nachodzi. Oj, może być niedobrze Obiektywnie biorąc... Odpowiedz Link
cuski Moim zdaniem... 23.04.06, 13:02 Moim zdaniem, trolle byly, sa i beda. PS. Apropos Shrekinatora, to nawet on musial ustawic mury anty-trollowe. Odpowiedz Link
cuski Czemu mamy sie ukrywac przed jakimis tam trollami? 23.04.06, 13:19 Wydaje mi sie, ze ukrycie forum jest chowaniem glowy w piach. Czemu mamy sie ukrywac przed jakimis tam trollami ??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Czemu mamy sie ukrywac przed jakimis tam trol 23.04.06, 13:20 No wlasnie,ale wczoraj taka mysl mi przyszla,adzis tu na Forum cos kombinujecie PS.Ktos sie ze mna droczy ta piosenka Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol To fajnie:) 23.04.06, 13:38 Ale droczycie sie ze mna ta piosenka....zlitujcie sie,plisss...bo umre,hihih Odpowiedz Link
tadeuszx Nic nie było o ukrywaniu... 23.04.06, 15:24 ... dałem link do dyskusji o stanie finansowym GW. Ci ludzie obawiają się, że jak Gazeta Wyborcza splajtuje, to wszystko zlikwiduje. Jawne, ukryte, zamkniete, otwarte i jakie tam jeszcze. Wszystkie. Dlatego jakby, martwiłem się na zapas, że w tych ramach i nas mogą zlikwidować. Niezależnie od tego, co zrobimy. I tu jest problem, bo, odpukać, gdyby padli, to tyle pracy Waszej włożonej w to Forum... Już sobie poradziłem z radiem i też słyszę. Oki jest! Aha, a dlaczego mnie powiesili za te bajki? To nie ma być tadeusz, tylko wszyscy. Bo Zetka już "bajke" tez wpisała i myślę, że inni też zechcą coś od siebie... To lepiej napisać np: opowiadamy bajki.. czy cos podobnie Znikam, narka Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio 23.04.06, 17:37 Masz racje z GW...szkoda naszej pracy i tego Forum....a co do Twojego bloga,to zazalenia prosze do AdminaJak masz jakies propozycje,to chetnie z czego skorzystamy,fajnie by bylo PS.Ja tez tu na chwile,bo gosci mam Odpowiedz Link
tadeuszx Jerrygirl nie myślałem o blogu... 23.04.06, 19:13 ...lecz o napisie na stronie głównej Forum Chicago. W górnej części tej informacyjnej, naszej strony, tam gdzie są aktywne linki m.in. do Radio Chicago, jest taki wpis:Tylko u nas tadzio bajki opowiada. Słowa "tadzio bajki opowiada" są czerwone czyli aktywne - linkowane. Sęk w tym, że wyraz "tadzio" jest tam zbędny a nawet mylący, bo wątek ten o "bajkach" przeznaczony jest dla wszystkich. I właśnie prosiłem, żeby wszyscy coś dopisali. Coś śmiesznego, dziwnego, ciekawego, ze swojego życia. I nie musi to być sama prawda, cała prawda i tylko prawda - bo tytuł mówi, że opowiadamy bajki Więc, można takie swoje różne przypadki podbarwić, coś zmienić, żeby było ciekawiej. Zettrzy to nie tadzio a "bajeczkę" już tam napisała, prawidłowo odczytując zamysł, że to wątek dla wszyskich, którzy zechcą się z pozostałymi podzielić swoimi przypadkami życiowymi. Cuski też uważa, że może być śmiesznie i ciekawie. Znasz wpisy krytyczne w sprawie, że wątki nieciekawe. Sama odpowiadałaś, że wątki zakładają ludzie i piszą posty, więc dla tych, którzy narzekają jest możliwość do ciekawych wpisów. Bo nie sztuka narzekać i czekać, prawda? Odpowiedz Link
cuski Prawda ! 23.04.06, 22:39 Prawda ! Nie sztuka jest narzekac, lecz robic cos fajnego dla tego forum PS. Forum to MY, a nie tylko admin Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio 24.04.06, 10:24 Ja tez to mialam na mysli Widze,ze Tomek zmienil Tadzio,Tadzio ales dozarty...tez Cie lubie,ehehe Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No widzisz Tadzio 24.04.06, 10:25 Trza z wlasciwa osoba gaworzyc...ja tu tylko sprzatam Odpowiedz Link