zbuntowany8aniol 26.04.06, 21:31 Czuje sie dyskryminowana (tak to chyba sie pisze) na tym Forum!!!! Czy mam za kazdym razem sie pytac,czy moge sie gdzies wpisac??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Co zaś histeryzuje... 26.04.06, 21:38 ... Kogo się musi pytać? Admina??? Eeeeee, nie wierzę. Cuski taki wyrozumialy, nawet na głowę wleźć pozwolił, a To tylko się drze, buntuje i coraz więcej wymaga)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja nie histeryzuje!!! 26.04.06, 21:40 Prosze,sam chcial!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=40690854&a=40900936 Odpowiedz Link
tadeuszx A właśnie, że histeryzujesz!!! 26.04.06, 21:48 Bo ten link ma się tak do Twoich zapisywań, jak piernik do wiatraka))) I jeszcze podsłuchujesz, o czym starsi chcą sobie pogadać Oj nieładnie, niełaaaadnie..)))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Chyba podczytuje??:) 26.04.06, 21:53 Wolno,wiec czego sie czepiasz,jak rzep psiego ogona PS.A gadajcie se,samowolkaJa pasuje!!! Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Chyba podczytuje??:) 26.04.06, 22:04 no, podsłuchujesz Ale wyluzuj, spoko, ja Cię przecież celowo zaczepiam, żebyś reagowała A urazić Cię nie chcę i nie mam zamiaru, więc nie traktuj, proszę, tego tak poważnie. Oki???? )) Tylko muszę wyskoczyć teraz w inne miejsce. Narka, wpadnę później, jak jeszcze dam radę - - - - - - - - - - - - - - - - - T. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Zero reakcji z mojej strony:P 27.04.06, 13:35 Obiecalam i dotrzymam slowa....sluby posluszenstwa...odrazu lepiej Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol To se sprawdzaj,mnie to rybka:) 27.04.06, 13:37 Co ja z Wami mam???Powokatorzy i tyle Odpowiedz Link
cuski He he he... 28.04.06, 02:58 He he he... Jacy tam prowokatorzy... raczej wytrawni gracze Odpowiedz Link
cuski Co raz ciekawiej na tym forum, he he he... 27.04.06, 02:36 Co raz ciekawiej na tym forum, he he he... Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No tak to Cie cieszy,ale czemu ja?? 27.04.06, 13:44 Po jakiego grzyba,bylam wtedy tam gdzie bylam,po co sie zgodzilam,by tu pisac,po co zgodzilam sie na moderacje,dlaczego akurat Tatus mnie dokucza,no...nie znajduje odpowiedzi,moze znacie odpowiedzi na te pytania??? Odpowiedz Link
cuski Mysza 28.04.06, 02:59 A po co sie zaglebiac w jakies tam szczegoliki, he he he... Odpowiedz Link
tadeuszx Tadeusz, ona tak sądzi;)) 27.04.06, 11:44 ...no przecież wiadomo, powszechnie i wszystkim (nawet tumankowi Tadeuszowi), że moderator (czyli mysza), musi wszystko czytać. Musi i cześć! A to, że tam jakis Tadeusz coś bałaka jak pijany (i bez sensu zresztą), należy traktować wyłacznie w formie żartu i to kiepskiej jakości. Admin, ależ ta nasza mysza jakaś "obrażalska"))) Myszko, myszuniu, myszeczko miła, wkeję Ci zaraz śliczny obrazek w te... skojarzenia)) Zerknij tam i już się nie bocz na Tadzia))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Powiem tak! 27.04.06, 13:40 Sa pewne granice,ktorych nie wolno przekraczac i tyle...przecie ja wrazliwe stworzenie i czy bym byla moderatorem czy nie,to taka sama bylaby moja reakcja,jestem czlowiekiem i to sa ludzkie odruchy,wiec nie wiem czemu sie czepiacie??Tyle...skonczylam Odpowiedz Link
cuski Nikt sie Ciebie nie czepia :) 28.04.06, 03:00 Nikt sie Ciebie nie czepia Zdaje Ci sie Odpowiedz Link