Dodaj do ulubionych

Bezsennosc

02.05.06, 11:32
Od niedzieli nie moge spacsadNormalnie cos sie dzieje i do tego te cholerne
przeczucia...........yyyyyyyyyyyyyy
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Re: Bezsennosc 02.05.06, 11:34
      Za duzo radia slucham,za duzo sie przejmuje innymi...no i radia w nocy slucham
      na sluchawkach,a potem sie dziwic,ze wstaje kolo poludnia....ja chce na
      wlasciwe tory wrocic:]
      • tadeuszx Słuchaj, a może trochę 02.05.06, 11:53
        relaksu? Właśnie wróciłem od Homera. Ja Cię nie namawiam, ale... tam jaja są.wink
        Tu nasz admin też wątek luźnysmile)
        • zbuntowany8aniol Tadzio 02.05.06, 12:10
          No co Tysmile
          Jeszcze by mnie trafilo cosmileCzytam tamto forum,ale nic mnie nie bierzesmile
          Uczulenie przeszlo...witaminki wzielam i jest okeysmileSlucham se muzyki i sie
          wyciszam....jestem Aniolem,ktory nauczyl sie pewnych
          rzeczysmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • cuski Apropos forum homera 02.05.06, 13:25
          To napewno moja noga tam nie postanie !

A co do jaj, to na tamtym forum nie widze zadnych, tylko zwykle kopiowanie
          cudzych postow, a pozniej zwykle szydzenie, nabijanie sie i obrazanie ludzi.

To maja byc jaja ?
          • zbuntowany8aniol Podzielam Twoje zdanie,to nie jaja,tylko zwykla 02.05.06, 13:34
            kpina,ale Tomek nie ma co sie przejmowac...pomysl,ze oni nie istnieja.Ja tak
            zrobilam i jestem szczesliwa.Czytam co tam wypisuja,ale mnie nie rusza,choc
            jeden wpis bym skomentowala odnosnie przyjazni,ale nie bede dokladac trzech
            groszy,bo sie wzbogaca jeszczesmile))
            Cos chcialam jeszcze powiedziec...a juz wiem,a mianowicie,maja racje w
            jednym,ze dodali nas bysmy czytali,bo mozemy ich nadal komentowac,ale po co???
            Nie warto!!!Robmy swoje,oni nam do piet nie dorastaja!!!Sa lepsze tematy,ktore
            mozemy omawiac,a nie jakies tam infantylne blazenadysmile))Maja publike,wiec nadal
            istnieja.
            A i jeszcze jedno nie wierzcie trollom,jak raz bruzdzil,to zawsze to bedzie
            robil!!!Ja wierzylam,bo tak mnie zapewniona,ze forum pomalu sie wypali,ale sie
            pomylilam i dlatego w stosunku do trolli wyznaje zasade ograniczonego zaufania
            po stokroc i to co pisza na dzien dzisiejszy traktuje z przymruzeniem oka,o
            takimwink)))))))I Wam radze to samo,fino...skonczylamsmile))))))))))))))))))))))
            • cuski Nawet wiem Myszko kto Ci takie zapewnienie dal 02.05.06, 13:46
              Nawet wiem Myszko kto Ci takie zapewnienie dal - nie trudno sie domyslic...
              ten troll nie ma za grosz homoru, ale to jest tak jak w tym powiedzeniu:
              - Pluj swini w twarz, a ona i tak bedzie myslec, ze deszcz pada.

W Chicago mnostwo jest takich prosiat, co najpierw komus wbijaja noz w plecy,
              a potem przychodza do tej samej osoby np. z prosba o pomoc.
              • zbuntowany8aniol Tak Tomus;) 02.05.06, 13:53
                Ale ja sie tym nie przejmuje,wiem teraz jak jest i wiem,ze trolle,rzucaja slowa
                na wiatr i jakby mnie zapewniali,to i tak im nie wierzesmile
                Niech wiedza,ze ja nie rzucam slow na wiatr,czego ostatnio byl przyklad blokady
                pocztysmileJestem blondynka,ale nie az tak glupia,hihihi...kurde sama z siebie sie
                smieje,eheheh
                • cuski Nie jestes glupia, bo... 02.05.06, 13:55
                  Nie jestes glupia, bo umiesz wyciagac wnioski z lekcji,
                  ktora zgotowaly Ci te trolle.
                  • zbuntowany8aniol Jak to mowia... 02.05.06, 13:57
                    Jak to mowia:madry Polak po szkodziesmile
                    • cuski A szkoda byla WIELKA :) 02.05.06, 13:58
                      A szkoda byla WIELKA smile
                      • zbuntowany8aniol Byla:] 02.05.06, 13:59
                        Ale tamten nick mi sie nie podobal,wszyscy mieli skojarzenia dziwnewink
                        • cuski A mi sie podobal, bo... 02.05.06, 14:02
                          A mi sie podobal, bo byl czescia Ciebie
                          i dlatego tak mnie wkur.... te homero-marxxy.
                          • zbuntowany8aniol No wsumie tak,ale... 02.05.06, 14:04
                            ....ale,ten obecny tez jest czescia mnie,nawet lepiej czuje sie w obecnej
                            skorze,wiec nie jest zlesmileTrochem zbuntowana Mycha...taka mieszanka wybuchowa
                            ze mnie sie zrobila,co widac na Forumsmile)))))))))))
                            • cuski To widac, slychac i czuc ;) 02.05.06, 14:08
                              To widac, slychac i czuc wink
                              • zbuntowany8aniol Az tak daje sie we znaki??? 02.05.06, 14:11
                                ??????

O zgrozo,chyba musze sie poprawicsmile)))
                                • cuski :) 03.05.06, 04:25
                                  smile
    • zbuntowany8aniol Bezsennosc raczej przed egzaminem:/ 02.05.06, 12:17
      Nie caly tydzien zostal,a egzamin u Pana Tadzia,trza by bylo zdac wkoncu,bo
      ilez mozna:]
      Stary piernik gnebi studentow,bierze na przetrzymanie,ale niech nie mysli,ze
      mnie wyrzuca,ja sie tak latwo nie damsmileTwarda ze mnie Mycha,wkoncu mam korzenie
      ukrainsko-niemiecko-polskie,hehehe
      • tadeuszx Ahaaaaa, u Pana Tadzia 02.05.06, 12:38
        masz mieć ten egzaminsad To jakiś Tadzio wyrodek, wyjątek albo dziwoląg!! Bo ja
        np. znam kilku Tadziów (oprócz siebie) i wszystkie równiachy chłopysmile))
        • zbuntowany8aniol Powaga:] 02.05.06, 12:43
          Facet stary,byly dziekan i ma hopla na puncie fermentow,ale mnie to rybkasmile
          Dolowac sie nie bede,jeszcze chce pozyc trochewink))))))))))))
      • cuski Mysza 02.05.06, 13:27
        Mysza, jak TY masz korzenie ukrainskie, to powinnas miec czarne wlosy,
        a w jakims tam poscie wyczytalem, ze blondyna z Ciebie wink

To jak to jest ? wink
        • zbuntowany8aniol Hehehe 02.05.06, 13:36
          No coz tego tu napewno Ci nie powiemwink

PS.Jestem Polka i blondynka,ale...no nic tajemniczo sie zrobilo,hahaha
          • cuski Plusem TAJEMNICZOSCI jest to... 02.05.06, 13:48
            Plusem TAJEMNICZOSCI jest to, ze poprzez nia przyciagasz mase ludzi,
            a szczegolnie tych ciekawskich wink
            • zbuntowany8aniol A to swoja droga,hihihi 02.05.06, 13:54
              Ciekawy nadal jestes???
              Oj Adminie,co My z Toba mamy???Sama radochawink
              • cuski Jasne, ze jestem ciekawy, ale... 02.05.06, 13:56
                Jasne, ze jestem ciekawy, ale potrafie swoja CIEKAWOSC trzymac na wodzy wink
                • zbuntowany8aniol Re: Jasne, ze jestem ciekawy, ale... 02.05.06, 13:58
                  Wlasnie widze,hihihi

PS.Oki,to ja juz nie bede ciekawska,obiecuje...slowo skalta,hihohiohih
                  • cuski Re: Jasne, ze jestem ciekawy, ale... 02.05.06, 14:00
                    Ciekawska, to moze i TY nie bedziesz, ale tajemnicza napewno smile
                    • zbuntowany8aniol No i o to chodzi:) 02.05.06, 14:01
                      Troche tajemniczosci nie zaszkodzismile))))))))))))))))))A przy tym i
                      ciekawoscismile))))))))))))))
    • cuski Masz ten sam problem, co moja dziewczyna. 02.05.06, 13:19
      Masz ten sam problem, co moja dziewczyna.
      • zbuntowany8aniol Re: Masz ten sam problem, co moja dziewczyna. 02.05.06, 13:24
        No ale Ona nie zdaje egzaminow przeciesmile
        W sumie Jej sie nie dziwie,jak pracuje z malym szkrabemsmile

PS.Tomek,wez sie usmichnijsmile)))Zycie jest piekne,a Ty jak wypompowany
        dzisiaj.Usmiech prosze i to juz!!!!smile)))))))))))))))))))))))))))))))))
        • cuski Moze po pracy sie usmiechne, albo i nie. 02.05.06, 13:29
          Moze po pracy sie usmiechne, albo i nie.
          • zbuntowany8aniol Enoooooooooooooooooooooo 02.05.06, 13:38
            Tomek,bo Ci wtluke!!!!!

PS.Usmiechnij sie,proszesmile))))
            • cuski Jakos mi od wczoraj nie do smiechu - naprawde. 02.05.06, 13:49
              Jakos mi od wczoraj nie do smiechu - naprawde.
              • zbuntowany8aniol Re: Jakos mi od wczoraj nie do smiechu - naprawde 02.05.06, 13:55
                Co sie znow stalo???

PS.Nie strasz!Jak cos to maila napisz,jak tylko chcesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka