zbuntowany8aniol 02.05.06, 11:32 Od niedzieli nie moge spacNormalnie cos sie dzieje i do tego te cholerne przeczucia...........yyyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Re: Bezsennosc 02.05.06, 11:34 Za duzo radia slucham,za duzo sie przejmuje innymi...no i radia w nocy slucham na sluchawkach,a potem sie dziwic,ze wstaje kolo poludnia....ja chce na wlasciwe tory wrocic:] Odpowiedz Link
tadeuszx Słuchaj, a może trochę 02.05.06, 11:53 relaksu? Właśnie wróciłem od Homera. Ja Cię nie namawiam, ale... tam jaja są. Tu nasz admin też wątek luźny) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio 02.05.06, 12:10 No co Ty Jeszcze by mnie trafilo coCzytam tamto forum,ale nic mnie nie bierze Uczulenie przeszlo...witaminki wzielam i jest okeySlucham se muzyki i sie wyciszam....jestem Aniolem,ktory nauczyl sie pewnych rzeczy))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
cuski Apropos forum homera 02.05.06, 13:25 To napewno moja noga tam nie postanie ! A co do jaj, to na tamtym forum nie widze zadnych, tylko zwykle kopiowanie cudzych postow, a pozniej zwykle szydzenie, nabijanie sie i obrazanie ludzi. To maja byc jaja ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Podzielam Twoje zdanie,to nie jaja,tylko zwykla 02.05.06, 13:34 kpina,ale Tomek nie ma co sie przejmowac...pomysl,ze oni nie istnieja.Ja tak zrobilam i jestem szczesliwa.Czytam co tam wypisuja,ale mnie nie rusza,choc jeden wpis bym skomentowala odnosnie przyjazni,ale nie bede dokladac trzech groszy,bo sie wzbogaca jeszcze)) Cos chcialam jeszcze powiedziec...a juz wiem,a mianowicie,maja racje w jednym,ze dodali nas bysmy czytali,bo mozemy ich nadal komentowac,ale po co??? Nie warto!!!Robmy swoje,oni nam do piet nie dorastaja!!!Sa lepsze tematy,ktore mozemy omawiac,a nie jakies tam infantylne blazenady))Maja publike,wiec nadal istnieja. A i jeszcze jedno nie wierzcie trollom,jak raz bruzdzil,to zawsze to bedzie robil!!!Ja wierzylam,bo tak mnie zapewniona,ze forum pomalu sie wypali,ale sie pomylilam i dlatego w stosunku do trolli wyznaje zasade ograniczonego zaufania po stokroc i to co pisza na dzien dzisiejszy traktuje z przymruzeniem oka,o takim)))))))I Wam radze to samo,fino...skonczylam)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
cuski Nawet wiem Myszko kto Ci takie zapewnienie dal 02.05.06, 13:46 Nawet wiem Myszko kto Ci takie zapewnienie dal - nie trudno sie domyslic... ten troll nie ma za grosz homoru, ale to jest tak jak w tym powiedzeniu: - Pluj swini w twarz, a ona i tak bedzie myslec, ze deszcz pada. W Chicago mnostwo jest takich prosiat, co najpierw komus wbijaja noz w plecy, a potem przychodza do tej samej osoby np. z prosba o pomoc. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tak Tomus;) 02.05.06, 13:53 Ale ja sie tym nie przejmuje,wiem teraz jak jest i wiem,ze trolle,rzucaja slowa na wiatr i jakby mnie zapewniali,to i tak im nie wierze Niech wiedza,ze ja nie rzucam slow na wiatr,czego ostatnio byl przyklad blokady pocztyJestem blondynka,ale nie az tak glupia,hihihi...kurde sama z siebie sie smieje,eheheh Odpowiedz Link
cuski Nie jestes glupia, bo... 02.05.06, 13:55 Nie jestes glupia, bo umiesz wyciagac wnioski z lekcji, ktora zgotowaly Ci te trolle. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Byla:] 02.05.06, 13:59 Ale tamten nick mi sie nie podobal,wszyscy mieli skojarzenia dziwne Odpowiedz Link
cuski A mi sie podobal, bo... 02.05.06, 14:02 A mi sie podobal, bo byl czescia Ciebie i dlatego tak mnie wkur.... te homero-marxxy. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No wsumie tak,ale... 02.05.06, 14:04 ....ale,ten obecny tez jest czescia mnie,nawet lepiej czuje sie w obecnej skorze,wiec nie jest zleTrochem zbuntowana Mycha...taka mieszanka wybuchowa ze mnie sie zrobila,co widac na Forum))))))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Az tak daje sie we znaki??? 02.05.06, 14:11 ?????? O zgrozo,chyba musze sie poprawic))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Bezsennosc raczej przed egzaminem:/ 02.05.06, 12:17 Nie caly tydzien zostal,a egzamin u Pana Tadzia,trza by bylo zdac wkoncu,bo ilez mozna:] Stary piernik gnebi studentow,bierze na przetrzymanie,ale niech nie mysli,ze mnie wyrzuca,ja sie tak latwo nie damTwarda ze mnie Mycha,wkoncu mam korzenie ukrainsko-niemiecko-polskie,hehehe Odpowiedz Link
tadeuszx Ahaaaaa, u Pana Tadzia 02.05.06, 12:38 masz mieć ten egzamin To jakiś Tadzio wyrodek, wyjątek albo dziwoląg!! Bo ja np. znam kilku Tadziów (oprócz siebie) i wszystkie równiachy chłopy)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Powaga:] 02.05.06, 12:43 Facet stary,byly dziekan i ma hopla na puncie fermentow,ale mnie to rybka Dolowac sie nie bede,jeszcze chce pozyc troche)))))))))))) Odpowiedz Link
cuski Mysza 02.05.06, 13:27 Mysza, jak TY masz korzenie ukrainskie, to powinnas miec czarne wlosy, a w jakims tam poscie wyczytalem, ze blondyna z Ciebie To jak to jest ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Hehehe 02.05.06, 13:36 No coz tego tu napewno Ci nie powiem PS.Jestem Polka i blondynka,ale...no nic tajemniczo sie zrobilo,hahaha Odpowiedz Link
cuski Plusem TAJEMNICZOSCI jest to... 02.05.06, 13:48 Plusem TAJEMNICZOSCI jest to, ze poprzez nia przyciagasz mase ludzi, a szczegolnie tych ciekawskich Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A to swoja droga,hihihi 02.05.06, 13:54 Ciekawy nadal jestes??? Oj Adminie,co My z Toba mamy???Sama radocha Odpowiedz Link
cuski Jasne, ze jestem ciekawy, ale... 02.05.06, 13:56 Jasne, ze jestem ciekawy, ale potrafie swoja CIEKAWOSC trzymac na wodzy Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Jasne, ze jestem ciekawy, ale... 02.05.06, 13:58 Wlasnie widze,hihihi PS.Oki,to ja juz nie bede ciekawska,obiecuje...slowo skalta,hihohiohih Odpowiedz Link
cuski Re: Jasne, ze jestem ciekawy, ale... 02.05.06, 14:00 Ciekawska, to moze i TY nie bedziesz, ale tajemnicza napewno Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No i o to chodzi:) 02.05.06, 14:01 Troche tajemniczosci nie zaszkodzi))))))))))))))))))A przy tym i ciekawosci)))))))))))))) Odpowiedz Link
cuski Masz ten sam problem, co moja dziewczyna. 02.05.06, 13:19 Masz ten sam problem, co moja dziewczyna. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Masz ten sam problem, co moja dziewczyna. 02.05.06, 13:24 No ale Ona nie zdaje egzaminow przecie W sumie Jej sie nie dziwie,jak pracuje z malym szkrabem PS.Tomek,wez sie usmichnij)))Zycie jest piekne,a Ty jak wypompowany dzisiaj.Usmiech prosze i to juz!!!!))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
cuski Moze po pracy sie usmiechne, albo i nie. 02.05.06, 13:29 Moze po pracy sie usmiechne, albo i nie. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Enoooooooooooooooooooooo 02.05.06, 13:38 Tomek,bo Ci wtluke!!!!! PS.Usmiechnij sie,prosze)))) Odpowiedz Link
cuski Jakos mi od wczoraj nie do smiechu - naprawde. 02.05.06, 13:49 Jakos mi od wczoraj nie do smiechu - naprawde. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Jakos mi od wczoraj nie do smiechu - naprawde 02.05.06, 13:55 Co sie znow stalo??? PS.Nie strasz!Jak cos to maila napisz,jak tylko chcesz. Odpowiedz Link