Dodaj do ulubionych

Do Sly-a i o Sly

03.05.06, 19:44
Hey jeszcze nie do konca rozpoznalem metody poruszania sie na forum, i nie
zawsze mi sie chce czytac wszystkie posty w poszukiwaniu czegos do mnie i o
mnie.
Wiec teraz mysle ze najlepiej bedzie jak bedziecie pisac pod tym watkiem do
mnie heheheh bo troszeczke leniwy ostatnio jestem ....... i ulatwiam sobie
zadanie klikajac tylko na jeden watek smile)))))) i czytajac (czekajac) to co
macie mi do powiedzenia....
Sly
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Do przeczytania caly watek:) 03.05.06, 21:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41198965
      PS.Wygodnictwo,hehehe,ale ja rozumiem,wiec popieram pomyslsmile
      • cuski Hey ludziska !!! 04.05.06, 02:10
        Hey ludziska !!!

Nie mozemy dawac DJ-owi zadnej taryfy ulgowej, he he he...
    • zbuntowany8aniol To tez i do konca prawie do przeczytania:))) 03.05.06, 21:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=41115759&a=41126801
      PS.Wyjdzie,zem najwieksza plotkara....ozwy najlepiej moderatorke wkopac w
      poszukiwania watkow dla Slyawink
    • cuski Sly, na tym forum tak sie nie da... 04.05.06, 02:09
      Sly, na tym forum tak sie nie da... musisz sie bardziej sprezyc
      i nie czytac tylko jednego watku wink
      • dj_sly Re: Sly, na tym forum tak sie nie da... 04.05.06, 06:39
        no oki wiec bede czytal wszystkie hehehehe
        • tadeuszx Nie, spoko DJ dasz radę... po co Ci 04.05.06, 09:36
          czytać wszystkie? Nikt wszystkich (z wyjątkiem myszy) nie czyta i nie musi.
          Wrzucisz do wyszukiwarki swój login, dasz opcję wyszukaj najnowsze i sprawdzisz
          na który Twój post i w jakim wątku ktoś zareagował. Wtedy se odpowiesz albo nie.
          Według własnego uznania. A w innych wątkach, jeśli masz chęc wyrazić swoje
          stanowisko, to wal śmiało!wink. Za jakąś chwilę sprawdź, czy tenże wątek dalej
          siedzi w górze. Jeśli tam jest, to może ktoś Ci odpowiedział. Spoko... parę dni
          i dojdziesz do takiej wprawy, że na wszystko Ci starczy czasu ... bez
          obawy!smile)))))). Dziewczyny, rozumiesz?wink))) ... Masz nie tylko prawo, ale
          obowiązek!!smile))))))) forumowy, ma się rozumieć - musisz zaczepiać, przymilać
          się, zabajerować, podskubnąć...wink))))))))) Nooooo...wiesz o co chodziwink... A!...
          niech też coś dobrego mają z tego życia!smile))))))) A co tam... korona Ci z głowy
          nie spadnie...wink))))) A może... może... bo nic nie wiadomo, kiedy kogo i co
          trafi... jakieś tam te... amorki z łukami fruwają po świecie... mhmmmm, fruwają
          i nawet tych psotników nie widać!?
          smile))))))))))))))))))
          • zbuntowany8aniol Tadzio,ja Ci kiedys przydzwonie:))) 04.05.06, 11:28
            Zawsze musze w kazdym poscie byc wymieniana????Co to ja jestem???Nozesz
            Tadzio,ladna mi reklame robisz!!!!sad
            • tadeuszx Moderatorka!!! Ty się tak nie rzucaj:))))))) 04.05.06, 12:43
              Jesteś i musisz tutaj być aktywna, więc... do kogo mamy się ze Slajem
              zwracać???wink)))
              • zbuntowany8aniol No tak,ale ja skromny czlowiek,wiec nie przypisuj 04.05.06, 12:44
                wszystkich zaslug mnie,bo ja nic nie robiesmile
                • tadeuszx Że skromna, w to nikt nie wątpi, 04.05.06, 16:55
                  że pracujesz najwięcej, każdy widzi. No i rozumiesz chyba, że my chłopy, tak
                  sami ze sobą, to tak dłużej, możemy pogadać przy piwku. A na forum, to zawsze
                  milej i przyjemniej, gada się z dziewczynąsmile))
                  • zbuntowany8aniol Re: Że skromna, w to nikt nie wątpi, 04.05.06, 18:36
                    Ciekawa teoriasmile

PS.Tadziu,nie wkupiaj sie w laski moderatorki!!!tongue_out
                    • tadeuszx Lepiej mieć moderatorkę 04.05.06, 19:07
                      przychylnie nastawioną niż wrogo. Rozumiesz, trzeba kalkulowac, żeby dobrze
                      wylądowaćsmile
                      • zbuntowany8aniol No tak Tadzio,Ty lepiej nie kalkuluj,bo wyladujesz 04.05.06, 19:10
                        jak Zablocki na mydle!!!wink
                        • cuski Nie radze nikomu ladowac na mydle ! 05.05.06, 03:08
                          Nie radze nikomu ladowac na mydle, jak juz to na czterech lapkach wink
        • cuski Damy Rade !!! 05.05.06, 03:04
          smile))
          • zbuntowany8aniol Damy Rade??? 07.05.06, 10:06
            Ja chyba nie dam rady:]Motywacji mi brak...........co mnie nie zabije,to mnie
            wzmocni,od tygodnia se to wmawiamsmile

PS.A inni to chyba juz spasowali,bo nie
            graja,hehehehe................rozumiem,jestem wyrozumiala jak malo kto i malo
            kiedywink
            • cuski Graja, graja, tylko czasu brakuje :) 07.05.06, 15:07
              Graja, graja, tylko czasu brakuje smile

W piatkowy wieczor gral M4verick, a po nim wszedlem ja... audycja byla ciekawa,
              bo na temat trollingu, he he he...
              • zbuntowany8aniol Re: Graja, graja, tylko czasu brakuje :) 07.05.06, 17:01
                Wlasnie wiem,bo mi w koszarach mowilismile))
                Az mnie uszy pieka,wiec wiem przez kogowink

PS.Nie dostalam rozgrzeszenia i pokuty po ostatniej spowiedzi,wiec chyba
                przerzuce sie na kogos innegotongue_out
                • cuski Mysza 08.05.06, 00:58
                  To co Ci tam w koszarach napletli ? wink
                  • zbuntowany8aniol Hahahaha 08.05.06, 19:56
                    No coz,nic zlego tyle,ze ciagle jestem na tapecie radiasmile

PS.Wrzuc na luz i przestan sie martwic,bo nie trza,dam se radesmileBedzie dobrzesmile
                    • cuski I tutaj sie mylisz ! 09.05.06, 03:24
                      I tutaj sie mylisz - ostatnio byla audycja o trollingu
                      i jej glownym bohaterem byl... a zreszta sama sie domysl wink

PS. M4v, mysle, ze trzeba czesciej robic audycje o wscieklych psach...
                      zauwazylem ze ludzie to lubia (zwieksza sie sluchalnosc radia), he he he...
                      • zbuntowany8aniol Ale nikt nie mowil o ostatniej audycji.... 09.05.06, 08:15
                        ....przynajmniej ja nic takiego nie powiedzialamsmile
                        • dj_sly Re: Ale nikt nie mowil o ostatniej audycji.... 30.06.06, 07:07
                          nikt nie mowil o ostatniej audycji i stalo sie ... serwer zablokowany..i nawet
                          nie wiem kto byl tym szczesciazem ktory zagral ostatni kawalek z serwera
                          radiochicago.wartowiedziedziec...

Moze ktos wie kto zagral ostatni niech da mi jakos znac....

P.S. Tym razem nie dalismy rady utrzymac tego serwera ... <chlip> smile
                          • zbuntowany8aniol Ja pamietam ostatnia audycje mojego czasu 30.06.06, 07:46
                            tylko u Sly-a....nie wiem jak czasu Chicago???
                          • cuski Chyba ja zagralem ten ostatni raz :( 01.07.06, 02:19
                            Chyba ja zagralem ten ostatni raz sad
                            • zbuntowany8aniol E tam nie ostatni!!!Dacie rade i znow wszystko... 01.07.06, 21:08
                              ...bedzie tak jak byc powinnosmile))

PS.Dacie Rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ghurka Re: Do Sly-a i o Sly 01.07.06, 02:15
      hehe sly te dziewuchy cie kochaja a szczegolnie jedna .docen tego aniola o
      moze bedzie w koncu wesele
      • zbuntowany8aniol Ghurka masz racje:) 01.07.06, 12:40
        Tylko niech Mu -----
    • ghurka Re: Do Sly-a i o Sly 02.07.06, 04:13
      ka nie wiem na co tej sly czeka.wake up man

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka