Dodaj do ulubionych

Mowie teraz jako obserwator

08.05.06, 20:25
Wyszlam z siebie i stoje obok patrzac okiem obserwatora....nie wiem co tu
zaczyna sie dziac???Taka niesmaczna atmosfere wprowadziliscie z tym
hakerstwem,ze az zwatpilam....czy Wyscie oszaleli???Wychodzi na to,ze kazdy
zaczyna kazdego podejrzewac,i pytam sie po co???Po to zeby to Forum poszlo na
dno,jak Tytanic???Ludzie zastanowcie sie,co robicie...takimi tekstami
odstraszacie innych.I ja teraz sie zaczelam zastanawiac....istne
zamieszanie.Juz nawet do nikogo maila nie mozna wyslac,bo sa jakies aluzje!!!
To nie czasy,gdzie sie wszystkich i wszystko sprawdzalo,mamy XXI
wiek...idziemy z postepem,ale bez przesady miejcie troche zaufania,bo
wychodzi,ze nie macie go do samych siebie.Nie bronie Wam rozmow,ale czasem
lepiej sie dwa razy zastanowic przed klikniecie "enter",a potem spijac
nawazone piwo,ktore nie smakuje tak jak powinno.
A i jeszcze jedno niech nikomu do glowy nie przyjdzie czasem buszowac w moim
komputerze!!!Po pierwsze nic ciekawego w nim nie ma,po drugie jak narazie nic
sie wnim szczegolnego nie podzialo bym miala o tym mowic,ale tak na wszelki
wypadek to czynie,po trzecie pisze prace magisterska,wiec chcialabym skonczyc
ja,a nie odgruzowywac kompasmile))A i po czwarte,nawet jakby ktos probowal,to
latwo to sprawdzic i lepiej by nie probowal,bo sie to zle skonczy dla takiego
gagatka!!!smile))

PS.I nie wiem czemu mnie od prawnikow wymieniaja,bo taki tekst gdzies mi sie
rzucil w oczy (chyba u Homera)???Nie jestem prawnikiem...przyznaje troche sie
prawem interesuje,ale to o niczym nie swiadczy...poprostu blednie wysunieta
interpretacja z wizytowkismile
Obserwuj wątek
    • cuski Myszko 09.05.06, 03:09
      Ludzie (wiadomo jacy) robia ze mnie potwora, a TY jednak zaufalas mi
      (wiesz o czym mowie)... a teraz powiedz wszystkim, czy kiedykolwiek
      zawiodlas sie na mnie, lecz nie ujawniaj na forum, w jaki sposob
      sprawdzilas moja rzetelnosc.

M4v, rowniez mi zaufal (korzystam do woli z jego prywatnych serwerow)
      i jak narazie nie dalem ciala, ale dla niejakich homerowych marxxow
      jestem tylko i wylacznie skur****** i ch** ich strzela, ze sa jeszcze
      na tym forum ludzie, z ktorymi sie przyjaznie i wysmienicie dogaduje.
      • zbuntowany8aniol Tomus 09.05.06, 08:35
        Z reka na sercu Ci mowie,ze sie nie zawiodlamsmileA co do tego co tu napisalam,to
        tylko po to,zebyscie skonczyli z tym poplochem ludzi...bo zle nas nastawiacie
        takimi tekstami.A co do buszowania,przecie sie usmiechnelam,chcialam troche
        atmosfere rozladowacsmile
      • m4verick Re: Cuski 09.05.06, 17:48
        Ja tez pochwale Cuckiego, bo dobry z niego kolega, znam go osobiscie i cenie
        sobie takich ludzi jak Cuski.
        • cuski M4v i Mysza 10.05.06, 02:20
          Thanx smile
          • zbuntowany8aniol Tomek,nie ma za co dziekowac.Szczerze zesmy 10.05.06, 09:09
            rzekli,wiec....juz nic....stracilam watektongue_out
    • tadeuszx A przecież to 10.05.06, 18:19
      jest tylko forum... No, ale jakieś wnioski na przyszłość mamy. Moim
      zdaniem...szanujmy siebie nawzajem i miejmy zasady. Szczerze mówię, nie znam
      Tomka... ale... i tak dalej...
      będę członkiem tego forum. Bo nie ma co ukrywać, że całkowicie (logowany czy
      nielogowany) omijałem i nie śledziłem przebiegu dyskusji w tej drażliwej
      sprawie. Ale, tak powiedzmy: sprawa na tyle się wyjaśniła, że wróciłem... Przy
      okazji miałem trochę czasu na nadrobienie części zaległości (ale np. blog dalej
      w "proszku").
      • zbuntowany8aniol Tadziu 10.05.06, 18:29
        Nikt nie zmusza nikogo do pisania tutajsmileKazdy ma swoj rozum i widzi co jest
        dobre a co zle,wiec przynajmniej z mojej strony (i mysle,ze innych tez) nie ma
        zalu do Ciebie.Uwazam,ze kazdy musi sie przekonac sam jaki kto jest,a nie zeby
        udowadniac komus jak jest.

PS.smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • tadeuszx No tak, tego by jeszcze 10.05.06, 20:16
          brakowało, żeby ktoś miał mieć do mnie żal o to...heheheee, że nie piszę, czy
          piszę... i czy w ogóle cokolwiek robię na forum... No jasne, że wybory i
          konsekwecje tych wyborów, sam ponoszęsmile)) Mysza, przeciem ja wolny człowiek
          jest! Oj, mysza, mysza...Ty zaś cały świat i na dodatek Tadzia chcesz brać na
          swoją głowęsmile))) Wyluzuj, i nie przeżywaj tak forumów...bo Cię będzie boleć głowa!!!
          • zbuntowany8aniol No coz,hmmm.........wrazliwem dziewcze,wiec nie 10.05.06, 20:24
            moge sie nie przejmowacsmileNo a jak,ja tylko chce by wszyscy byli szczesliwi,a
            przy okazji i ja bede szczesliwa...czy to tak duzo??Chyba nie...wiec,glowa mnie
            nie bedzie bolec,hihihi....moze bolec tylko z przeuczeniasmile
            • cuski Mysza 11.05.06, 02:49
              A jak tam Twoje egzaminy ? smile
              • zbuntowany8aniol Tomek,lepiej nie pytaj:( 11.05.06, 14:51
                Ten jeden mi zostal...nie wiem jak bedzie,ale na moj nos ide jeszcze raz,z
                reszta,przy panu Tadku moge umiec wszystko,a On i tak mi udowodni,ze nie umiem:]
                Najgorsze,ze wszystkie plany biora w leb,bo chcialam sie bronic w czerwcu,ale
                dopoki nie zdam tych cholernych fermentow,to moge,a raczej bede musiala czekac
                do wrzesnia,bo tak ma byc drugi termin,yyyyyyyyyy........wniosek:nie
                planowac,az tyle mialam zrobic,nawet w domu obiecalam,ze se prawko zrobie,bo
                mnie molestuja juz caly dobry roksmile,a tu kicha..........spoko co mnie nie
                zabije,to mnie wzmocni....tak se tlumacze od jakiegos czasusmile
                • tadeuszx Musi to se wybrałas nie 11.05.06, 15:40
                  tego Tadziasad. Przy mnie byś wszystko zdjęła...Nie ma zadnej sprawy!smile
                  • zbuntowany8aniol Uprasza sie Tadzia,o nie zjadanie literek i 11.05.06, 15:43
                    dopisywanie innych,bo sens wypowiedzi sie zmienil,hihihi

Boze cierpliwosciwink
                    • tadeuszx Co??? Gdzie??? Aha...zaraz...drugą otworzę 11.05.06, 15:57
                      Hyyyyyyh!!! Aleeee się poroooobiiiiło... kurcze, chodzi Ci pewnie o to:cyt.
                      "Przy mnie byś wszystko zdjęła" - nieeeeee, no oczyyyyyyyywiście, że miało być
                      ZDAŁA!!!!! hahahahahahaaaaaa
                      • zbuntowany8aniol Re: Co??? Gdzie??? Aha...zaraz...drugą otworzę 11.05.06, 21:20
                        Podziekowalsmile))))))))))))))))))))))))))
                        • tadeuszx Bo wiesz myszko jak to jest... 11.05.06, 22:39
                          Zdarza się czasami, że człowiek tak odruchowo, niechcący... napisze to, o czym
                          akurat w danej chwili myśli... hahahahaahhaaa.smile))) Pozdrówkawink
                          • cuski Glodnemu zawsze chleb na mysli, he he he... 12.05.06, 03:24
                          • zbuntowany8aniol To sie nazywa.......... 12.05.06, 08:54
                            ..........glodnemu chleb na myslitongue_out
                • cuski Mysza 12.05.06, 03:23
                  Co bedzie, to bedzie - nie przejmuj sie na zapas.
                  • zbuntowany8aniol Akurat tym sie nie przejmuje,juz tak drugi rok:P 12.05.06, 08:56
                    Za to bede dluzej wiecznym studentemsmile
                    • tadeuszx Weź rusz głową i sposobem tego tam 12.05.06, 11:07
                      .."dziwoląga wyjątka" Tadeusza załatw!. Powyciągaj co bardziej sprośne moje
                      posty do Ciebie, skopiuj, wydrukuj... i jak drań podskoczy, to mu te wydruki
                      sruuu przed same oczy!! I z takim mniej więcej tekstem: "Myśli pan, że z tego
                      nie wynika jednoznacznie o co panu chodzi?! Ciekawe co powie na to dziekan, jak
                      pójdę ze skargą! A prasę też mogę łatwo w tą sprawę uwikłać... co za ohydne
                      metody!??? Proszę, ja mam więcej kopii!!" I trzasnąć silnie drzwiami na
                      odchodne... głośno jeszcze na korytarzu do siebie: Co za podłość, wredny
                      typek...itd. insynuacje. Ej, coś ta młodzież nie ma za polotu ani
                      sprytu..heheheheeeee
                      • zbuntowany8aniol Tadzio,dobry pomysl tylko,ze sa dwie przeszkody.. 12.05.06, 15:08
                        ...a mianowicie,to nie tamten Tadzio se tak pozwala,ale Ty i kolejna nie mam
                        zamiaru nikogo straszyc i wmawiac czegos czego ktos nie zrobil.

PS.Ale wiesz co lepiej skoncz z tym dogryzaniem mojej osobie,bo faktycznie se
                        wydrukuje Twoje posty i mnie popamitasz za wszystkie
                        czasysmile))))))))))))))))))))))
                        • tadeuszx Oj, mysza!!! Ty już przechodzisz samą siebie.. 12.05.06, 15:31
                          ...boooosze, to że ja a nie on, to jest jasne jak słońce!!! Ale dla nas! Nie dla
                          niego!!! Ani dla dziekana czy nawet rektora!!! A Ty zawsze możesz się wymigać,
                          że się tylko domyślałaś, że ja to przykrywka, pod którą tamten siedzi i Cię
                          napastuje. A pacana trzeba zaskoczyć, postraszyć i zdrefi... smile))))))))))))
                          • zbuntowany8aniol Obawiam sie,ze nawet jakbym tak zrobila,to 12.05.06, 15:39
                            bym strudia skonczyla z kopniakiem na czterech literach,a raczej napewno
                            dyscyplinarnie bylabym skreslona z listy studentow,a po co mi to na kilka
                            miechow przed obrona??Nie warto...sa inne metody na takich typkowsmile
                            • tadeuszx Oczywiście. Żartowałem, na takiego typa 12.05.06, 15:55
                              to jest wkręt zbyt prosty a nawet prymitywny. Niestety nie mam możliwości,
                              wiedzy w temacie środowiska, układów, otoczki, zależności... żeby cokolwiek
                              mądrzejszego wymyślić w tej sprawie. Trudno, musisz sobie radzić sama. My
                              będziemy trzymać kciuki i życzyć powodzenia. Aha, wiesz, że przesąd nakazuje nie
                              dziękować za życzenia "powodzenia"!!! Pamiętaj - nigdy nie dziękuj!!! Odpowiadaj
                              np. "wzajemnie", "buźka", "pa,pa"...itp. ale nigdy "dzięki"! To tak na wszelki
                              wypadek...licho nie śpismile))
                              • zbuntowany8aniol Re: Oczywiście. Żartowałem, na takiego typa 12.05.06, 15:57
                                Wiem...wkoncum student/tka,hehehe.........dam rade nawet z Panem Tadziem,hihih
                                • tadeuszx Wierzymy w Ciebie... 12.05.06, 19:52
                                  ..z tamtym taaaaa, pewnie dasz se radę. Ale z tym tu... żadnych szans nie widzę.
                                  Trudno myszko, niestety na realia nic się nie poradzisad
                                  O! I zaś ten brrrrrrr podpis... a dziewczynie odpisywać muszę! Eeeeeee, obraza
                                  boska i śmiech ludzki tylko mnie spotykasad((((((
                                  • zbuntowany8aniol Jaki podpis???Chyba nie masz na mysli mojej 12.05.06, 21:12
                                    sygnaturki??smile)Tadzio nie musisz odpisywac,przecie w regulaminie nie ma,ze trza
                                    kazdemu odpisywac,wiec zwalniam Tadzia z takowego obowiazkusmileZartujesz z ta
                                    obraza i smiechem ludzkim?Przecie smiejemy sie nie dlatego,ze by sie z Ciebie
                                    wysmiewac obrazliwie....ale zabawnie piszesz i nie oznacza to,ze masz w
                                    jakikolwiek sposob byc dyskryminowany a szczegolnie obrazliwy,poprostu oznaki
                                    sympatiismile
                                    A co do wiary,to dostalam niezlego dopalacza w postaci smsa od mojej
                                    przyszywanej tesciowejsmileMam sie uczyc i nie przynies Jej wstydu!!!Zajebiscie
                                    jestem zmotywowanasmile))))))))))))))))))Dam rade,kurcze za duzo uzywam tego
                                    samego zwrotuwink
                                    • tadeuszx Niby tak...obowiązku nie ma :( 12.05.06, 21:50
                                      Ale... mysza. No tak weź to na zdrowy rozum: Co to za chłop jest, który nie
                                      reaguje na post, mail czy sms kobiety????! No co Ty byś sama o takim myślała? No
                                      więc teraz rozumiesz w jaką sytuację Ty mnie tu wkopałaś??? Piszesz, że to dla
                                      wszystkich jest (podpis czy ta sygnaturka, nieważne) A co mnie obchodzą ci
                                      "wszyscy"? Ja patrzę na posty do mnie! I co ja widzę??? No szok - jawne wyznanie
                                      miłości. Publicznie, przy świadkach i na piśmie!!! Najpierw było "tatusiu",
                                      teraz zaś mnie kocha... No nie... z tą myszą jest nie do
                                      wytrzymaniasmile)))))))))))) Doooooooobrze mówił Tomasz jak mnie ostrzegał, żebym
                                      się z tym gryzoniem nie zadawałwink))
                                      • cuski Jaki Tomasz ??? 13.05.06, 05:37
                                        Jaki Tomasz ???

Ja nic takiego nie mowilem.

PS. A swoja droga, gdy sobie tak patrze na te Wasze przekomarzania,
                                        to jakbym widzial dialogi M4verick kontra Speranzaa, he he he...
                                        • zbuntowany8aniol Maverick kontra Speranzaa 13.05.06, 13:57
                                          Oni to juz inna para kaloszy....ja sie nie przekamarzam,heheheh
                                        • tadeuszx Jak to nie, nawet 13.05.06, 14:44
                                          wątek założyłeś ... te "Skojarzenia" gdzie stało jak byk, że mi (niby temu kotu)
                                          mysza wlazła na głowę!? To aż za dość na ostrzeżeniesmile))))))))
                                    • cuski Mysza 13.05.06, 05:34
                                      Jak Twoja przyszywana tesciowa liczy na Ciebie, to trza sie sprezyc wink
                                      • zbuntowany8aniol Nom musze,bo sie wybieram w odwiedziny w 13.05.06, 13:56
                                        niedalekiej przyszlosci,wiec musze,by mnie nie przetrzepalasmile
                                        • cuski :)) 14.05.06, 02:12
                                          smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka