speranzaa 18.05.06, 02:34 Jaka teraz panuje moda w Polsce, co si enosi, jakie buty , jakie ciuchy i kolory? Aniol napisz jak to wyglada w kraju. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Aniol nie posiada zdjec...jedynie co moge zalaczyc 18.05.06, 14:48 to wdzianko,o ktorym pisalam u Zetki bedac Mysza Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Jak je odpowiednio przytne,to tu wkleje:)))))) 20.05.06, 20:56 Wczoraj probowalam zdjecia obrobic,ale skonczyla sie cierpliwosc i porzucilam cel:] Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A co niby se nozyczki wezmiesz i tak ciah ciah?? 20.05.06, 22:01 A tak wogole jak w Twojej sprawie??Jak cos to mi mailem odpowiedz Odpowiedz Link
cuski Nastapila bardzo duza poprawa... 20.05.06, 22:05 Nastapila bardzo duza poprawa, z czego niezmiernie sie ciesze. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Nastapila bardzo duza poprawa... 20.05.06, 22:08 To dobrzeNie nabierasz mnie?? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Sorry 20.05.06, 22:12 Wiec sie usmiechnij,bo teraz bedzie lepiej,ja w to wierze. Odpowiedz Link
cuski Ja tez wierze, ze bedzie dobrze ! 20.05.06, 22:16 Ja tez wierze, ze bedzie dobrze, w koncu na jesien mamy 2 wesela w Polsce Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wkoncu skonczylam,a macie wdzianko do lukania:)))) 21.05.06, 18:23 Tak wyglada cala bluzkaA tak rekawy. A tu jest cale wdzianko. PS.Pierwsza wersja miala byc turkusowa bluzka w serek z kwiatkiem na boku z odrobina cekinow (bylam za nia,ale wyszlo inaczej),ale ostatecznie zostalo to co widac powyzej Odpowiedz Link
zettrzy Re: Moda 18.05.06, 05:31 zajrzyj na forum Moda, tam bez przerwy wszyscy krytykuja to co sie nosi Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Speranzaa 18.05.06, 14:47 Odpowiem,tylko nie dzis...ale jak Ktos tu dobrze radzil,najlepiej do Galerii Mody Zetki,tam na bierzaco sa z moda Odpowiedz Link
cuski Tak zgadza sie ! 19.05.06, 05:54 Tak zgadza sie ! Sa na biezaco i duzo zdjec wklejaja - czasami se podgladam Odpowiedz Link
tadeuszx Nie podglądasz, nie podpuszczaj;) 20.05.06, 15:45 Jako legalny uczestnik "Galerii Mody" masz prawo oglądać. Nawet musisz, jeśli chcesz coś skomentować Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tak jak obiecalam odpisuje:) 20.05.06, 14:08 U nas nosi sie to co kazdy lubi i w czym mu wygodnie.Z racji tego,ze jest pogoda taka jaka jest,to przewazaja zakiety struksowe w roznych odcieniach fioletu,brudnego rozo,brazu i zieleni no i oczywiscie kurtki dzinsowe.Do tego jakies bluzki falbaniaste,z dekoltem w serek,roznymi nadrukami przewaznie w jasne kolory.Ostatnio modne sa bluzki na ramiaczkach luzno ukaladajace sie na ciele.Z tego co sie obserwuje widac,ze jednak preferowane sa bluzki w jednym kolorze,bez jakis tam szokujacych polaczen...zalezy w czym komu do twarzy.Spodnie standardowe przewaznie modny dzins z roznymi dodatkami typu bajerancki pasek,jakies cekiny na kieszeniach,naszywki typu kwiatkow itd.Modne zaczely byc nie od dzis spodnice za kolano w przewazajacych odcieniach brazu i zieleni postrzepiane u dolu z roznymi falbankami typu indyjskiego.Jesli chodzi o buty to modne sa klapeczki,jakies sandaly,buty sportowe,ale te lekkie....one maja jakas swoja nazwe nie pamietam jakaOczywiscie obowiazkowo kroluje moda na szpilki i buty ze szpicem delikatnym.Co jeszcze???O modzie dla facetow nie wspomne,bo oni za duzo do ubierania nie maja i nie poswiecaja tyle czasu co my kobietyChoc moze jakis pan tu sie wypowie,bedzie milo PS.Mysle,ze u Zetki Speranzoo jednak mialabys lepszy obraz tego co tu napisalam,bo na Galerii zamieszczaja zdjecia i latwiej wszystko sobie wyobrazicMysle,ze moda ta nasza krajowa duzo nie rozni sie od tej co u Was,no chyba,ze sie myle to mnie popraw??? Odpowiedz Link
cuski Mysza 20.05.06, 22:00 A czemu mode meska pominelas ? PS. Tak sie bawic nie bedziemy Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Wow,a co??Przecie ja kobieta:) 20.05.06, 22:02 Czyzbys sie Adminie zbulwersowal?? Odpowiedz Link
cuski Nooo niee, ale... 20.05.06, 22:06 Nooo niee, ale wiesz wybieram sie do Polski, wiec chcialbym wiedziec, co tam chlopy tera nosza Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Nooo niee, ale... 20.05.06, 22:10 No to facet Ci powie Malo tu facetow??Z reszta chyba nie idziesz z moda???Trza miec wlasny styl,a nie moda,wogole kto to wymyslil?Zartuje))))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tomus 20.05.06, 22:19 Ja wiem kto zapodal watek,ale pytalam o mode??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ej,ales zamieszal:P 20.05.06, 22:22 Czy pozwolisz mi sprawdzic Forum do konca??Nozesz teraz wiem przez kogo mam tyle roboty,ehehe Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: No to spadl mi kamien z serca :) 20.05.06, 22:28 Ale to Ty glowny winowajca,wiec nie wiem czemu Ci kamien spadl?? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No a czyja?? 20.05.06, 22:39 Moze moja?? Wszystko na mnie....mamo,tato,bo tu bija Odpowiedz Link
speranzaa i co? odpowiedzi brak 22.05.06, 05:23 To ze moge latac po innych forach to wiem, ale chodizlo o opini ekogos kto mieszka w POlsce i mialas Myszko odpowiedziec, ale jak dotad to widze tylko zbedna wymiane zdan. No coz chyba niepotrzebny ten watek byl. Odpowiedz Link
cuski Asiu 22.05.06, 05:34 Poszukaj dobrze w tym watku, bo wydaje mi sie, ze Mysza w ktoryms z postow napisala cos szerzej na temat obecnej mody w Polsce (nawet jakies foto zamiescila). Odpowiedz Link
cuski Re: Asiu 22.05.06, 05:51 Dobrze poszukaj w tym watku - mam nadzieje, ze sie doszukasz Odpowiedz Link