Dodaj do ulubionych

Co to mozet byt ? ;)

18.06.06, 03:11
Patrzcie co znalazlem dzisiaj w mojej
filizance wink

He he he...
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Re: Co to? Moze byt ? ;) - Maly, wiec "bycik";))) 18.06.06, 10:15
      O! Masz na mysli "byta" naszej Myszki? Do Twojej szklanki sie przemieścił mały
      nieboraczek?? Wyciag go, wysusz, niech sobie zyje taki fajny bycikwink))
      • zbuntowany8aniol Tadzio,ladna se sygnaturke walles:)) 18.06.06, 12:42
        Dzieki,niech mnie wkoncu wyciagna z tej filizanki....nom bede se zyc,zeby Was
        pognebic troszeczkuwink)))
      • cuski He he he... 18.06.06, 16:09
        He he he...
    • zbuntowany8aniol No jak to co to moze byc??? 18.06.06, 12:40
      No przecie widac,ze to umoczona Mysza w malinowej herbatcewink))Tomek,prosze mnie
      wyciagnac i wysuszyc i odstawic na miejsce...tylko,zeby mi ani jeden wlosek z
      futerka nie zginal!!!Nomwink))
      • tadeuszx No wlasnie. Tomasz, pospiesz sie, 18.06.06, 13:24
        bo sie Mysza za duzo tej herbatki napijewink
        • zbuntowany8aniol To tez...Admin chyba chce mnie unicestwic:( 18.06.06, 13:25
          sad((((((Ratunkusad(((((((((((
          • cuski Unicestwic ??? 18.06.06, 16:13
            Za filizanke herbaty ??? smile))
            • zbuntowany8aniol Moze mi powiesz za co??? 18.06.06, 16:15
              No ja nie wiem za co???
              • cuski Myszko 18.06.06, 16:18
                Ja sie nie znecam nad slabszymi od siebie wink
                • zbuntowany8aniol Ale nad pozostalo reszta tak??? 18.06.06, 16:20
                  Ej,ja nie taka slaba,eheheh
                  • cuski No powiedzmy... 18.06.06, 16:25
                    No powiedzmy nad ta agresywna reszta wink
                    • zbuntowany8aniol Nom tak juz lepiej:) 18.06.06, 16:26
                      Ulzylo mi;P
        • cuski A malo jej tej herbatki ??? 18.06.06, 16:12
          A malo jej tej herbatki ???
          Prawie cala mi wyzlopila, he he he...
          • zbuntowany8aniol Nom wyzlopalam,bo jak niechciales mnie 18.06.06, 16:15
            uwolnic,to cio mialam sie topic????No wybacz jeszcze chce pozycwink
            • cuski Ale jakos... 18.06.06, 16:16
              Ale jakos nie zrobil sie z Ciebie balon, po wypiciu tej herbatki wink
              • zbuntowany8aniol Uwazaj,bo na efekty trza bedzie poczekac:) 18.06.06, 16:21
                Jeszcze trzymam sie w normiewink
                • cuski Aaaaaaaaa ... ? 18.06.06, 16:26
                  Aaaaaaaaa siku Ci sie nie chce przypadkiem ? smile
                  • zbuntowany8aniol A wiesz,ze mi sie chce:))) 18.06.06, 16:27
                    Nom,dobrze,ze w tej filizance nie jestem,hihihi
      • cuski Mysza juz sie suszy ;) 18.06.06, 16:11
        Mysza juz sie suszy na sznurku, z tylu na mojej jardzie wink
        • zbuntowany8aniol Gdzie?? 18.06.06, 16:14
          Nie zauwarzylam???Hmmm...tylko zebym glowa w dol nie wisialawink
          • cuski A wlasnie, ze... 18.06.06, 16:15
            A wlasnie, ze powiesilem Cie glowa w dol,
            zebys miala lepsze ukrwienie, he he he...
            • zbuntowany8aniol Tomek,mowilam,ze jak mi spadnie wlos z glowy 18.06.06, 16:16
              to ubije!!!!A jak nie mowilam to mowiesmileNie wolno Cismile))
              • cuski Ciekawe jak... 18.06.06, 16:19
                Ciekawe jak mnie ubijesz wiszac glowa w dol, he he he...
                • zbuntowany8aniol I nie mow,ze spinaczami mnie przypioles?? 18.06.06, 16:22
                  Enooo,zadam uwolnienia...to jest wbrew mojej woli!!!!Poczekaj niechno sie
                  uwolnie,to Cie nie ominie zaplata za zniewage!!!!!!!!;PPPP
                  • cuski Myszko 18.06.06, 16:27
                    Przypialem Cie jednym spinaczem, za Twoj ogonek smile
                    • zbuntowany8aniol Ozsz Ty!!! 18.06.06, 16:29
                      To dlatego mnie (_I_) boli!!!!!!!sad((((
                      • cuski He he he he... 18.06.06, 16:31
                        He he he he...
                        • zbuntowany8aniol Smiej sie!!! 18.06.06, 16:34
                          Juz prawie caly ogonek zgryzlam i jak Cie dorwe,to nie bedziesz ze mna
                          wojowal...boj sie!!!wink)))
                          • cuski Chyba jednak... 18.06.06, 16:36
                            Chyba jednak sciagne Cie z tego sznurka, bo sie za bardzo pomarszczysz wink
                            • zbuntowany8aniol Sciagnij,bo mnie slonce pali:( 18.06.06, 16:41
                              Jeszcze mnie do klasztoru nie przyjma.....a moze ktos sie zainteresuje biedna
                              Mysza,a Ty sie tak znecasz nademna...nie spodziewalam sie po Tobie tegosad
                              • cuski :)) 18.06.06, 16:42
                                Ja Cie tylko susze wink
                                • zbuntowany8aniol Wlasnie widze:( 18.06.06, 16:54
                                  Juz mi siersc schodzi...wylysiejesad(((
                                  • cuski Wylysiec nie wylysiejesz, ale... 18.06.06, 19:43
                                    Wylysiec nie wylysiejesz, ale za to mozesz wyplowiec od slonca wink
                                    • zbuntowany8aniol Tomus,zdejmiesz mnie do cholery z tego sznurka??? 18.06.06, 20:11
                                      Czy mam sie do Ciebie przejsc???tongue_out
                                      • cuski Zdejme ;) 18.06.06, 20:16
                                        Zdejme wink

PS. O kurna, zagrzmialo smile
                                        • zbuntowany8aniol To nie ja:))) 18.06.06, 20:17
                                          Jeszcze piorunami nie umiem rzucacsmile)Ale Szefoncio chyba sie zdenerwowalsmile
                                          • cuski :) 18.06.06, 21:50
                                            smile
                                  • tadeuszx No to co, ze wylysiejesz? To nawet dobrze, 18.06.06, 19:44
                                    bo bedziesz wtedy mogla zadac od Tomka, zeby Ci za to kupil futro!! To znaczy
                                    futerkowink
                                    • cuski :)))) 18.06.06, 19:45
                                      smile)))
                                    • zbuntowany8aniol Nienawidze futer...futerek... 18.06.06, 20:12
                                      ...a fuj:]
                                      • tadeuszx Tomasz, slyszysz? Nienawidzi futerek?! 18.06.06, 21:10
                                        Wez i ogol Myszewink))))))
                                        • cuski He he he... 18.06.06, 21:50
                                          He he he...
                                        • zbuntowany8aniol O Boziu????? 18.06.06, 22:13
                                          Jacie chca mnie ogolic,tylko czemu???Hehehe...ja juz sie uwolnilam z tego
                                          sznurka,wiec nic mi nie zrobicie;P
                                          • tadeuszx Nie lubisz futerek? No to trza ogolic, zeby Cie 18.06.06, 23:20
                                            z tego mysiego futerka uwolnicwink) Ale znikam. <papa>wink))
                                            • tadeuszx Hej, Aniolku, obadaj tu!;) Mam nowa sygnaturke;) 19.06.06, 08:39
                                              Tylko sie znowu nie nadmuchaj i nie obrazaj!wink)) Prosze o kompetentna ocene
                                              moderatorki.wink))
                                              • zbuntowany8aniol Ta sygnaturka z moim wpisem jest nie namiejscu;P 20.06.06, 09:09
                                                Za to ta "001wink"...hmmmm,chyba wiem skad pochodzi...oj Tadek,Ty to kiedys zle
                                                skonczyszwink))
                                                • tadeuszx Re: Ta sygnaturka z moim wpisem jest nie namiejsc 20.06.06, 09:29
                                                  Tak? Nie na miejscu? Nie lubisz myszowatego futerka???! Tyle lat je mialas i
                                                  bylo Ci do twarzywink Jak sie w nie ubral Twoj bycik i wypil Tomkowi herbate, to
                                                  juz futer nie lubisz? Jak nie lubisz, to trza ogolic bycika z mysiego
                                                  futerka...hehehe...
                                                  • zbuntowany8aniol No dobra... 20.06.06, 09:31
                                                    ...zaloze peruke,bedzie mi do twarzy i wiecej zadnej herbaty nie wypijewink
                                                  • tadeuszx Patrz, ale byla okazja, zeby Tomka namowic 20.06.06, 12:30
                                                    na kupno nowego futerka! Dla Twojego bycika oczywiscie. Aaaaale wiesz, w zimie
                                                    mogla bys sobie od niego wypozyczycwink) Nowiuskie, eleganckie futerko prosto z
                                                    Ameryki...ej mysza, stracilas okazjesmile))
                                                  • cuski :)) 20.06.06, 12:32
                                                    smile)
                                                  • zbuntowany8aniol Nie sadze;) 20.06.06, 13:36
                                                    Nic nie dzieje sie bez powodu i ma jakis cel w zyciusmile
                                                  • tadeuszx Olaboga, Aniolka znowu sie zalapala na 20.06.06, 22:23
                                                    te smutne refleksje nad zyciem. Kurcze, Bogusia, jakbym byl gdzies blizej, to
                                                    bym Ci te spieczona skore, kremem nasmarowal. I zaraz by Ci bylo lzej i juz by
                                                    tak nie pieklo.smile)) To moze i humor by wrocil?
                                                  • zbuntowany8aniol No wiesz Tadzio,hmm...tu nie o spieczona skore 21.06.06, 11:16
                                                    chodzi,tylko o dusze...najzwyczajniej o dusze,ktora cierpi i bije sie z myslami
                                                    czy wlasciwie postepuje i czy wogole jest sens dalej isc obrana droga z tymi
                                                    zasadami,ktorymi sie obwarowalo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka