tadeuszx 30.06.06, 11:23 poszukiwana Gdzie się zaszyłaś? Aaaada, to nie wypaaada... Znasz to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adriana291 Re: Adriana... dziewczyna 30.06.06, 22:25 Jestem, moja mama miała operacje i wyjechałam do niej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tadeuszx Adriana i jak? Wszystko dobrze? 30.06.06, 23:04 A gdzie była ta operacja? We Wrocławiu może? Przyjęli mamę? Odpowiedz Link
adriana291 Tadeuszu! 30.06.06, 23:11 Operacja odbyła sie w Wałbrzychu, niestety nowotwór jak wykazała wczesniej biopsja, za kilka dni bedzie wiadomo czy złosliwy. Dziekuje za zainteresowanie Tadeusz. Pozdrawiam Adriana Odpowiedz Link
tadeuszx No to jednak na Hirszfelda nie przyjęli!:(( 01.07.06, 22:29 Ale czekaj, może to dobrze rokuje, bo oni tu przyjmują te ciężkie przypadki? Odpowiedz Link
cuski Apropos szpitali... 01.07.06, 02:17 ...to gdzies ostatnio wyczytalem, ze w jakims szpitalu (chyba Kutnie) lekarze porzucili prace i szpital pozostal bez specjalistow. Odpowiedz Link
cuski Aaaada ! 01.07.06, 02:14 Aaaada, to nie wypaaada Aaaada, mam nadzieje, ze to nie zdrada, he he he... Odpowiedz Link
tadeuszx Oho!! Cos mi sie widzi, że admin sie Tadziowi 01.07.06, 20:12 rewanzuje, za to wkrecanie w watku "Dla dziewczyn i pan wszystko"... hehehe... Aduś, Skarbeczku, tylko sie nie daj sprowokować, przez tego spryciarza Tomka Odpowiedz Link
adriana291 Re: Oho!! Cos mi sie widzi, że admin sie Tadziowi 02.07.06, 17:13 Kochani chłopcy tak Was lubie i zapewniam, że nikomu się wkręcić nie dam )))) Tadziu- Tobie też Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tadeuszx Spoko Aduś, kombinuje sobie jak by tu Zoske 04.07.06, 11:55 wyslac na wczaaaasy?... albo gdzie do rodziiiiinki jakiej? Tak chociaz na te 2 tygodnie! A jak juz bede mial wolna chate... Nie! Nie zdradze moich sposobow na zwabienie Adriany w sidła, zeby nie zapeszyć)) Odpowiedz Link