krwia_tleniona 09.07.06, 10:07 Zwracam sie z prosba do wszystkich spedzajacych wakacje w Vegas...Jak sie tam mieszka , jak sie tam pracuje? Czy moze sa wsrod Was, studenci spedzajacy tam "pracowicie " wakacje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Hej Krwia_tleniona!!! 09.07.06, 12:28 Serdecznie witam na Forum Co do Twojego watku,to ja pasuje,moze ktos bedzie wiedzial cos w tym temacie)) Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Hej Krwia_tleniona!!! 09.07.06, 14:27 Dzieki za mile przyjecie.. Mam nadzieje, ze ktos mi udzieli info na temat Vegas...Bo chcialabym sie tam wybrac w przyszle wakacje, skorzystac jeszcze z tego, ze jestem studentka... A Ty moze mieszkasz lub pracujesz w USA? A moze bylas tam kiedys? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Malgorzato 09.07.06, 14:38 Nie,nie mieszkam w USA Pisze z Polski,wiele osob tu jest z Polski,ale napewno znajdzie sie ktos z USA,kto udzieli Ci informacji PS.A co studiujesz jesli wolno spytac???? Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Malgorzato 09.07.06, 15:44 Filozofie i psychologie. Filozofie koncze w tym roku A Ty, tez cos studiujesz? Moze sie wybierzemy razem do Vegas? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Malgorzato 09.07.06, 19:37 Ja juz jestem na wylocie i pisze prace A przez dobrych 6 lat studiowalam (ladnie jeszcze nie skonczylam,a juz pisze,ze studiowalam) technologie zywnosci Do Vegas???Ale mnie rozbawilas,heheh.....kto to wie gdzie ja bede za rok,hmmm...ale sie usmialam) PS.Napisalas,ze konczysz w tym roku filozofie,a co z psychologia???Czy to osobne kierunki??? Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Malgorzato 10.07.06, 11:22 zbuntowany8aniol napisała: > Ja juz jestem na wylocie i pisze prace > A przez dobrych 6 lat studiowalam (ladnie jeszcze nie skonczylam,a juz pisze,ze > > studiowalam) technologie zywnosci > Do Vegas???Ale mnie rozbawilas,heheh.....kto to wie gdzie ja bede za > rok,hmmm...ale sie usmialam) > > PS.Napisalas,ze konczysz w tym roku filozofie,a co z psychologia???Czy to > osobne kierunki??? Tak, to sa dwa osobne kierunki na dwoch osobnych wydzialach w dodatku oddalonych od siebie o jakis kilometr...Ale przyzwyczailam sie. Mam nadzieje, ze moja przygoda po obronie magisterki sie nie skonczy i bede kontynuowac tam studia robiac doktorat. Na psychologii zostalo mi jeszcze 3 lata, w dodatku wybralam sobie specjalnosc Psychoplogia pracy i organizacji, a tam jezyki to podstawa...Dlatego w przyszle wakacje, skoro bede miala wolne, to chcialabym spozytkowac odpowiednio Ja tez nie wiem, co bedzie za rok, moze przejdzie mi cala zlosc na to Vegas...Niestety negatywne emocje sprawiaja, ze bardzo mnie tam ciagnie...Pewnie sa ciekawsze okolice niz to miasto kiczu.... Mam mozliwosc takze wyjazdu do Szkocji, moja kolezanka w tym roku tam pojechala, obiecala, ze mi pomoze Jak dobrze miec przyjaciol Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Malgorzato 10.07.06, 11:26 Widze,ze masz ladne plany PS.Faktycznie dobrze jest miec przyjaciol,ale tych szczerych i oddanych. Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Do Bogusi 12.07.06, 07:30 Jak tam pisanie pracy? Ja wczoraj padalam na nos, a dzis pisze kolejny podrozdzial... Takie slonce za oknem, chetnie bym sie poopalala...Ale nie ma lekko!Trza pisac Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Gosiu 12.07.06, 07:52 Powiedzmy,ze czesc literaturowa mam za sobaNajgorsze sa te tlumaczenia artykulow,bo wszystkie po angielskuA to nie taki angielski jak na codzien,tylko technologiczny,ale nie jest zle...zdziergamy prace,a potem bedziemy sie smiac)) Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Do Bogusi 14.07.06, 19:54 Mam za soba kolejny podrozdzial..Ale jestem szzcesliwa I masz racje, bedziemy sie smiac, jak to wreszcie napiszemy i obronimy Jeden ciezar w zyciu mniej Trzymam za nas kciuki Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Gosia 14.07.06, 20:02 Gratuluje,ja poki co nie mam weny,ale do wrzesnia zdarze To jak my bedziemy pisac na Forum skoro juz trzymasz kciuki? Ja tyz trzymam kciuki,ale przy koncu,jak praca bedzie zlozona w dziekanacie Odpowiedz Link
krwia_tleniona Cuski 15.07.06, 09:22 A nie masz czasem brata podobnego do Ciebie lub jakiegos kuzyna w tych Katowicach? Ja tam trzymam kciuki mentalnie, sila swojego umyslu.... A dzis kolejny podrozdzial, jak tak dalej pojdzie to do sierpnia skoncze hihihi Odpowiedz Link
cuski Tleniona 15.07.06, 15:35 Mam dwoch kuzynow w Katowicach i chyba sa podobni do mnie Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Cuski i Bogusia 17.07.06, 09:42 No to chyba czesciej powinnam wychodzic z domu i chadzac ulicami Katowic Czy moze bywaja czasem na Uniwersytecie Slaskim? Moze to Twojego kuzyna kiedys spotkalam, a wydaje mi sie , ze Ciebie widzialam... Dzis skoncze pierwszy rozdzial, nareszcie!!! Pozdrawiam Was cieplo Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Gosia,to widze,ze praca wre:DDD 17.07.06, 12:27 A mnie czekaja wykresy,ktore nie sa chyba na moja glowe PS.Odpozdrawiam Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Bogusia i wykresowanie:-) 18.07.06, 10:23 Na szczescie w mojej pracy nie ma zadnych wykresow, ani eksperymentow To typowa praca opisowa, ale na filozofii tak wlasnie wygladaja prace Dzis zaczynam drugi rozdzialSzkoda, ze nie da sie przyspieszyc czasu...Tak do konca sierpnia, kiedy bede miala juz calosc Milego Wykresowania Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Gosiu,a ja wczoraj dopisalam do 27 stron 18.07.06, 13:39 literature i mam koniec,teraz trza w wykresy wejsc,ale dzis se wolne robie,bo mi mozg pada po wczorajszych pisaniach Odpowiedz Link
krwia_tleniona Ja dzis odpoczywam w chorobie;( 20.07.06, 19:03 Ja sobie dzisiaj przerwe zrobilam bo dopadlo mnie zapalenie pecherzaBylam u lekarza i wylezalam sie dzisiaj troszke Od jutra znowu zawalcze z drugim rozdzailem...Milego pisania Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No z jednej strony dobrze,bo se opoczniesz od 20.07.06, 20:40 pisania...a z drugiej nie fajnie,bos chora Ja dzis skonczylam metodyki i mialam tyle lepiej,ze przygotowane mialam na seminarium kiedys tam i tylko bylo dzis kopiuj wklejNo ale dalej jakos weny nie mam do wykresow PS.Kuruj sie i do dziela Odpowiedz Link
krwia_tleniona Pisz ile w lezie!:-D 21.07.06, 17:52 Troche sie martwie, ze mi te leki nie pomagaja...Bo nadal mnie boli W kazdym razie wyczarowalam dzisiaj kolejny podrozdzial)) Jak dobrze, ze ja nie musze robic zadnych wykresow...Ale na pewno dasz rade! W kazdym razie ja jutro bede robic kopiuj,wklej, bo mam opracowany wlasnie temat koelejnego podrozdzialu w postaci pracy seminaryjnej Wiec tez musze tylko wprowadzic pewne modyfikacje i uzupelnic Nie daj Sie, pisz , pisz!!! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nie daj sie chorobie:] 21.07.06, 20:47 A wykresy jakos zdziergam i potem bedzie kolejna przeszkoda wnioskiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nasza kochana Foremke Krwie_tleniona... 13.09.06, 15:10 ...to chyba rozdzialy wsysly,hihii....a ja wlasnie skonczylam poprawiac prace,oczywiscie to co mialam zaplanowane na dzis)Jutro poprawa wykresow i dalsza zabawa w kopiuj-wklej)) Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Nasza kochana Foremke Krwie_tleniona... 01.10.06, 18:51 Przepraszam, ze tak dlugo nie odpisywalam. Ja juz jestem po obronieObronilam sie na 5 i z takim wynikiem zakonczylam studia. Dostalam sie tez na doktoranckie, a teraz poszukuje jakiejs sensownej pracy, bo w PUP nie maja funduszy na staze...Dopiero w grudniu lub styczniu, na szczescie znalazlam sobie juz firme, ktora widzi mnie w roli swojej przyszlej stazystki, wiec nie jest zle.. A co u Ciebie??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No prosze:) 01.10.06, 19:36 Moje gratulacje Pani Magister))) Co u mnie???Hmmmm,ujmijmy to tak,ze jestem blizej konca niz kiedykolwiek,hihi...praca poprawiona,oddana promotorowi,teraz to tylko do dziekanatu i do recenzenta oddac i czekac na ostatni egzamin w zyciu Potem zobacze...moze jeszcze jakies studia zaocznie,wkoncu trza sie rozwijac Odpowiedz Link
cuski No to mamy na forum... 10.07.06, 11:50 No to mamy na forum przyszla pania psycholog Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Vegas ? 10.07.06, 11:30 cuski napisał: > Vegas ? > > A nie lepiej do Chicago na wakacje Nie jestem kujonem. Zdecydowanie preferuje myslenie tworcze od odtworczego... A co do zdjecia, to ciesze sie, ze Ci sie podoba, mam ich cale mnostwo Ale pracy w Vegas jako dziewczyna tanczaca na rurze..nie szukamAni w Chicago jako czyjas zona......hihihiih Chociaz..Cholewcia, nie mow nigdy nigdy cuski Ujawnij swoja twarz...Bo jak pisal Levinas..Prawdziwa istota czlowieka objawia sie w jego twarzy..Bo twarz jest znakiem tego, co niewidzialne w czlowieku... Odpowiedz Link
cuski Tleniona 10.07.06, 11:53 Moja twarz mozesz zobaczyc w naszej dzikiej galerii - link znajdziesz w opisie naszego forum Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Tleniona 12.07.06, 07:25 Obejrzalam wszystkie fotki bardzo dokladnieMasz bardzo ładną dziewczynę, a Ciebie chyba juz gdzies widzialam...Ale to przeciez niemozliweNo chyba, ze w jakims swiecie alternatywnym...Bo w Chicago, jeszcze nie bylam Odpowiedz Link
cuski Re: Tleniona 12.07.06, 12:39 Moze widzialas mnie w telewizji PS. A tak na marginesie, to z jakiego miasta piszesz ? Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Tleniona 12.07.06, 13:11 Piszę z krajobrazu szkarady i ohydy...Czyli z Katowic, parnych, dymiacych i calych rozkopanych... W telewizjiA co byles w Big Brother? Czy w tym programie o zolnierzach? Jakos caly czas pokazywali takiego malego, rudego, co ciagle plakal heheh Ale to raczej nie mogles byc Ty Odpowiedz Link
cuski Re: Tleniona 13.07.06, 03:06 Jesli chodzi o Katowice, to tak sie sklada, ze mam tam rodzinke A co do telewizji, to swego czasu bralem udzial w "Rowerze Blazeja" Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Tleniona 13.07.06, 14:32 Ciekawe czy to malosc swiata, czy cos innego Moze faktycznie widzialam Cie w tym programie, bo swego czasu go ogladalamAch te czasy licealne... A teraz nawet wakacji nie mam Odpowiedz Link
cuski Praca w Vegas 10.07.06, 04:07 Obawiam sie, ze na naszym forum nie zjadziesz nikogo z Vegas. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Praca w Vegas 10.07.06, 05:07 tam to jest goraco ze jezusmaria... a praca glownie w zakresie hotelowo-uslugowym, od pokojowki przez kelnerki i recepcjonistki do masazystek i striptiserek do wielu zajec, np. masazystki, trzeba miec licencje stanowa wiec nie sa to zajecia dla studentow poza tym nudna miescina, mozna wpasc na pare dni do kasyna, ale na dluzej nie bardzo chce sie zostac - mnie wystarczyly 3 dni zeby miec dosyc i wiac Odpowiedz Link
krwia_tleniona Re: Praca w Vegas 10.07.06, 11:16 zettrzy napisała: > tam to jest goraco ze jezusmaria... a praca glownie w zakresie > hotelowo-uslugowym, od pokojowki przez kelnerki i recepcjonistki do masazystek > i > striptiserek > do wielu zajec, np. masazystki, trzeba miec licencje stanowa wiec nie sa to > zajecia dla studentow > poza tym nudna miescina, mozna wpasc na pare dni do kasyna, ale na dluzej nie > bardzo chce sie zostac - mnie wystarczyly 3 dni zeby miec dosyc i wiac Moge byc pokojowka, do twarzy mi w fartuszku A tak serio, to chodzi mi przede wszystkim o oswojenie sie z jezykiem, a czemu Vegas, to miasto kiczu? Lubie pop art i cala ta postmodernistyczna machine...Poza tym mam tam cos do zalatwienia.. Odpowiedz Link
tadeuszx Eno Zetka, bo Ty tam bylas chyba w lecie!:))) 12.07.06, 13:43 A tak w ogole To az dziw, ze Taka porzadna Zettrzy i zalazla do takiego gniazda zla, jasskini hazardu i wszelakiej rozpusty. Oj Zetka, Zetka, nie ma kto Cie tam w tej Ameryce przypilnowac!)) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Eno Zetka, bo Ty tam bylas chyba w lecie!:))) 19.07.06, 04:47 bylam w lipcu, turystycznie jak zwiedzac to zwiedzac, w koncu trzeba to bylo zaliczyc bo to taka amerykanska Mona Liza albo wieza Eiffla, jak kto woli Odpowiedz Link
tadeuszx No wlasnie, w lipcu, w samym srodku lata. 20.07.06, 19:34 I napewno w przewiewnych kreacjach (czyt. przeswitujacych) i bez meskiej obstawy?! Co sie to porobilo w tej Ameryce?? No to jest w Polsce nie do pomyslenia!! Zettrzy, nie do pomyslenia, zebys sama do jaskin hazardu... ??! ) Odpowiedz Link
zettrzy Re: No wlasnie, w lipcu, w samym srodku lata. 21.07.06, 03:08 ale byla ze mna taka jedna bardzo fajna starsza pani... to sie liczy za przyzwoitke nie? kreacje nie byly przeswitujace az tak ale fakt z szyfonu Odpowiedz Link
tadeuszx Hmmm, muszę sie z Toba zgodzic, 21.07.06, 21:38 liczy sie za przyzwoitke. Ja to bym nieeee, nie bral bym ze soba zadnego przyzwoitka. No co Ty? Po co? Zeby przeszkadzal? Wiesz co Zetka? Kombinuje sobie, jakby Cie tu sprowadzic na jakas zła droge. Problem to jest ta odleglosc, wiesz? Ale i tak bede probowal ) A bo z tym Tomaszem to taka trudna sprawa. On tez taki correct, ze az mdlo sie robi!? )) Odpowiedz Link