kiki-sriki Re: Polak potrafi ;) 13.08.06, 10:07 ale podobni do tych moich pijaczkow spod bloku hahaha Odpowiedz Link
cuski Re: Polak potrafi ;) 13.08.06, 13:31 He he he... Kiki, tych Twoich sasiadow, to chyba nikt nie przebije Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Polak potrafi ;) 13.08.06, 21:19 no fakt dzisiaj mnie zbudzili z samego rana a ja myslalam ze snie)) Odpowiedz Link
aldona401 Kiki 13.08.06, 21:28 gdzie Ty biedna mieszkasz? Mnie budzi spiew skowronkow, a usypia cisza. Wspolczuje. Odpowiedz Link
harajukugirl Aldona i Kiki 14.08.06, 18:32 aldona401 napisała: > gdzie Ty biedna mieszkasz? Mnie budzi spiew skowronkow, a usypia cisza. > Wspolczuje. Tos Kiki juz chyba na emigracje namowila Aldona tymi skowronkami, chyba ze Kiki zrobi tak ponazywa swych pijaczkow; jednego - Skowronek a drugiego -Cisza jak jest ich wiecej to mnie Kiki budza swiersze i usypiaja zaby. Odpowiedz Link
kiki-sriki hujaruku 15.08.06, 09:12 hahahah ale sie usmialam!!! dzisiaj obudzily mnie jedynie bzykajace muchy!! nie bylo na szczescie tak zle i dlatego sie wyspalam) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Polak potrafi ;) 13.08.06, 19:01 cuski napisał: > Tak sie bawi, tak sie bawi POLONIA i Tomasz, gdy włazi na takie s...serwery a później format, bo wir nie do wyłuskania Thanks za takie "atrakcje"... Odpowiedz Link
zettrzy Re: Polak potrafi ;) 14.08.06, 02:14 o, znowu zmieniles sygnaturke ta obecna to cos naukowego? Odpowiedz Link
harajukugirl Tadeusz i Cuski 14.08.06, 18:28 Tadeusz co z tym psem i statystyka za bzdury? Takie same jak te tance niby polakow Tomek? Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Jaki pies, jakie bzdury ? :) 15.08.06, 04:55 No Tadeusza signaturka jest o psie nogach i spacerze - przeczytaj! A Ty Tomek skad wiesz ze to napewno polacy co tancza jak osly? Odpowiedz Link
jozek_cork hurajukugirl 15.08.06, 07:33 u mnie tez cos cwierka za oknem, ale pewnie nie slowik, za to w kazdy weekend slychac dobrze pijaczkow Odpowiedz Link
cuski Jozek 15.08.06, 12:09 Myslalem, ze na zachodzie pijaczki nie spiewaja na ulicach Odpowiedz Link
harajukugirl Re: hurajukugirl 15.08.06, 19:08 Jozek czy tych pijaczkow slychac u Ciebie w weekend bo do baru chodzisz czesto? A jeszcze co do twojej sygnaturki to czy naprawde uwazasz ze nie mozna sie wznoscic za wysoko przeciez mocne spadanie to tez czesc zycia? Odpowiedz Link
jozek_cork hurajukugirl 15.08.06, 21:32 do pubow nie chadzam, niestety, a co do sygnaturki, to wole spasc z malej wysokosci, mozna wtedy szybciej wstac ha hah a Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Polak potrafi... 06.09.06, 11:50 ...szczeglnie po kilku glebszych,a nie wspomne juz o jezdzie po pijaku,wrrr....co za idiotom daja prawo jazdy!!!!!! Odpowiedz Link