Dodaj do ulubionych

Do czasu wyjasnienia calej sprawy...

02.09.06, 16:48
Do czasu wyjasnienia calej sprawy, zawieszam Jozkowi funkcje "opa".
Obserwuj wątek
    • tadeuszx Dosyc dugo myślałem Tomaszu 02.09.06, 17:19
      a taki uczciwy, prawy, sprawiedliwy! Takie rzeczy się robi natychmiast! Gdy
      pojawią się zarzuty, aby osobnik nie mógł manipulować. Nikt go nie banuje
      przecież, ale fukcje odbiera się od razu. W realu też tak sie robi. Ot
      chociażby, że sięgniemy wysoko, Gilowską zawiesili (faktycznie wywalili) jako
      wicepremiera i ministra finansów zaraz, gdy tylko pojawiły się realne
      oskarżenia, mające podstawy. A tu co? No trochę fakt, nie miałeś czasu, dlatego
      się więcej nie rzucam smile))
      • kiki-sriki Re: Dosyc dugo myślałem Tomaszu 02.09.06, 18:42
        tadziu no bez przesady a kiedy tomek mial to zrobic! jak tylko mogl to
        zareagowal!
    • zbuntowany8aniol Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 02.09.06, 18:32
      Popieram decyzje.
      • tadeuszx No pewnie, że jestem za! 02.09.06, 20:09
        A teraz zastanawiam sie czy nie zainterweniować u administracji portalu,
        przedstawić całą sprawę i może mu wiecznego bana dadzą? Tylko jest problem, bo
        wiem, że będzie uciekał (przeprowadza się). Pewnie chce zniknąć przed
        wierzycielami? A może znajdzie sie życzliwa duszyczka i "biedaczkowi,
        sympatycznemu, szczeremu Józikowi" zasponsoruje auto? No bo nie ma czym jeździć,
        nie zdążył od wyłudzić od czatowych "przyjaciół"... a może już zdążył??. Ale
        wstyd i żadna się nie przyzna... Święta naiwności i jeszcze większa
        głupoto...triumfujesz! Skoro takie elementy skutecznie działają? Dziękujcie Bogu
        i na msze szybko dawać, że znalazła sie jedna odważna, która... nas, nas
        wszystkich od takiego "przyjaciela" uchroniła! Będę szmaciarza, kanalię ścigał
        do oporu!! W Irlandii mam siostrzeńca z rodziną a w Anglii syna kuzyna też z
        rodziną. Namierzą go, namierzą... Już mam sporo danych. Zorientuję się też, bo
        podobno ma do PL przyjechać?
        • zbuntowany8aniol Boze Tadzio.... 03.09.06, 18:25
          ...zwolnij bo wykorkujesz w tych planach.
    • polishbellydancer Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 02.09.06, 21:15
      chyba cos przegapilam ;o/
      coz nie mam czasu na czata
    • zettrzy Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 03.09.06, 17:39
      a co za sprawa?
      bo dostalam dziwnego majla od kogos kogo nie znam, nie bardzo wiem co o tym myslec
      • tadeuszx Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 03.09.06, 19:38
        To trzeba było wejść na moje forum i nie bać się Homera. Tam wszystko jest
        wyjaśnione i gruntownie opisane. Homer i Antyma nie rusza Cię na tym forum,
        jeśli Ty w Swojej wspaniałomyślności ich "nie zauważysz". A podobno tak cenisz
        wolność? Swobodę wypowiedzi? A na otwartym forum chcesz, żebym kogoś banował za
        nicka? Zetuchna, trzeba być konsekwentnym w swoich poglądach i nie traktować
        ludzi wybiórczo. Dać każdemu to, co mu się należy! Za czyny, nie za wygląd,
        wrażenie czy pochodzenie społeczne.
        Pozdrawiam
        • zettrzy Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 03.09.06, 21:48
          > To trzeba było wejść na moje forum i nie bać się Homera.

ja sie hamowatego nie boje, ja sie jego brzydze, to jest roznica

A na otwartym forum chcesz, żebym kogoś banował za
          > nicka?

nic nie chce, z wyjatkiem nieobecnosci ustalonych chamow na tej przestrzeni na
          ktorej ja przebywam

nie traktować
          > ludzi wybiórczo. Dać każdemu to, co mu się należy! Za czyny,

hamowatego potepiam za czyny, bo nie wiem jak wyglada, nie wiem tez jakie jest
          jego pochodzenie spoleczne; wrazenie fakt sprawia beznadziejne
          pozdrawiam nawzajem
          • tadeuszx Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 03.09.06, 22:10
            Zettrzy, przeciez sama mówiłaś że można dać ignora? Więc w czym problem?
            • zettrzy Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 04.09.06, 01:29
              zamknij oczy przechodzac przez ulice, to nie bedziesz widziala ze cie samochod
              potracil, taaaak?
              zreszta, wycofanie sie z terenu trolli to forma ignora
              • tadeuszx Zettrzy, Ty mówisz, że masz otwarte? 04.09.06, 08:45
                Gratuluję "przyjaciół". A właściwie jednego.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42263&w=47998718 Wiesz co Zettrzy?
                Jeśli Ty wolisz takie towarzystwo, to ja Ci mogę tylko współczuć.
                • zettrzy Re: Zettrzy, Ty mówisz, że masz otwarte? 04.09.06, 14:26
                  wiesz, ze to sie robi niesmaczne
                  co sie tak rzuciles na tego Jozka? nie znasz ani jego, ani tej donny ktora go
                  oskarza o naciaganie; moze on i oszust a ona naiwna ofiara, a moze np. puscil ja
                  w trabe i ona sie tak odgrywa... a juz to co wypisala w majlu do mnie to
                  material na telenowele, i uwazam ze wart Pac palaca a palac Paca - sama mu
                  pozwolila tak sie naciagnac, o ile to prawda
                  przy okazji, skad wiesz ze forumowe trolle nigdy nikogo nie dziabnely finansowo?
                  dlatego ze nikt ich glosno nie oskarza na forum? a moze probowaly, ale nie
                  wyszlo? co wlasciwie wiesz o kimkolwiek tutaj zeby przeprowadzac te porownania
                  Janka Muzykanta z Boryna Starszym?
                  co do tego jakie towarzystwo wole - wole takie w ktorym nikt sie na mnie nie
                  wychamia, a to jest niemozliwe wsrod trolli; wiec daj sobie spokoj
              • cuski Zetka 04.09.06, 18:43
                Mam podobne zdanie !

PS. Jezeli bedziemy wchodzic na cuchnace rewiry trolli,
                to w koncu moze okazac sie, ze przesiakniemy tym smrodem tak ja one.
            • cuski Tadeusz 04.09.06, 18:39
              Zawsze mi doradzales, abym czyscil to forum z trolli i robactwa.
              Ciekawe, czy TY bedziesz robil to samo na swoim podworku ?!
          • cuski Zetka 04.09.06, 18:37
            Ja rowniez potepiam hamowate smile
        • cuski Tadeusz 04.09.06, 18:36
          A jaka jest roznica miedzy Homerem, Antyma i Jozkiem ?!

PS. Chyba nie zapomniales, co te dwie pierwsze osoby wypisywaly na nasz temat,
          na tym cholernym forum ?! Gdy jednak zabrnely za daleko, to po prostu
          zlikwidowaly wszystko, zeby zatrzec za soba slady.
          • tadeuszx Re: Tadeusz 04.09.06, 18:38
            Taka, że przez nich nikt nie stracił centa. Straciłeś? Nie, a przez Józka wielu!
            • cuski Re: Tadeusz 04.09.06, 18:41
              A ja Ci powiem tylko tyle, ze wolalbym stracic kase, niz zdrowie i krew,
              ktora cyklicznie upuszczaly mi te energeyczne wampiry !
              • tadeuszx Tomus, fantazjujesz. 04.09.06, 18:48
                Daj spokój i pomyśl realnie. Za kasą tam pojechałeś i harujesz jak wół. Czy
                oszust nie może?
                • cuski Tadeusz 04.09.06, 19:06
                  Ja do Stanow pojechalem za rodzina - kasa, to drugorzedna rzecz !
            • zettrzy Re: Tadeusz 04.09.06, 18:49
              a skad wiesz ze przez nich nikt nic nie stracil? z uwagi na brak czyjegos bloga?

teraz zreszta powinien nastapic ciag dalszy, czyli lamiace nasze serca blagania
              ofiary o pomoc:
              prosze o cokolwiek, nawet trzy centy sie licza, wplacac nalezy na konto (tu
              numer konta)
              (bo czytajac majla tej Gusi czy Dusi nie moglam pozbyc sie wrazenia ze to
              kolejny spam z cyklu "princesa Natasza Andriejewna prosi o pomoc w odzyskaniu
              tronu Wszechrosji, hojnie wynagrodze kazdego kto mi pomoze")
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka