cuski 02.09.06, 16:48 Do czasu wyjasnienia calej sprawy, zawieszam Jozkowi funkcje "opa". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Dosyc dugo myślałem Tomaszu 02.09.06, 17:19 a taki uczciwy, prawy, sprawiedliwy! Takie rzeczy się robi natychmiast! Gdy pojawią się zarzuty, aby osobnik nie mógł manipulować. Nikt go nie banuje przecież, ale fukcje odbiera się od razu. W realu też tak sie robi. Ot chociażby, że sięgniemy wysoko, Gilowską zawiesili (faktycznie wywalili) jako wicepremiera i ministra finansów zaraz, gdy tylko pojawiły się realne oskarżenia, mające podstawy. A tu co? No trochę fakt, nie miałeś czasu, dlatego się więcej nie rzucam )) Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Dosyc dugo myślałem Tomaszu 02.09.06, 18:42 tadziu no bez przesady a kiedy tomek mial to zrobic! jak tylko mogl to zareagowal! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 02.09.06, 18:32 Popieram decyzje. Odpowiedz Link
tadeuszx No pewnie, że jestem za! 02.09.06, 20:09 A teraz zastanawiam sie czy nie zainterweniować u administracji portalu, przedstawić całą sprawę i może mu wiecznego bana dadzą? Tylko jest problem, bo wiem, że będzie uciekał (przeprowadza się). Pewnie chce zniknąć przed wierzycielami? A może znajdzie sie życzliwa duszyczka i "biedaczkowi, sympatycznemu, szczeremu Józikowi" zasponsoruje auto? No bo nie ma czym jeździć, nie zdążył od wyłudzić od czatowych "przyjaciół"... a może już zdążył??. Ale wstyd i żadna się nie przyzna... Święta naiwności i jeszcze większa głupoto...triumfujesz! Skoro takie elementy skutecznie działają? Dziękujcie Bogu i na msze szybko dawać, że znalazła sie jedna odważna, która... nas, nas wszystkich od takiego "przyjaciela" uchroniła! Będę szmaciarza, kanalię ścigał do oporu!! W Irlandii mam siostrzeńca z rodziną a w Anglii syna kuzyna też z rodziną. Namierzą go, namierzą... Już mam sporo danych. Zorientuję się też, bo podobno ma do PL przyjechać? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Boze Tadzio.... 03.09.06, 18:25 ...zwolnij bo wykorkujesz w tych planach. Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 02.09.06, 21:15 chyba cos przegapilam ;o/ coz nie mam czasu na czata Odpowiedz Link
zettrzy Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 03.09.06, 17:39 a co za sprawa? bo dostalam dziwnego majla od kogos kogo nie znam, nie bardzo wiem co o tym myslec Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 03.09.06, 19:38 To trzeba było wejść na moje forum i nie bać się Homera. Tam wszystko jest wyjaśnione i gruntownie opisane. Homer i Antyma nie rusza Cię na tym forum, jeśli Ty w Swojej wspaniałomyślności ich "nie zauważysz". A podobno tak cenisz wolność? Swobodę wypowiedzi? A na otwartym forum chcesz, żebym kogoś banował za nicka? Zetuchna, trzeba być konsekwentnym w swoich poglądach i nie traktować ludzi wybiórczo. Dać każdemu to, co mu się należy! Za czyny, nie za wygląd, wrażenie czy pochodzenie społeczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zettrzy Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 03.09.06, 21:48 > To trzeba było wejść na moje forum i nie bać się Homera. ja sie hamowatego nie boje, ja sie jego brzydze, to jest roznica A na otwartym forum chcesz, żebym kogoś banował za > nicka? nic nie chce, z wyjatkiem nieobecnosci ustalonych chamow na tej przestrzeni na ktorej ja przebywam nie traktować > ludzi wybiórczo. Dać każdemu to, co mu się należy! Za czyny, hamowatego potepiam za czyny, bo nie wiem jak wyglada, nie wiem tez jakie jest jego pochodzenie spoleczne; wrazenie fakt sprawia beznadziejne pozdrawiam nawzajem Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 03.09.06, 22:10 Zettrzy, przeciez sama mówiłaś że można dać ignora? Więc w czym problem? Odpowiedz Link
zettrzy Re: Do czasu wyjasnienia calej sprawy... 04.09.06, 01:29 zamknij oczy przechodzac przez ulice, to nie bedziesz widziala ze cie samochod potracil, taaaak? zreszta, wycofanie sie z terenu trolli to forma ignora Odpowiedz Link
tadeuszx Zettrzy, Ty mówisz, że masz otwarte? 04.09.06, 08:45 Gratuluję "przyjaciół". A właściwie jednego. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42263&w=47998718 Wiesz co Zettrzy? Jeśli Ty wolisz takie towarzystwo, to ja Ci mogę tylko współczuć. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Zettrzy, Ty mówisz, że masz otwarte? 04.09.06, 14:26 wiesz, ze to sie robi niesmaczne co sie tak rzuciles na tego Jozka? nie znasz ani jego, ani tej donny ktora go oskarza o naciaganie; moze on i oszust a ona naiwna ofiara, a moze np. puscil ja w trabe i ona sie tak odgrywa... a juz to co wypisala w majlu do mnie to material na telenowele, i uwazam ze wart Pac palaca a palac Paca - sama mu pozwolila tak sie naciagnac, o ile to prawda przy okazji, skad wiesz ze forumowe trolle nigdy nikogo nie dziabnely finansowo? dlatego ze nikt ich glosno nie oskarza na forum? a moze probowaly, ale nie wyszlo? co wlasciwie wiesz o kimkolwiek tutaj zeby przeprowadzac te porownania Janka Muzykanta z Boryna Starszym? co do tego jakie towarzystwo wole - wole takie w ktorym nikt sie na mnie nie wychamia, a to jest niemozliwe wsrod trolli; wiec daj sobie spokoj Odpowiedz Link
cuski Zetka 04.09.06, 18:43 Mam podobne zdanie ! PS. Jezeli bedziemy wchodzic na cuchnace rewiry trolli, to w koncu moze okazac sie, ze przesiakniemy tym smrodem tak ja one. Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 04.09.06, 18:39 Zawsze mi doradzales, abym czyscil to forum z trolli i robactwa. Ciekawe, czy TY bedziesz robil to samo na swoim podworku ?! Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 04.09.06, 18:36 A jaka jest roznica miedzy Homerem, Antyma i Jozkiem ?! PS. Chyba nie zapomniales, co te dwie pierwsze osoby wypisywaly na nasz temat, na tym cholernym forum ?! Gdy jednak zabrnely za daleko, to po prostu zlikwidowaly wszystko, zeby zatrzec za soba slady. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tadeusz 04.09.06, 18:38 Taka, że przez nich nikt nie stracił centa. Straciłeś? Nie, a przez Józka wielu! Odpowiedz Link
cuski Re: Tadeusz 04.09.06, 18:41 A ja Ci powiem tylko tyle, ze wolalbym stracic kase, niz zdrowie i krew, ktora cyklicznie upuszczaly mi te energeyczne wampiry ! Odpowiedz Link
tadeuszx Tomus, fantazjujesz. 04.09.06, 18:48 Daj spokój i pomyśl realnie. Za kasą tam pojechałeś i harujesz jak wół. Czy oszust nie może? Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 04.09.06, 19:06 Ja do Stanow pojechalem za rodzina - kasa, to drugorzedna rzecz ! Odpowiedz Link
zettrzy Re: Tadeusz 04.09.06, 18:49 a skad wiesz ze przez nich nikt nic nie stracil? z uwagi na brak czyjegos bloga? teraz zreszta powinien nastapic ciag dalszy, czyli lamiace nasze serca blagania ofiary o pomoc: prosze o cokolwiek, nawet trzy centy sie licza, wplacac nalezy na konto (tu numer konta) (bo czytajac majla tej Gusi czy Dusi nie moglam pozbyc sie wrazenia ze to kolejny spam z cyklu "princesa Natasza Andriejewna prosi o pomoc w odzyskaniu tronu Wszechrosji, hojnie wynagrodze kazdego kto mi pomoze") Odpowiedz Link