cuski 04.09.06, 19:24 Na prosbe jednej osoby z tego forum zakladam ten oto watek, w ktorym zadaje wszystkim nastepujace pytanie: Czy Jozek powinien miec nadal dostep do tego forum ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Demokratyczne Glosowanie ! 04.09.06, 20:16 nie mam pojecia z jednej strony nic nikomu tutaj nie zrobil, byl calkiem fajny forumek z drugiej strony byc moze naprawde jest draniem w tej sytuacji glosuje na wstrzymanie sie od glosu Odpowiedz Link
jowitta17 Re: Demokratyczne Glosowanie ! 04.09.06, 20:54 drogi adminie sam w którymś z postów napisałeś: "do czasu wyjaśnienia sprawy" czy Józek coś wyjaśnił? moim skromnym zdaniem nic nie wyjaśni,a tym samym, ja głosuję na nie.Malo tego ja popieram tadziax,albowiem trzeba wszystkich ostrzegać przed tego typu ludźmi Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: Demokratyczne Glosowanie ! 04.09.06, 21:27 ja to bym dala zakaz tadziowi!! on ma cos z glowa!! co on wypisuje na tym swoim forum!! teraz to on przegina i zaczyna moim zdaniem nas oczerniac!! a to takie same plugastwo jak kazde inne! Odpowiedz Link
jozek_cork kiki 04.09.06, 22:52 zawsze mielismy inne zdanie we wszystkim, ale w tym co napisalas popre Cie całkowicie, masz racje i zobaczysz do czego dojdzie jesli sie nie opamieta Odpowiedz Link
jozek_cork Cuski, oraz reszta uczestników tego forum 04.09.06, 22:49 Śledze bardzo uważnie wszystkie wpisy dotyczace tego "idiotycznego tematu", nie musicie robic zadnego głosowania, decyzja o odejsciu została podjeta pierwszego dnia. Chciałbym tu uroczyscie oswiadczyc ze to jakies absurdy, ze niby kogos do czegos namawialem, "zmiekszalem" - jak to ładnie okreslił Tadeusz, tu poprostu sie bawiłem i tak miało byc. Dziekuje Wszystkim za miłe chwile i miła zabawe, pozdrawiam Odpowiedz Link
zettrzy Re: Cuski, oraz reszta uczestników tego forum 05.09.06, 02:10 no to skoro juz znowu piszesz, wyjasnij to mystery, bo to sie zrobilo bardziej skomplikowane niz dramat kryminalny z Bogartem w roli glownej Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Re: Demokratyczne Glosowanie ! 05.09.06, 08:43 Ja tez nie mam zdania.Mnie osobiscie na odcisk nie nadepnal. Odpowiedz Link