zbuntowany8aniol Re: recepta na szczesliwy zwiazek damsko meski oc 13.09.06, 10:29 Nie ma takiej recepty.Zawsze w kazdym zwiazku sa jakies zgrzyty mniejsze,wieksze,no a tego juz chyba nie unikniemy. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: recepta na szczesliwy zwiazek damsko meski oc 13.09.06, 14:17 szczerosc i jeszcze raz szczerosc i trzeba ze soba duzo rozmawiac to pomaga i daje szanse na szczescie tak mi sie wydaje Odpowiedz Link
cuski Zgrzyty wystepuja nawet w... 13.09.06, 16:03 Zgrzyty wystepuja nawet w najbardziej precyzyjnej maszynie, wazne jest to, czy maszyna ta pracuje dalej. Odpowiedz Link
tadeuszx Enoooo założyciel wątka powinien pierwszy 13.09.06, 15:58 zdradzić nam swój pomysł? A my później będziemy dodawać tu swoje Pozdrawiam Ghurka Odpowiedz Link
cuski Zrozumienie, szacunek i glebokie uczucie 13.09.06, 16:01 Zrozumienie, szacunek i glebokie uczucie. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja bym do Twojego recepty dodala... 13.09.06, 21:38 ...duzo,ale to duzo zaufania i przede wszystkim szczerosci. Odpowiedz Link
ghurka Re: Zrozumienie, szacunek i glebokie uczucie 14.09.06, 02:09 pieknia odpowiedz, ale dodam za aniolem ze zaufanie to chyba nieodlaczna czesc zwiazku (raz zawiedzone nigdy nie powraca),no i sex musi byc ok. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: recepta na szczesliwy zwiazek damsko meski oc 14.09.06, 00:46 A mnie kilku facetow uswiadomilo ze udany sex tylko( w ich mniemaniu, obrzydzili mi swiat) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol A tak zapomnialam,nie wszyscy... 14.09.06, 18:28 ...oprocz ksiezy Ale w to tez nie mozna wierzyc ile sie slyszy...i kazdy facet bedzie faceta bronil cbdu)) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No coz jak to spiewal ten jak mu... 15.09.06, 08:55 ...bodajze Big Cyc:"facet to swinia....",wiec chyba cos w tym jest Sam facet o facecie tak mowi,wiec co sie dziwisz,ze my mamy takie zdanie o "was". PS.Moze nie kazdy,ale takich juz nie ma)))))))) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tak patrzac na osoby z mojego otoczenia... 14.09.06, 09:31 ...to dodalabym tu jeszcze:sluchanie sie na wzajem.Co to za zwiazek jak np.facet ciagle nawija o tym co np.robil,a dziewczyna mu probuje powiedziec co sie u niej dzialo???Nie wazne jest nasze ja,tylko wazniejsza ta druga polowa przez co mozemy byc szczesliwi my sami i druga strona. Odpowiedz Link
ghurka Re: Tak patrzac na osoby z mojego otoczenia... 15.09.06, 01:04 ale charakteru nie da sie zmienic.egoista pozostaje egoista . Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tyz prowdo... 15.09.06, 08:57 ...ale czasem mozna troszku podszlifowac,dla dobra siebie i drugiej polowki) Odpowiedz Link
jowitta17 Re: recepta na szczesliwy zwiazek damsko meski oc 14.09.06, 15:30 recepty na szczęście jeszcze nikt nie wymyślił, ale bardzo wążne jest umieć słuchać wtedy "można wiele usłyszeć" gdy ja nie będe chciała słuchać partnera to on pójdzie tam gdzie ktoś go chętnie wysłucha Odpowiedz Link
ghurka Re: recepta na szczesliwy zwiazek damsko meski oc 15.09.06, 01:05 co za madre slowa. Odpowiedz Link