01.10.06, 00:11
Widze ze ludzie zaczynaja rozumiec o co tak naprawde chodzilo... Teraz
mozecie sie przekonac na wlasnej skorze...
Moze teraz niektorzy zrozumieja ze decyzja o zbanowaniu mnie na tym forum za
zbanowanie Ghurki na czacie byla pochopna i dziecinna...

Heh... i teraz nie wiem czy Kolega Cuski wyciagnal z tego jakies produktywne
wnioski i nie usunie tego postu z szybkoscia blyskawicy... naprawde nie
wiem...
Mysle jednak ze przejzal na oczy i podejmie odpowiednie kroki i poradzi sobie
z problemem ghurki tak szybko jak poradzil sobie z moim postem....
Nie mam do nikogo urazy, wkoncu mnie odbanowano pare tygodni temu, ale nic
nie pisalem zeby zobaczyc co sie dzieje i teraz widze ze juz pora wrocic do
normalnosci...
Pozdrawiam SLY

P.S. Dodam jeszcze ze jestem gotowy do reaktywacji Radia Chicago z moja
osoba... wszystko zalezy teraz od tego czy Tomek nadal bedzie dumny jak
proboszcz z "Koziej Wolki" czy tez moze przyzna sie do bledu ktory popelnij
pare miesiecy temu oceniajac moje decyzje...

P.S. II - jezeli jeszcze widzicie ten post na forum oznacza to ze sie
dogadamy z Cuskim jakos i bedzie jak dawniej.

Obserwuj wątek
    • ghurka Re: Heh... 01.10.06, 06:31
      adasiu czy ty mnie zbanowales na czacie ?i ja sie obrazilem ?nie przypominam
      sobie.na forum bana dostales za post obrazajacy uczestniczke forum. cuski jest
      na wakacjach i nic nie usunie i z tego sprytnie korzystasz.zreszta mnie nie
      przeszkadza ze sie mnie czepiasz.tylko wyjasnij mi dlaczego?co ja ci zrobilem
      .pytalem cie juz na czacie ,ale za duzo wypiles zeby gadac.masz jakis problem ze
      mna to wal do mnie.zakochales sie w tej samej kobiecie ktora ja kocham i to
      jest problem.ale nie rob mi brudow .zachowuj sie jak mezczyzna.prosilem cie
      wiele razy zebys powiedzial o co ci chodzi.bez rezultatow.radio chicago sie
      odrodzi z toba lub bez.gwiazd tu nie ma .cuski to wodz.a teraz mam nadzieje ze
      Bogusia nie usunie tego postu .nic nie ma w nim obrazliwego a sprawy trzeba
      wyjasniac.
      • kiki-sriki Re: Heh... 01.10.06, 11:54
        boshe ale telenowela! nie macie innych problemow?
      • zbuntowany8aniol Ghurka 01.10.06, 12:59
        Czy moge Cie prosic bys se prywatne sprawy zalatwial poza tym Forum???
        Jesli masz zamiar wyciagac jakies brudy dotyczace calej Waszej trojki,to nie
        tu....na tym Forum nie bedzie mieszania czata i Bog wie czego,poki ja tu
        jestem!!!!Zrozumiano????Jesli nie,to ja to w inny sposob zalatwie i nie bede
        sie z Wami patyczkowac...i wiedz,ze sie nie zawaham!!!!!!!!
        • ghurka Re: Ghurka 02.10.06, 06:36
          Bogusia to nie ja a adas zalatwia prywatne sprawy na forum.ja z kazdym sie tu
          dogadam ,z nim tez bym mogl , jakby nie byl ciagle pijany.ja szanuje kazda
          osobe tu.nikogo nie mam zamiaru obrazac.jak ktos sie ze mna nie zgadza
          zapraszam do dyskusji,kto sie poczuje obrazony przeprosze.w koncu to jest forum
          gdzie ludzie wyrazaja swoje opinie.niekoniecznie zgodne z tym co reszta
          mysli.wlasnie dlatego mamy duskutowac.myle sie?
          • harajukugirl Re: Ghurka 02.10.06, 06:45
            No calkiem tak sprawiedliwie to sie nie mylisz!
            • harajukugirl kiki sriki 02.10.06, 21:44
              Ty myslisz dokladnie tak samo jak ja!!!
          • zbuntowany8aniol Hmmm....rozumiem i Twoj post moze i nie obrazil... 02.10.06, 16:48
            ....nikogo,ale prywatne sprawy roztrzygajcie se poza tym Forum i mysle,ze
            reszta forumowiczow ze mna sie zgodzi.Jesli nie mam racji,niech mi to ludzie
            otwarcie powiedza.
            Ja Wam nie bronie dyskutowac,przecie od tego jest Forum.Nie bronie Wam
            pisac,ale piszcie z jakims sensem i miejcie te swiadomosc,ze Was ludzie czytaja
            i badzcie wreszcie kazdy odpowiedzialny za to co tu na tym Forum napisze,a nie
            zebym ja wysluchiwala,ze komus sie nie podoba to czy owo co ktos napisal.
            Naprawde,to nie jest wcale przyjemne na dluzsza mete...ja rozumiem,ze kazdy
            moze miec zly dzien i problemy,ale bez przesady.W nazwie Forum jest "Radio
            Chicago Forum",a Wy tu jakies swoje prywatne brudy pierzecie,ktore nie maja
            zwiazku z niczym konkretnym.

A co do tego szczegolu:"jakby nie byl ciagle pijany"....nie oceniaj zle,bo
            nawet nie wiesz jak jest.Szanuj blizniego swego,jak siebie samego Ghurka,to
            duzo nie kosztuje naprawde.

PS.A co do tego:"to nie ja a adas zalatwia prywatne sprawy na forum"....wyrazil
            swoje zdanie,ze zle sie dzieje na Forum i szkoda,ze nie wszyscy potrafia
            otwardzie powiedziec co komu przeszkadza,tylko torpeduja mnie gdzie sie nie
            pojawie.Niech kazdy se to przemysli,bo jak tak dalej bedzie,bez mrugniecia
            okiem obroce sie na piecie i pojde....nie dokoncze,bo mi nie wypada przy
            wszystkich.
            • kiki-sriki Re: Hmmm....rozumiem i Twoj post moze i nie obraz 02.10.06, 17:27
              kwestia obiektywizmu! na dobra sprawe ludzi piszacych na tym forum jest tyle co
              kot naplakal wiec ilez ci sie musi skarzyc?
              • zbuntowany8aniol Kiki 02.10.06, 17:31
                Dokladnie 2 osoby liczac caly portal.Pomijajac kilka wpisow na tym Forum.
                Jesli uwazacie,zem malo obiektywna,to zmiencie moderatora i mysle,ze wtedy
                bedzie gralo wszystkimsmile
                • kiki-sriki Aniol 02.10.06, 18:09
                  z tego co widze to tobie strasznie ciazy ta funkcja moderatora a przeciez nie
                  jest dozywotnia!
                • ghurka Re: Kiki 03.10.06, 04:11
                  moderatorem jestes dobrym.powiedz tym skarzacym sie zeby adresowli swoje
                  problemy bezposrednio.nikt nikogo tu nie bije za inne poglady.a moze ci
                  skarzacy sie powinni przemyslec swoje.niezdolnosc akceptacji pogladow innych
                  zakala na smiech.dzieciaki powinny sie trzymac z daleka od otwartych
                  forum.rowniez gwiazdy co sie pojawiaja raz na tydzien lub dwa zeby skrytykowac
                  kogos lub cos.pomysl o tym Bogusia i tak nie przezywaj.
                  • cuski Powiem tak: 18.10.06, 18:12
                    Od kiedy Kiki i reszta pelnia funkcje operatorow na czacie, nie ma zadnych
                    skarg, ani tez narzekan, natomiast z forum sa ciagle i odwieczne problemy !

DLACZEGO ?
              • harajukugirl Kiki 02.10.06, 21:45
                Ty ja mysle dokladnie tak samo jak Ty!
            • cuski I znowu... 18.10.06, 18:05
              I znowu ktos tutaj (w tym watku) nie przejawil tak zwanego obiektywizmu sad
        • ghurka Re: Ghurka 02.10.06, 08:03
          Bogusia jako chrzescjanka za jaka sie uwazasz nie usuwaj moich postow .ktore
          nikogo nie obrazaja a prawde wyjasniaja.nie badz stronnicza i pamietaj kto to
          prowokuje.
          • kiki-sriki Re: Ghurka 02.10.06, 08:59
            tez mi sie wydawalo ze to forum a nie towarzystwo wzajemnej adoracji!
            • ghurka Re: Ghurka 03.10.06, 08:35
              no dzieki kiki, mamy podobne obserwacje.
              • kiki-sriki Re: Ghurka 03.10.06, 09:34
                no szok.. ze sie nawet zgadzamy ze soba!
    • zbuntowany8aniol Adam 01.10.06, 12:55
      Co ja moge powiedziec,to tyle,ze wszyscy widza jak jest.Nie trudno to zauwarzyc.
      Co do postu tego,to wszyscy go widza,bo nikt go nie usunal.Tomka nie ma i nie
      sadze by usunal ten post,bo wedlug mnie nie ma nic w nim niezgodnego z
      netykieta.Co do dogadywania sie,to ja mam inne w tej materii zdanie.Co do
      reaktywacji i wracania na dawne tory,to nie wiem czy to jest dobry pomysl.Czy
      warto???Czy bedzie tak samo??Wedlug mnie nie bedzie tak samo,bo wciaz w pamieci
      bedzie ten "incydent".
      Echhh...gdybym mogla,a zreszta nie wazne....szanuje wszystkie decyzje podjete
      przez Was,ufff...
    • cuski Panie Dj_Sly 18.10.06, 17:57
      Proboszcz "Koziej Wolki" nie przyznaje sie do bledu, a co do reaktywacji
      Radia Chicago, to owszem mysle o tym, ale napewno nie z pana osoba.
    • cuski Musze przyznac, ze... 18.10.06, 18:01
      ... nie spodziewalem sie takiego watku ze strony pana dj-a.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka