iwoncia6 15.10.06, 16:50 a jeśli tak, to jak długo będzie jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbuntowany8aniol Hey Iwonacia:) 15.10.06, 16:58 Moze niebawem sam Ci odpowie na Twoje pytanie Pozdrowienia,mam nadzieje,ze nie chora,bo ja wymiekam.... Odpowiedz Link
gwiazda_podkarpacia Re: Hey Iwonacia:) 16.10.06, 12:53 a tak w ogóle to mógł(by) mnie i jeta odwiedzić w Rzeszowie... przecież jest(był?) niedaleko!! Odpowiedz Link
tadeuszx Hehehe... a to sie Harajuku ucieszy;) 16.10.06, 16:55 Zresztą ja też, bo wreszcie ktoś będzie rządził! Cześć Tomek! Odpowiedz Link
cuski Co do rzadow, to... 16.10.06, 17:13 ... czekam z niecierpliwoscia na wyniki tegorocznych wyborow samorzadowych. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Co do rzadow, to... 16.10.06, 17:18 PiS u Was powinien wygrać, tu na "zachodzie" większe szanse mają PO i te "popłuczyny" SLD z Frasyniukiem czyli Partią Demokratyczną... Widziałeś z kim "legendy Solidarności" zawarły sojusze?! Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Co do rzadow, to... 16.10.06, 17:25 No właśnie z SLD! Ta cała Partia Demokratyczna, powstała po rozłamie Unii Wolności jest w bloku koalicyjnym z komuchami! A PSL, te "wahadełka" zawarły sojusze z PO!? No kurcze, szok! PSL z liberałami?? Odpowiedz Link
cuski Re: Co do rzadow, to... 16.10.06, 18:50 Po PSL-owcach mozna sie wszystkiego spodziewac... ostatnio pewne osoby doniosly mi, ze niejaki p. Pawlak "krecil swego czasu lody" z niejakim p. Mazurem sciganym przez polski wymiar sprawiedliowsci. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Co do rzadow, to... 16.10.06, 19:22 Aha! No i prosze bardzo, wyłazi szydło z worka... Odpowiedz Link