cuski 13.11.06, 03:42 Jesien i zima to pory roku, ktore dotkliwiej, niz inne przypominaja nam o slabosciach, ulomnosciach ludzkich, a w konsekwencji o chorobach. PS. Zalozylem ten watek, bo mnie cos chorobsko bierze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ghurka Re: Jesien i zima to pory roku, ktore... 13.11.06, 04:34 a co cie bierze?jak przeziebienie albo grypa to radze wyciskac dwie cytryny co jakis czas i soczek pic.a w zime biegac na boso po sniegu.to naprawde pomaga .sie to nazywa hartowanie.sprawdzone i dziala.powodzenia. Odpowiedz Link
cuski Re: Jesien i zima to pory roku, ktore... 14.11.06, 00:20 Dobre rezultaty daje tez ponoc alkoholowa antygrypina, he he he... Odpowiedz Link
ghurka Re: Jesien i zima to pory roku, ktore... 15.11.06, 05:20 nie cuski witamina c najlepsza lub jak by polishbelly dancer napisala witamina s. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Jesien i zima to pory roku, ktore... 13.11.06, 16:50 biedny tomaszek ubieraj sie cieplo lykaj jakies prochy no i niech zadba o ciebie twoja misia zobaczysz zaraz poczujesz sie lepiej zycze ci zdrowka Odpowiedz Link
himera24 Re: Jesien i zima to pory roku, ktore... 13.11.06, 18:51 cuski napisał: > Jesien i zima to pory roku, ktore dotkliwiej, niz inne przypominaja nam > o slabosciach, ulomnosciach ludzkich, a w konsekwencji o chorobach. > > PS. Zalozylem ten watek, bo mnie cos chorobsko bierze ja uwielbiam jesien, i zime jak tylko nic nie pada co do chorob to dzieki ci Boze ze utrzymujesz mnie ciagle przy zdrowiu. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Dokladnie masz racje. 16.11.06, 11:13 Dzieki Bogu ja poki co zdrowa,bo nie mam ubezpieczenia i wtedy to by bylo. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No tak to.Mialam legitke wazna do 30 wrzesnia 17.11.06, 08:28 i ubezpieczenie tyz do tego czasu bylo. Juz od jakiegos czasu przeciez nie jestem studentka,takze nie mam zadnych praw...no jedno mam a raczej obowiazek pojsc 21 na obrone,hehehe. Odpowiedz Link
ghurka Re: No tak to.Mialam legitke wazna do 30 wrzesnia 18.11.06, 01:02 to juz niedlugo.bede trzymal kciuki. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Zarejestruje sie,ale.... 18.11.06, 10:55 ...najpierw musze skonczyc to com zaczela Odpowiedz Link
zettrzy Re: Jesien i zima to pory roku, ktore... 19.11.06, 05:01 ja tam choruje glownie w lecie, od klimatyzacji Odpowiedz Link