zbuntowany8aniol Hehehe....Ghurka czyzby gryzla Cie ciekawosc??? 17.11.06, 08:23 A masz usmiech z rana))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Hehehe....Ghurka czyzby gryzla Cie ciekawosc? 17.11.06, 12:41 aniol jak zawsze tajemniczy nie rozumie cie nie chcesz to nie chwal sie mgr wielka mi rzecz nie ty pierwsza i nie ostatnia masz ten tytaul ja go nie posiadam bo nie ma takiej potrzeby zreszta w naszej durnej pl nie oplaca sie konczyc studiow po co jestem zywym przykladem wkuwalam jakies nudne rzeczy prawa po co jak nie mam pracy swistkiem moge se wytrzec tylko cos teraz prace latwiej moga dostac ludzie po zawodowce ps nie mam nic do tych ludzi sama zaczelam nauke od takiej szkoly nie liczy sie jaki swistek posiada dana os czasem ktos bez matury jest madrzejszy od profesora tak na marginesie sorki jak urazilam kogos jestes w okropnym humorze mam ochote zabic kogos w przenosni Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol No coz Magda jak Ci pomoglo,to sie.... 17.11.06, 17:32 ...ciesze,a uwazam ze warto sie uczyc,bo w wiekszosci wypadkach jestesmy bardziej wykwalifikowani niz inni,o czym swiadczy fakt czestszcego zatrudnia Polakow w zagranicznych firmach,nie wspomne tu o lekarzach i pielegniarkach zagranica. Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Hehehe....Ghurka czyzby gryzla Cie ciekawosc? 17.11.06, 20:19 Po pierwsze~ Boguska gratulacje! Swistek nie swistek ale bez tego ani rusz~ w dzisiejszych polskich realia tytul magistra i dwa plynnie przyswojone jezyki to podstawa~ wszystko ponad to to juz twoja karta przetargowa :o) Po drugie~ Magda, dorosnij, wez sie za siebie i przestan narzekac. Nie ma sensu marnowac energi na rozczulanie sie nad soba. Przeciez nie jestes glupia dziewucha. Nie mowie o studiowaniu (nie chcesz-twoj wybor) ale o zrobieniu w koncu czegos co nada sensu twojemu zyciu~ kiedys bylam w takim samym stanie jak ty~ mialam wszystko gdzies, dopadla mnie depresja, wieczne narzekania i pretensje ~ moj egipski znajomy w koncu mial juz dosc mojej pesymistycznej postawy i powiedzial mi, ze powinnam zaczac robic cos dla innych ludzi- ludzi, ktorzy mieli w zyciu mniej szczescia niz ja ~ powiedzial, ze jak uda mi sie sprawic radosc chociazby jednej osobie to szczescie i do mnie sie usmiechnie~ na poczatku bylo ciezko bo jak znudzona zyciem osoba moze sprawic by osoby nieszczesliwe poczuly sie lepiej~ po wilelo-miesiecznych trudach udalo sie ~ oprocz pracy jako wolontariuszka w koncu podjelam platna prace, zapomialam o nieudanych zwiazkach, agresywnych partnerach, problemach ~ stalam sie inna, nowa, niezalezna osoba, ktora jest w stanie poradzic sobie w kazdej sytuacji ~ oczywiscie czasem dopada mnie handra, ale wtedy pracuje kilka godzin wiecej, zarabiam wiecej pieniazkow, kupuje kilka pluszakow dla dzieci z domu dziecka, poswiecam kilka godzin uczac tanca kobiety, ktore sa nosicielami wirusa hiv, badz ofiarami przemocy w rodzinie ~ widzac delikatny usmiech na twarzach tych pokrzywdzonych przez los ludzi jest mi wsyd, ze taka silna dziewucha jak ja, zdrowa, z dachem nad glowa i kochajaca mnie rodzina i przyjaciolmi choc na chwile uwazala, ze jest nieszczesliwa i ze zycie nie ma sensu! To my jestesmy kowalami naszego losu-nikt inny! Zycze Ci wiec Magdo z calego serca sily i checi do stania sie kims wiecej niz statystyczna, szara, wiecznie narzekajaca Polka. Jezeli wierzysz w jaka kolwiek sile nadprzyrodzaona nie zaszkodzi medytacja i rozmowa z nim/nia. Powodzenia! Koniec Odpowiedz Link
ghurka Re: Hehehe....Ghurka czyzby gryzla Cie ciekawosc? 18.11.06, 00:55 no prosze odkrylismy ta lepsza strone Eweliny.bardzo to mile bylo. Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja jestem pod wrazeniem tego co... 18.11.06, 10:50 ...napisala Poli Od tej strony nie znalam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Polishbellydancer nie gratuluj jeszcze:) 18.11.06, 10:48 Ale juz bliko,wiec....a co do tego napisalas,to warto sie uczyc,a ja nie zamierzam spoczac na laurach.Chce sie rozwijac,nie chce by sie okazalo,ze jak nie wyjdzie w to co zaiwestowalam,ze zostane na lodzie z brakiem koncepcji na dalsza egzystencje A co do drugiej czesci,to moge Ci pogratulowac i tak trzymaj!!! Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Polishbellydancer nie gratuluj jeszcze:) 19.11.06, 01:34 no to trzymam kciuki i bede sie modlic do boga magistrow o Twoj sukces :o) Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Boga magistrow??? 19.11.06, 19:41 jest jest--zasiaduje przy okraglym stole z innymi bogami: pogody, zakupoholikow, tancerek, milosnikow plackow ziemniaczanych itd. ;o) Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Milosnikow plackow ziemniaczanych??? 20.11.06, 08:30 Kurna,dawaj mi tego "boga" ino migusiem,bo mi sie placki ziemniaczane tyraz marza E,cos mi tu sciemniasz Aniola??Dobre,okragly stol....chyba sie kiedys przejde i popatrze....a w jakie dni urzeduja???? Odpowiedz Link
cuski Magda 18.11.06, 02:39 Bo nie madrosc lecz chec szczera zrobia z Ciebie magistera Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Nastepny pytajacy:) 18.11.06, 10:51 Dajcie mi trzy w porywach do czterech dni na odpowiedz,hahaha. Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Nastepny pytajacy:) 18.11.06, 12:41 ty niedobra wiem,ze bronisz sie we wtorek 21 trzymam kciuki za ciebie to pryszcz kazdy sie daje rade Odpowiedz Link
ghurka Re: Nastepny pytajacy:) 19.11.06, 03:20 to sie nazywa pocieszenie.kazdy se daje rade.jak se nie dasz to ...oj lepiej nie mowic. Odpowiedz Link
harajukugirl Re: watek powitalny dla magister Bogumily 20.11.06, 18:15 No to gratulacje Bogumilsza jeszcze jestes teraz! Odpowiedz Link