harajukugirl Re: co zdjecie to ladniejsza co slowo to madrz 21.11.06, 14:45 Twoja nowa "samotnosc w sieci", ktora bedzisz rozwodzil a ktora nie swoje zdjecia wstawia. Odpowiedz Link
jasminar harajukugirl 21.11.06, 15:19 uuuuu alez zazdrosc przez kogos przemówiła harajuku czyzby ktos poruszył Twoja czuła strune?Bo widze ze bronisz sie jak lew a wlasciwie bronisz ghurki jak lew i nawet zarzuty wysuwasz Pozostawie to bez komentarza bo to żenujace Odpowiedz Link
harajukugirl jasminar... 21.11.06, 20:47 ...ponoc uczysz sie na cudzych bledach... wiec traktuj ten post bardzo przychylnie jako przestroge dziewczyno a nie jako atak... a zenujace jest: flushing boobies all over the internet. Odpowiedz Link
ghurka Re: jasminar... 22.11.06, 05:30 hmm.to co jasminar pokazala do tej pory nie da sie okreslic inaczej niz,klasyczna uroda.ja zyczylbym sobie nowe zdjecie jasminy buzi widziec co 5 min.kazde jest inne i kazde sliczne.a ta reszta ,ledwie widzialna ,calkiem naturalna ,jest super.nie obrazaj sie jasminar. Odpowiedz Link
himera24 a propo 22.11.06, 19:07 nieswoich zdjec. kiedys na fotka.pl czy jakos tak, mialam swoje zdjecie (prawdziwe ) ) i przy okazij przegladalam inne, przegladam, przegladam, patrze a tam takie jedno zdjecie, mysle se, skad ja znam ta dziewczyne??? hahahah. a a to byla aktorak/piosenkarka ashle simpson. ale nikt jej jakos chyba nie rozpoznal no i oczywiscie sami faceci sie tam podpisuja ze jestes taka piekna itd. a ja napisalam ze te zdjecie jest z netu i podalam nawet profil tej aktorki ze zdjeciem, nastepnego dnia wchodze a zdjecia juz nie ma na fotka.pl))) Odpowiedz Link
himera24 Re: co zdjecie to ladniejsza co slowo to madrz 21.11.06, 16:17 ghurka napisał: > zgadniejcie kto to? Uchowaj Boze... Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: co zdjecie to ladniejsza co slowo to madrz 21.11.06, 17:05 pewnie o mnie mowa bo ja mam najsliczniejsze zdjecie)) Odpowiedz Link
himera24 Re: co zdjecie to ladniejsza co slowo to madrz 21.11.06, 17:41 kiki-sriki napisała: > pewnie o mnie mowa bo ja mam najsliczniejsze zdjecie)) Kikus ja tez mysle ze to o Tobie mowa, bo nie dosc ze masz pikne zdjecie to jestes madra! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ale smety;) 21.11.06, 21:16 Echh,a piszcie...humor mi sie poprawia czytajac Was Odpowiedz Link
cuski Kiki 22.11.06, 03:09 Dlaczego sie wykapalas ? Teraz nie masz juz tych seksi ciapek Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: co zdjecie to ladniejsza co slowo to madrz 21.11.06, 22:01 oczywiscie, ze to ja ;o) Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: co zdjecie to ladniejsza co slowo to madrz 21.11.06, 22:02 o poli chcialabys hehehe!! e poklocimy sie co? bedzie fajnie)))))))))))) Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: co zdjecie to ladniejsza co slowo to madrz 21.11.06, 23:49 alez ja nie musze chcec--ja to po prostu wiem (nie wiem jak sie robi buzke z wywalonym jezykiem ale takowa wstawilabym na koncu tego zdania) Odpowiedz Link
harajukugirl Re: co zdjecie to ladniejsza co slowo to madrz 22.11.06, 00:04 Wiesz bardzo dobrze!Jestesmy na tacy piekni za jakich sie sami uwazamy. A buzka z jezykiem moze np. tak wygladac :}. Pozdro! Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: a ja juz mam odpowiedz! 22.11.06, 18:44 co prawda to prawda poli to juz sie klocic nie bede hehehe bo sie z toba zgadzam Odpowiedz Link