ghurka 23.11.06, 06:54 na studiach sie z tym spotkalem i widze ze dalej to gra.ja nie mam nic do zydow,a wy cos macie?przeciez to narod wybrany przez Boga. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speranzaa Re: czemu polacy nie lubia zydow? 23.11.06, 07:30 tak, ktorego sami meczyli i ukrzyzowali ( niewazne ze rzymianie przybili Jezusa do krzyza, bo to zydzi tak chcieli) przeciez to narod wybrany przez Boga. Odpowiedz Link
ghurka Re: czemu polacy nie lubia zydow? 23.11.06, 08:06 oj dziewczyno.rece mi opadly.o Boze zeby ta ciemnota pojela Twoje slowo.przyznaj sie .przeczytalas Pismo Swiete?dodam ze ty go krzyzujesz codzien. Odpowiedz Link
m4verick a kim jest bog zydow? 23.11.06, 16:23 Spytaj sie jakiegos zydka niech ci cos powie o tym bogu przez ktorego sa wybrani. Zobaczysz jego reakcje i jak bedzie chcial uciec od tego tematu. dziwne prawda, ze nie chca mowic o swoim bogu. Ja tez bym unikal takigo tematu jakbym moim bogiem byl sam diabel wcielony. Odpowiedz Link
m4verick ghurka tytul tego postu jest tendencyjny 23.11.06, 16:29 ghurka tytul tego postu jest tendencyjny, czemu nie dales tytulu: dlaczego ludzie nie lubia zydow? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Coz za spostrzegawczosc:) 23.11.06, 18:19 Wlasnie Ghurka,czemu taki tytul??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ghurka,temat watku inny jest,a Ty.... 24.11.06, 08:14 ...mi tu jakis magistrach opowiadasz. Wymigujesz sie od odpowiedzi,nie ladnie! Odpowiedz Link
ghurka Re: ghurka tytul tego postu jest tendencyjny 24.11.06, 05:32 bo polacy sa najbardziej anty semici.zobacz sam siebie.skad sie bierze ta nienawisc wrecz?powiedz mi. Odpowiedz Link
cuski Pierwszym Bogiem Zydow jest... 24.11.06, 02:13 Pierwszym Bogiem Zydow jest Ojciec Jedyny Dolar, he he he... Odpowiedz Link
speranzaa Re: czemu polacy nie lubia zydow? 23.11.06, 18:44 przychylam sie do wypowiedzi Mava. A ghurka skoro jestem taka ciemna to mnie oswiec i wyjasnij kto Go ukrzyzowal? nie sadze, ze to zrobisz w sposob klarowny))) Odpowiedz Link
ghurka Re: czemu polacy nie lubia zydow? 24.11.06, 05:29 powiem klarownie ale ty tego nie pojmiesz.bo nie znasz pisma .jesuza ukrzyzowal zbuntowany aniol Odpowiedz Link
speranzaa Re: czemu polacy nie lubia zydow? 24.11.06, 08:14 wiec sprowadza sie do jednego, czyli diabla, a o diable juz ktos wyzej wspomnial Odpowiedz Link
cuski Zbuntowany Aniol, czy raczej upadly ? :) 25.11.06, 02:39 Zbuntowany Aniol, czy raczej upadly ? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tak jak i Ty i reszta swiata! 24.11.06, 08:16 Kazdy po trosze jest takim "zbuntowanym aniolem". Odpowiedz Link
kiki-sriki Re: czemu polacy nie lubia zydow? 23.11.06, 16:36 ja tam nie moge powiedziec zebym ich nie lubila bo zadnego osobiscie nie poznalam! ja sie bardziej kieruje jednostka.. lubie kogos albo nie lubie i nie ma to znaczenia czy to zyd, rus, prus czy jakis inny allien Odpowiedz Link
tadeuszx Re: czemu polacy nie lubia zydow? 24.11.06, 20:21 Po studiach Ghurka, to pisze się: "Dlaczego Polacy..." I z dużej Ghurka, z dużej litery słowa "Polacy" i "Żydzi"... w języku angielskim też. To na wypadek, gdybyś tłumaczył, że zapomniałeś zasad pisowni w języku ojczystym. Podobno patriotyzm za oceanem jest większy niż w Polsce? To jak to, że pozwalasz Sobie na taką pisownię? Odpowiedz Link
kiki-sriki tadzio 24.11.06, 20:53 juz sie nie masz czego czepiac Panie Super Intelygencie Odpowiedz Link
cuski Tadeusz 25.11.06, 02:42 Wedlug mnie patrioyzm zagranica jest wiekszy, ale z czasem czlowiek zapomina polskiej pisowni, ortografii, jak rowniez niektorych rzadziej uzywanych slowek. Odpowiedz Link
zettrzy Re: czemu polacy nie lubia zydow? 25.11.06, 18:45 bo zydom bardzo jest potrzebne zeby ktos ich nie lubil Odpowiedz Link
m4verick farmazony opowiadacie 25.11.06, 20:06 jak widze co poniektorzy tutaj farmazony wypisuja to sie scyzoryk rozklada w kieszeni. antysemityzm? - przeciez jest to termin wymyslony przez samych jewrejow. Bardzo dochodowa firma Holocaust, Inc. hehe przeciez to jewreje tez zalozyli zby moc kase doic z naiwnych gojow. Odpowiedz Link