Gość: cerec IP: *.plusgsm.pl 22.11.04, 19:08 czy coś wiecie na ten temat???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:19 Jestem na rakowiekiej rog woloskiej - prad jest, ale nie ma telewizji kablowej, 3-ki z anteny, podobno nie dziala metro Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE 22.11.04, 19:22 Cało południe Warszawy nie ma prądu. W pozostałych dzielnicach migało przez moment, ale prąd mają Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE 22.11.04, 19:23 Aha, jak tylko zgasło, to 3-4 sekundy później widziałem wielki błysk, Myślałem, że burza. Mieszkam na Wierzbnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bi Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 19:31 na Raclawickiej przy odrodkach jest prad telewizor mowi ze metro nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fori Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 19:52 Błysk był widoczny też ze Stegien pd marsjanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
more.more.more Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE 22.11.04, 20:39 vampi_r napisał: > Aha, jak tylko zgasło, to 3-4 sekundy później widziałem wielki błysk, Myślałem, > że burza. Mieszkam na Wierzbnie. ... a dokładniej niedaleko Al Niepodległości więc dlatego chcę na Ursynowie A2 żeby mi ludzie nie jeździli pod oknami poza tym nie lubię ogródków działkowych koło Woronicza bo emeryci palą jesienią, wiosną, zimą i w lato liście przez co dym leci w moje okna i muszę je mieć zamknięte mam jeszcze swoje prywatne forum o vampirach na które serdecznie zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natolinka Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE IP: *.acn.waw.pl 22.11.04, 19:49 Ursynów ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue.berry Re: AWARIA PRĄDU NA MOKOTOWIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.11.04, 20:08 w radiu pin mowia ze generalnie awaria - ale nie z powodu pogody ani tez nie ataku terrorystyczny:) czesc dzielic juz odzyskala prad (mokotow np) czesc jeszcze nie. usuwanie awarii potrwa jeszcze ze 2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś